Přejít na hlavní obsah
NOVELLISTA Blue Fortune sada pro muže

Recenze NOVELLISTA Blue Fortune

sada pro muže

Dárková sada s vůní pro muže inspirovaná románem Hrabě Monte Christo

Koupit

Dárková sada s vůní pro muže inspirovaná románem Hrabě Monte Christo

Koupit

NOVELLISTA Blue Fortune recenze19

4.9
19
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Přechod ze Sauvage EDT. Tentokrát jsem chtěl něco radikálně jiného. Jen tak. Posunout hranice. Vstoupit do neznámých vod. A musím říct, že se povedlo. V dobrém!:) Pro mě nezvyklá a zajímavá vůně. Ano, růže je poznat, ale zároveň je vyvážená lehkou nahořklostí a nevím, jak to nazvat...snad "střízlivostí". Není nabuzující, sportovní. Není to ani těžká vůně (častý to jev v kombinaci s oblekem a umělým osvětlením na večerním rautu). Nehecuje. Neuspává. Spíš když si přivoníte, tak se na chvíli zamyslíte - na krátký okamžik. A pak se vrátíte zpět do reality. Je to jako zadívat se do lesa, nebo na mořskou hladinu. Zvláštní pocit. Na druhou stranu mám jen krátce a jsem zvědavý, zda se ji "nepřejím".
    AF
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Tak jsem si objednal druhého Novellistu, ten první byl Unique Wood. Mě osobně lépe voní Blue Fortune. Vzhled flakónu je za mě parádní, jednoduchá elegantní, žádná okázalá šílenost. Líbí se mi knižní inspirace k parfémům. Vůně jako taková se mi líbí moc,ale stálici si z ní asi neudělám, chci zkoušet další parfémy.Výdrž se zdá být dost dobrá.
    David V.
    5. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Vôňa ma neohúrila, už by som ju nekúpil.
    Kopie recenze od Boris K. z notino.sk
    2. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Nevšedná, krásna pánska vôňa. Určite zaujme. Cítim v nej rôzne bylinky. Výdrž výborná.
    Kopie recenze od M z notino.sk
    18. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Mal som už všeličo , ale táto vôňa je naozaj top z vôní do 100€
    Kopie recenze od Rudo z notino.sk
    24. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Byl to nákup naslepo pro oslavence a moc se líbil.
    Monika Z.
    15. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Úplná spokojnosť
    Kopie recenze od Hana O. z notino.sk
    4. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. ženy? veď to je pánska vôňa. Veľmi krásna odporúčam!
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    3. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. toto je vona pre zeny ????
    Kopie recenze od vlado z notino.sk
    22. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Nádherná vůně pro zženy. Atypická od všech ostatních.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    9. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Velmi příjemná a osobitá vůně, zároveň nevtíravá. Několikrát mi byla pochválena.
    D. D.
    17. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Perfektní vůně. Svěží,ale zároveň kořeněná. Dokonalý balanc. Výdrž na 1*
    Jan P.
    18. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Velmi velmi přitažlivá mužná vůně!
    Petra
    30. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Je to bomba. Hned po nanesení na kůži vůně připomíná čerstvě natrhané kvítí, po čase přejde do jemné nasládlé vůně.
    Jana91
    14. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Tak tato edp. je bomba ovocno svěží a květinová,výdrž dlouhá,v závěru jde do chypré.Ŕekla bych do letních dnů ,jak stvořená-stojí za to!!!!
    míca
    11. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Pro mě velmi příjemné překvapení. Jemná, svěží, nevtíravá a přitom originální vůně, které se nemůžu nabažit.
    Vít
    5. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Za kvalitu parfémů zde musím zatleskat a vysypat 5 hvězdiček!
    Marek N.
    3. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Velmi kvalitní parfem. Připomíná mi Chanel, co jsem měl dříve. Na nošení do kanceláře ideální.
    Luďek
    29. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Luxusní parfém. Kvituji velmi dlouhou výdrž a zaujala mne i knižní inspirace.
    Karel
    29. října 2020
    Byla recenze užitečná?