Přejít na hlavní obsah
Nuxe Prodigieux tělové mléko pro ženy

Recenze Nuxe Prodigieux

tělové mléko pro ženy

Zkrášlete svou pokožku s pomocí přírodních ingrediencí. Tělové mléko pro ženy Nuxe Prodigieux obsahuje vzácné botanické oleje, které ji zanechají hedvábně jemnou a rozzářenou. Navíc celé tělo provoní okouzlující vůní Huile Prodigieuse®, ve které se mísí květy pomerančovníku, magnolie a vanilky.

Koupit

Zkrášlete svou pokožku s pomocí přírodních ingrediencí. Tělové mléko pro ženy Nuxe Prodigieux obsahuje vzácné botanické oleje, které ji zanechají hedvábně jemnou a rozzářenou. Navíc celé tělo provoní okouzlující vůní Huile Prodigieuse®, ve které se mísí květy pomerančovníku, magnolie a vanilky.

Koupit

Nuxe Prodigieux recenze8

4.9
7
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Skvostné tělové mléko a úchvatnou vůní!
    Marie
    26. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  2. Tělové mléko.Perfektní , jak po stránce příjemného pocitu, tak i úžasné vůně . Dostala jsem jej jako dárek. Určitě si pořídim i parfém. Mohu doporučit.
    Walchová
    17. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  3. Odporúčame
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    17. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Krém má výbornou konzistenci, krásně se roztírá a moc pěkně voní. Kůže po namazání nelepí a je příjemně hydratována a hydratace vydrží opravdu po celý den. Byla jsem překvapena, že i vůně vydrží dlouho. Mimo to se krém opravdu decentně leskne, takže vám na kůži ulpívají malé třpytky které se na sluníčku hezky lesknou. Ale nebojte se, není to přehnané, opravdu decentní.
    Eva
    31. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. Tělové mléko výborně hydratuje a nemastí. Navíc má krásnou vůni- maximální spokojenost. U mě láska na první vyzkoušení a určitě ráda objednám znovu.
    Paty
    12. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Příjemná konzistence, lehká příjemná vůně.
    Daniela
    22. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Voňavé tělové mléko se třpytkami, které decentně ulpívají na kůži, nic přehnaného. Vůně stejná jako u proslulého oleje, který mi nevyhovoval, toto mléko ovšem považuji za výborné. Skvěle se roztírá, rychle se vsakuje (můžete se hned oblékat), kůže zůstane krásně hebká, vyživená a po dlouhou dobu voňavá. Nuxe je výborná kosmetika.
    Petra
    7. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvělý hydratační, nemastící se tělové mléko. Vůně luxusní, voním ještě dlouho po namazání, pyžamo dokud se nevypere.
    Bety
    2. října 2018
    Byla recenze užitečná?