Přejít na hlavní obsah
Notino Glamour Collection Double Make-up Bag taštička s dvěma přihrádkami

Recenze Notino Glamour Collection Double Make-up Bag

taštička s dvěma přihrádkami

Velkým milovnicím líčení vystačí na to hlavní pro každý den. Minimalistky do ní uloží kompletní make-up výbavu – taštička s dvěma přihrádkami Notino Charm Collection bude zkrátka vyhovovat všem.

Koupit

Velkým milovnicím líčení vystačí na to hlavní pro každý den. Minimalistky do ní uloží kompletní make-up výbavu – taštička s dvěma přihrádkami Notino Charm Collection bude zkrátka vyhovovat všem.

Koupit

Notino Glamour Collection Double Make-up Bag recenze20

4.6
21
1
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pohodlná kosmetická taštička, ale šitá nakřivo, kvalita není nejlepší.
    Elizaveta E.
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Velká spokojenost.
    Kateřina
    25. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Naprosto úžasná taštička. Mám obě barvy. Jednu do kabelky, obsáhla vše co denně potřebuji. Tzv. KáPéZetka. Druhou mám na cesty - do spodního dílu dávám šperky, hodinky apod. na výměnu a do horního dílu “malovátka.” Vejdou se všechny - a to jich sebou nevozím zrovna málo. Je velmi praktická a kvalitně zpracovaná.
    KaBo
    5. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Nádherná, luxusní, elegantní. Jsem moc spokojená. Vypadá velmi pěkně a materiál je také kvalitní. Prostoru má pro mne, tak akorát :)
    Kristýna
    26. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Super, vyzerá kvalitne a elegantne. Veľmi praktická na cestovanie pre niekoho kto používa jednoduché líčenie. Nezdá sa mi ani ťažká. Farba je o niečo tmavšia, ale krásny odtieň. Pripomína mi ruby čokoládu :)
    Radka S.
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Používám na líčení na cesty.. Pozor ale na velikost, některé štětce se mi do spodní přihrádky nevejdou + "chlívky" na štětce jsou tam strašně úzké takže se nedají použít. Pokud do horní části nedáte objemnější prvky typu pudr, bronzer apod. tak na lehké cestování je taštička OK.
    Kateřina Š.
    7. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Taštička je prostorná, omyvatelná a super řešená. Rozdělení na dvě patra je naprosto dokonalé.
    Kopie recenze od Martina S. z notino.sk
    8. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Tasticka je vyborna,priestranna a ocenujem to rozdelenie.V spodnej casti nosim lieky, pilnik, zuvacky, dent.nit a v hornej lesky, konturku, balzam, parfem. Co potrebujem rychlo najdem, tym,ze to je rozdelene.
    Kopie recenze od Hana Š. z notino.sk
    29. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Taštička je ještě lepší než jsem čekala. Perfektní výrobek. Rozhodné doporučuji.
    Iva S.
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Stylová, velice hezky provedená taštička, vínová barva odpovídá obrázku. Středně velká, na nezbytnosti do kabelky nebo dekorativní kosmetiku na cesty ale stačí.
    Gabriela Z.
    31. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Trochu těžší, ale jinak bez chyby.
    Michaela B.
    31. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Praktická, kvalitně zpracovaná, se dvěma, zipem oddělenými, přihrádkami. Jediné mínus, když se potřebujete dostat do spodní přihrádky, ta horní musí být prázdná nebo uzavřená zipem, jinak se obsah po jejím odklopení vysype. Nicméně, doobjednala jsem i druhé barevné provedení, oba odstíny mi ladí ke kufru :-)
    Denisa P.
    14. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Spokojená, tmavší barva, než jsem čekala, ale super
    Eva
    23. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Barva ta absolutně neodpovídá obrázku, což mě naštvalo. je na mé poměry moc mále ale dobře. dávám 1 z 5
    Gertrůda
    4. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Jak píšou ostatní, barva neodpovídá obrázku a to je velké plus. Na fotce je spíš pastelová a broskvová, ve skutečnosti je to krásná starorůžová, až hnědá. Celkově jde o kvalitní a pevnou taštičku, která působí celkem úsporně, ale vleze se do ní opravdu hromada makeupu. Jediná škoda je, že kapsičky na štětce ve spodní části jsou tak malinké, že tam reálně umístím jen jeden štětec. Ostatní musí být na volno, ani tužku na oči tam nenacpu. Naštěstí to díky tvaru taštičky vůbec nevadí.
    Barbora
    24. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Úžasná taštička na běžný makeup. Krásné provedení, nádherná barva. Ve spodní části je oddělené místo na štětce, takže nezašpiní zbytek makeupu.
    Petra
    13. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Kvalitní materiál, příjemná cena, velikost tak akorát. Perfektní na cesty. Barva je hezčí než na obrázku.
    Karolína
    6. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Praktická kosmetická taštička, nedám na ní dopustit. Perfektní je spodní část na zip, kterou používám na štětce. Materiál je kvalitní, dobře se udržuje. Líbilo by se mi, kdyby bylo na výběr z více barevných variant.
    Pája
    5. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Barva je spíše pudrově růžová,ale je dokonce hezčí než na fotce. Tařtička je moc praktická a všestranná. Ze všech, které mám je moje nejoblíbenější. Vypadá i hezky v koupelně nebo na kosmetickém stolku.
    Nicola
    24. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Prostorná, pevná, krásná barva a hodí se i na cestování .. mám z ní radost :)
    Klaudie
    4. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?