Přejít na hlavní obsah
Nudestix Kit Nude Metallic Eye Mini sada dekorativní kosmetiky(na oči)

Recenze Nudestix Kit Nude Metallic Eye Mini

sada dekorativní kosmetiky(na oči)

Produkt Nudestix Kit Nude Metallic Eye Mini vám umožní vystínovat víčka podle vašich představ a dodá každému líčení nový rozměr.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Produkt Nudestix Kit Nude Metallic Eye Mini vám umožní vystínovat víčka podle vašich představ a dodá každému líčení nový rozměr.

Koupit

Nudestix Kit Nude Metallic Eye Mini recenze15

4.4
11
3
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Drží celý den. Za mne nejlíp v kategorii dražších, ale stále ještě dostupných líčidel. A miluju design té plechovky se zrcátkem!
    Kateřina C.
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Tiene rychlo zasychaju, treba rychlost blesku, aby ste ich rozmazali, tym padom sa nedaju vrstvit,poopravit.Odtiene celkom fajn.
    Kopie recenze od Maya z notino.sk
    15. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Rychle se z nich staly moje nejoblíbenější a nejpoužívanější oční stíny. Super snadná aplikace prsty, krásné barvy a dlouhá výdrž, plus se v roztomilé krabičce se zrcátkem snadno vejdou do kabelky.
    Tereza Š.
    17. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Skvěle drží celý den, snadná aplikace, pěkné odstíny všech tří tužek. Doporučuji!
    Jana D.
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Skvěle drží a mají krásné barvy.
    Lucie
    18. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Praktické balení mini tužek, idální na cestování. Tužky jsou krásně krémové, skvěle se s nimi pracuje - většinou stačí rozmazat prsty, případně i štětcem. Dá se s nimi vykouzlit jak denní, tak i večerní líčení. Hvězdičku dolů dávám, protože se mi po cca 8 hod. začínají slévat (ale i tak je to slušný výkon).
    Eliska
    16. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. krasne odtiene, lahko sa rozmazavaju na oku, ale nevydrzia cely den, zaliezaju do zahybov po nejakom case...ale nejako mi to na bezny den nevadi , kedze sa jednoducho a rychlo aplikuju a aspon par hodin vyzeraju rovnako ako pri aplikacii..
    Kopie recenze od Mária F. z notino.sk
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Jsem spokojená s kvalitou techto tužek a složením, všechny 3 použivám i když odstín burnish(ve skutečnosti zlatá) mi uplně nesedí, barvy jsou spíše teplé než neutrální, hůře se odličují a musi se s nimi pracovat rychle neboť rychle zasychají, ale zato opravdu vydrží... Když zvolíte dobře barvy, ktere vam sedí, jsou tyto nudestix oprvravdu skvělé.
    Kopie recenze od Draha D. z notino.sk
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Maximálna spokojnosť s produktom. Krásne sa na nanášajú, vydrzia cely deň a balenie je naozaj praktické aj na cesty. Rozhodne vyskúšam aj ďalšie produkty tejto znacky.
    Kopie recenze od Martina P. z notino.sk
    14. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Bohuzel po naneseni se do dvou minut objevila silna alergicka reakce. Pokud mate citliva ocni vicka, nedoporucuji.
    Anonymous
    25. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Očné tiene som si objednala s tým,že ich vyskúšam a uvidím.A vôbec neĺutujem.Sú pekné farby,ktoré preferujem.Dobre držia na očných viečkach.Majú trvácnosť.Pre mňa topka.Jednoducho sa nanášajú,sú kvalitné.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    19. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. fantastický produkt, krásné balení, jsem nadšená a doporučuji:-)
    Dominika K.
    23. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Skvělé ❤️
    Libuše C.
    10. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Už několik let používám, NUDESTIX je obecně skvělá značka - ideální do kabelky :) velmi kvalitní, vydrží mi vždy celý den
    Eliška Z.
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Pokud sahnete po jakemkoliv odstinu Metallic Eye tuzek, neudelate chybu. Paradni pigmentace, stinovani dosahnete i klidne prstem bez pouziti stetce, je idealni jen tak do kabelky a neni treba tahat stetce. Vydrz bozi, vypadaji krasne i jako linka. Mam uz moc odstinu a paletek, tato mini je takovy hezky zaklad pro denni i vecerni liceni - dobre se vrstvi takze vyuzijete na prirozene denni liceni i na vecer 👌🏻
    Natálie K.
    31. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?