Přejít na hlavní obsah
Notino Sport Collection Glass water bottle skleněná láhev na vodu

Recenze Notino Sport Collection Glass water bottle

skleněná láhev na vodu

Napomeňte si s sebou na cvičení vzít dostatek tekutin, aby vaše tělo mohlo podat jen ten nejlepší výkon. Skleněná láhev Notino Sport Collection je dokonalou kombinací praktičnosti a stylu a zajistí, že váš nápoj bude vždy v perfektní kvalitě. Odolné sklo vydrží i vyšší teploty, takže v zimních měsících se můžete zahřát svým oblíbeným horkým čajem. Díky modernímu design s fialovým přechodem se tato láhev stane nepostradatelnou součástí vaší výbavy na sport. 

Koupit

Napomeňte si s sebou na cvičení vzít dostatek tekutin, aby vaše tělo mohlo podat jen ten nejlepší výkon. Skleněná láhev Notino Sport Collection je dokonalou kombinací praktičnosti a stylu a zajistí, že váš nápoj bude vždy v perfektní kvalitě. Odolné sklo vydrží i vyšší teploty, takže v zimních měsících se můžete zahřát svým oblíbeným horkým čajem. Díky modernímu design s fialovým přechodem se tato láhev stane nepostradatelnou součástí vaší výbavy na sport. 

Koupit

Notino Sport Collection Glass water bottle recenze17

4.8
16
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Fľašu som dostala k nákupu, no bohužiaľ som neskôr zistila že tečie, štupeľ na nej nesedí, je trochu krivý a tak mi fľaša vytiekla do celej tašky. Možno to bolo len môj chybný kus, no na základe tohto neodporúčam. Dizajnovo je ale veľmi pekná.
    Kopie recenze od Mimka z notino.sk
    31. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Designově moc hezká lahev, vypadá i bytelně.
    Tereza
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Musím říct, že celá sport kolekce je moc hezká. Ombre vzhled flašky se mi moc líbí.
    Alžběta
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Skvělá kvalitní lahev, ideální do posilovny nebo na sport. Je skvělá, neteče a hlavně super vypadá.
    Zdena
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Už dlho som hľadala tú správnu sklenenú fľašu a konečne som ju našla! Veľkosť je tak akurát, skvelá na každodenné nosenie do kabelky. Materiál je veľmi kvalitný, odporúčam :)
    Kopie recenze od Zuzka Š. z notino.sk
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Krásná a kvalitní láhev. Uzávěr dobře drží a nevyteče ani ve sportovní tašce.
    Marie
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Krásná kvalitní lahev navíc ve nádherném designu. Určitě koupím ještě další, myslím, že je to skvělý dárek pro každého.
    Veronika
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Velmi hezká a hlavně praktická láhev. Je skleněná, což je nejlepší a má pevný uzávěr.
    Lucie B.
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Fľaštičku mám v práci na stole a beriem si ju na stretnutia s kolegami. Bonusom je krásny vzhľad a praktický uzáver.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    16. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Praktická fľaša na cesty, ale aj na každodenné použitie. Vďaka nej mám prehľad o svojom pitnom režime.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Pěkná lahev vypadá kvalitně.
    Katka L.
    13. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Trochu ťažšie, ale hodí sa aj do kabelky. Nie je ani malá, ani príliš veľká.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    12. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Pekná fľaška, ktorá zaujme. Využívam denne.
    Kopie recenze od Sabina z notino.sk
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Fľaša je skvelá do práce alebo do posilňovne. Má správnu veľkosť a krásnu ombre farbu.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Krásna fľaša z kvalitného materiálu, používam denne a zbožňujem ju!
    Kopie recenze od Soňa z notino.sk
    29. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Dala jsem jako dárek dceři a byla moc spokojená
    Simona
    23. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. krásná lahev do fitka i na výlety.
    Klára
    23. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek