Přejít na hlavní obsah
Notino Classy Collection Big jewellery box with mirror šperkovnice

Recenze Notino Classy Collection Big jewellery box with mirror

šperkovnice

Elegantní a praktická skrýš pro celou vaši sbírku pokladů

Koupit

Elegantní a praktická skrýš pro celou vaši sbírku pokladů

Koupit

Notino Classy Collection Big jewellery box with mirror recenze14

4.9
16
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Rychlost dodání Kvalita Popis produktu
    Aleš
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Dokonalost, mám už dvě - v jedné mám jen stříbrné šperky a hodinky, ve druhé jen zlaté (ano, mám toho poněkud hodně). Šperkovnice vypadá hezky, kvalitní zpracování, hodně přihrádek a je dobře členěná. Perfektní dárek v podstatě pro kohokoliv, kdo vlastní nějaký šperk/bižuterii, pár hodinek.
    Eva A.
    25. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Šperkovnice by byla bezchybná, kdyby nebyl na tom nejviditelnějším místě vytlačený velký nápis NOTINO. Úplně to celkový dojem kazí. Nevím, proč bych měla na šperkovnici mít nápis obchodu...Notino není zrovna Prada, abych se tím potřebovala chlubit.
    Magdaléna
    20. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  4. Vřele doporučuji. Kvalitní, vkusný výrobek. Dvě patra, vejdou se hodinky, řetízky atd.
    Lucie
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Krásná šperkovnice, která je opravdu prostorná.
    D.
    23. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Moc pěkná šperkovnice, zdá se, že i kvalitní.
    Petra S.
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Pekna jemna jednofarebna sperkovnica. Ma dve poschodia, rozne velke priehradky na nahrdelniky, naramky, nausnice.
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    24. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Mám šperkovnicu už nejaký čas a musím povedať, že som s ňou naprosto spokojná. Je to krásny a praktický kúsok.
    Kopie recenze od Beata z notino.sk
    2. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Musím povedať, že ma veľmi príjemne prekvapila svojím elegantným a luxusným vzhľadom. Šperkovnica je vyrobená s veľkou pozornosťou k detailom a jej spracovanie je veľmi kvalitné. Je to skvelá voľba pre každého, kto hľadá praktický a zároveň krásny spôsob, ako uchovávať svoje šperky. Určite by som ju odporúčala každému, kto má rád vkusné a štýlové doplnky.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    2. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Šperkovnica ma veľmi milo prekvapila. Vyzerá veľmi pekne a luxusne. Aj spracovanie je kvalitné.
    Kopie recenze od Marie z notino.sk
    2. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Šperkovnice mi udělala velkou radost. Zpracování je kvalitní a šperkovnice nabízí spoustu přihrádek různých velikostí.
    Lenka
    6. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Překvapilo mě, jak velká a prostorná šperkovnice je, konečně mám všechny šperky na jednom místě :) Doporučuji
    Petra
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Šperkovnice je nádherná a působí luxusně. Oceňuji velikost - má dvě patra a různě velké přihrádky, vejdou se do ní například i hodinky, což je za mě velké plus.
    Jana
    25. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Bombastická velkí a prostorná šperkovnice. Je dvoupatrová, což jsem nečekala a byla jsem tak mile překvapena. Konečně mám kde uskladnit moji sbírku šperků. Plusové body za zrcadlo vevnitř a přijemný materiál.
    Martina J.
    5. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze