Přejít na hlavní obsah
NIVEA Face Cleansing jemný odličovač očí

Recenze NIVEA Face Cleansing

jemný odličovač očí

Odličovač očí Nivea jemně odstraňuje make-up na citlivých místech obličeje. Okolí očí je náchylné k podráždění a také na něj nanášíme velké množství make-upu. Ten je poté potřeba jemně, šetrně a účinně odstranit. Proto Nivea vyvinula tento jemný odličovač, který oči každý den odlíčí a osvěží. Přípravek je dermatologicky testován, aby vaši pleť nepodráždil. Zanechá na obličeji svěží pocit a jemnou vůni.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Odličovač očí Nivea jemně odstraňuje make-up na citlivých místech obličeje. Okolí očí je náchylné k podráždění a také na něj nanášíme velké množství make-upu. Ten je poté potřeba jemně, šetrně a účinně odstranit. Proto Nivea vyvinula tento jemný odličovač, který oči každý den odlíčí a osvěží. Přípravek je dermatologicky testován, aby vaši pleť nepodráždil. Zanechá na obličeji svěží pocit a jemnou vůni.

Koupit

NIVEA Face Cleansing recenze14

3.9
10
1
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. obcas mam pocit ze mne pali, hure odlicuje, tim je vetsi spotreba, vyzkouseno vicekrat nezakoupim
    Petra Š.
    23. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Krásně dolíčí pleť a nezanechává mastný film na pokožce.
    Klára
    18. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Odličovač si kupuji už delší dobu, vždy když je v akci koupím aspoň dva kusy. Mám ho hned pryč.
    Sandra
    1. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Produkt používám zatím chvíli, ale jsem s ním spokojená. Nedráždí oči.
    Sylvie
    20. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Perfektně odlíčí veškeré nečistoty z pleti, doporučuji.
    Nina
    15. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Fajn odličovač v poměru s cenou, kupuji ho pravidelně.
    Natálie
    31. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Pro moji citlivou pleť je tento produkt vážně super.
    Natálie
    31. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Můj oblíbený odličovač očí, který mi moc vyhovuje.
    Simona
    26. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Velice slabé, řasenky odlíčí velice špatně
    Bára
    12. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. neodlicuje, zanechava flaky, stipe na pleti. neodporucam
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    31. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Opravdu krásně jemný, neštípe, nezanechává na víčkách film a hezky voní. Bohužel ale moc neodlíčí, cokoli silnějšího rázu mu dělá problém. Doporučit mohu těm, kdo se líčí jen jemně.
    Zákazník z notino.cz
    17. listopadu 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Nic moc. Je hrozne slaby rasenky od astor a boujoirs mu delaji problem.
    Silvie
    14. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Nivea Visage jemný odličovač očí nepálí v očích, čistí, nezanechává nepříjemný "film" na očíh.
    Zákazník z notino.cz
    18. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Mam vitlive oci a tento odlicovat sa mi osvedcil
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    17. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?