Přejít na hlavní obsah
Notino Travel Collection Perfume Atomiser plnitelný rozprašovač parfémů Gold

Recenze Notino Travel Collection Perfume Atomiser

plnitelný rozprašovač parfémů Gold

Rádi byste měli svůj oblíbený parfém vždy u sebe, ale nechce se vám nosit celý flakonek? Jednoduchým řešením je atomizér Notino, do kterého vybranou vůni během pár vteřin snadno přepumpujete a můžete ji tak mít už vždy všude po ruce.

Koupit

Rádi byste měli svůj oblíbený parfém vždy u sebe, ale nechce se vám nosit celý flakonek? Jednoduchým řešením je atomizér Notino, do kterého vybranou vůni během pár vteřin snadno přepumpujete a můžete ji tak mít už vždy všude po ruce.

Koupit

Notino Travel Collection Perfume Atomiser recenze20

3.8
46
4
4
9
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Moc toto nedoporučuji. Zakoupila jsem si to, abych si mohla brát s sebou parfém, který mám ráda. Bohužel nelze tím naplnit dámské parfémy např. Calvin Klein, Prada anebo Gucci.
    Lucie F.
    29. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Skvělá věc pro cestování, ale i na běžné použití. Rychle doplněné, záleží jak moc na sebe nanášíte vůni, ale týden náplň vydrží, ale určitě i déle.
    Alena
    3. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. The worse of the worst and Not recommended at all at you will not be able to fill in from the perfume bottle due to the narrow hole
    osama
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Bohužel nelze naplnit z velkého parfému. Dostala jsem Davidoff Cool Water 200 ml proto jsem zakoupila atomiser, abych mohla nosit s sebou, ale bohužel nejde naplnit. 😡
    Monika P.
    11. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Používám tento atomizer na svůj oblíbený parfém Chanel bleu a naprostá spokojenost , jen to chce správně nasadit , výhoda je že je opravdu malý tento atomizer je oproti plnitelnému atomizeru od Chanel, tak je za zlomek ceny
    Zdeněk T.
    5. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Nefunguje, nelze naplnit!
    Marián K.
    30. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. jednoduchá aplikácia, dobrý pomocník
    Kopie recenze od zk z notino.sk
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Na sheine aj ked to je z ciny funguju lepsie a stoja 1€ tato cena je prepalena
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Lze naplnit pouze z některých parfémů
    Silovská
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Popravdě jsem se málem vztekla při pokusech atomiser naplnit. Zkoušela jsem nasadit na parfém od Chloé a Yves Rocher a ani jeden se mi nepodařilo přepumpovat. Po snad dvaceti pokusech jsem měla sto chutí tenhle "špekulátor" hodit do koše. Nakonec se mi povedlo nasadit na koncovku lahvičky rozprašovače po pleťové vodě. Takže ano, nakonec se mi povedlo nějak přepumpovat parfém (nejdřív jsem ho přestříkala do lahvičky a z něj pak přepumpovala do atomiseru), ale easy to rozhodně nebylo. Buď to chce fakt šikovné ruce nebo jinou značku. Podle všeho není univerzální na jakýkoliv parfém.
    Kristýna
    2. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Účel plní skvěle za skvělou cenu. Neteče. Doporučuji.
    Markéta Š.
    11. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Kdo má originální parfémy či EdT tak toto nepochybně ocení! Navíc je za super peníz (pod 100 kč). Elegantní kapesní rozprašovač s průzorem pro přehled naplněnosti, který je snadno plnitelný (je potřeba trochu cviku) a plní svůj účel (používám bez problémů již roky!). Plnitelný-kompatibilní z většiny originálních flakonů (narazil jsem zatím jen na jeden, se širším výstupem-koncovkou, který nešlo použít - Armaf Tag Him). Je vzhledově*, kvalitativně i materiálem, shodný jako např. dražší značkové Travalo. (*rozdíl je pouze v nepatrně širšímu ozdobnému kroužku při přímém srovnání)
    Jiří
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Nefunguje, jiná koncovka.
    Ivana
    31. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Neodporucam,kupeney ruzovy,nejde napumpovat parfrem(povodne som mala kupeny iny,nie znacku notino a ten fungoval tak ako mal)
    Kopie recenze od Keri z notino.sk
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  15. Sice to nemám ale už vím že tohle je must-have pokud zrovna nemáte peníze na parfém.
    Adam
    6. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  16. Praktický cestovateľský refiller, všetko funguje ako má a za skvelú cenu.
    Kopie recenze od Oliver z notino.sk
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Zatím jsem nepoužila,mám krátce
    Eva
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  18. Vše je hodně hezký a super jen se naučit jak doplňovat Vůni ale po chvíli zkoušení to šlo. Takže značka ideál na cesty.
    Marie
    5. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. mam tri a dva vobec nefunguju, jeden som musela stlacit snad 100x aby vobec zacal tahat z vonavky. odporucam kupit inde
    Kopie recenze od Karolína M. z notino.sk
    22. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Bohužel jsem nepřišla na to, jak ho naplnit
    Jana
    9. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze