Přejít na hlavní obsah
Notino Sport Collection Quick-dry towel rychleschnoucí ručník

Recenze Notino Sport Collection Quick-dry towel

rychleschnoucí ručník

Spojení elegance, funkčnosti a pohodlí do jediného kousku látky – přesně to je rychleschnoucí ručník Notino Sport Collection Quick-dry towel. Je vyroben z kvalitního hebkého materiálu, který je měkký a velmi pohodlný, a zajistí vám vždy suchý úkryt před kapkami vody či potu. Už nikdy nebudete muset čekat dlouhé hodiny, než se váš ručník usuší, protože tenhle to zvládne o mnoho rychleji. 

Koupit

Spojení elegance, funkčnosti a pohodlí do jediného kousku látky – přesně to je rychleschnoucí ručník Notino Sport Collection Quick-dry towel. Je vyroben z kvalitního hebkého materiálu, který je měkký a velmi pohodlný, a zajistí vám vždy suchý úkryt před kapkami vody či potu. Už nikdy nebudete muset čekat dlouhé hodiny, než se váš ručník usuší, protože tenhle to zvládne o mnoho rychleji. 

Koupit

Notino Sport Collection Quick-dry towel recenze14

5.0
14
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Je krásný a navíc opravdu příjemný a kvalitní. Doporučuji!
    Thea
    28. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. super ručník, ráda tyto rychloschnoucí používám i k vodě, tak se těším na léto!
    Linda Z.
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Super uterák, je dosť veľký, pokryje aj veľkú časť podložky na cvičenie
    Kopie recenze od Stela z notino.sk
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. S uterákom som veľmi spokojná. Je skladný, rýchlo schne a príjemným benefitom je aj samotná pekná farba :)
    Kopie recenze od Maria z notino.sk
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Konečně rychleschnoucí ručník, který má krásnou barvu a design. Je opravdu příjemný, kvalitní a ideálně velký.
    Eliška
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. s ručníkem jsem moc spokojená, vypadá hezky a je skladný.
    Gabriela
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Moc fajn ručník! Schne opravdu rychle, je příjemný na dotek a má moc krásnou barvu. Jsem opravdu spokojená :)
    Hanča
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Super rychleschnoucí ručník, který je dostatečně velký, ale složený přitom zabírá minimum místa. Krásná fialová barva a jako plusový detail oceňuji i druhou stranu, kde je barva světlejší růžovo-fialová. Nemám co bych vytkla, rozhodně funkční věc, kterou velmi využiji.
    Sára
    13. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Skvelý skladný uterák, príjemný materiál. Veľkosť tiež super.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    11. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Skvelé, používam ho do posilňovne alebo do bazéna. Dobrá veľkosť, po zložení je malý ako skladacia nákupná taška. Odporúčam ju.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    8. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. ručník je skladný a je suchý během chvilky :)
    Iva
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Tieto rýchloschnúce uteráky sa mi veľmi páčia, zmestia sa mi do tašky na cvičenie a nezaberajú miesto. Sušenie je naozaj rýchle.
    Kopie recenze od Adela z notino.sk
    5. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Uterák využívam hlavne v posilke. Rýchlo schne a nezaberá veľa miesta v taške.
    Kopie recenze od Sandra z notino.sk
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Příjemný materiál a opravdu rychle schne.
    Jana
    29. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek