Přejít na hlavní obsah
Nivea Urban Skin Detox micelární voda

Recenze Nivea Urban Skin Detox

micelární voda
146s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit
Koupit

Nivea Urban Skin Detox recenze20

4.5
19
10
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejsem moc spokojená, pálí v očích a voděodolný makeup odstraní jen těžko. Nivea Micelair je mnohem lepší.
    Anna
    18. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. S micelární vodou jsem spokojená, pleť je po ní opravdu čistá. Používám ji v kombinaci s mýdlem na obličej. Akorát si voda nesedí s klasickým modrým krémem od Nivea, krém změní konzistenci na vodovou.
    M. Š.
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. spokojnosť
    Kopie recenze od Marianna C. z notino.sk
    26. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Jsem s ní opravdu spokojená, používám ji k odlíčení pleti když nemám příliš make-upu a pleť je vždy krásně čistá.
    Michala
    24. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Jedna z nejlepších micelárních vod, jaké jsem měla. Odlíčení bylo opravdu velmi snadné a rychlé.
    Kamila
    12. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Bohužel mě stipala v očích, jinak na pleti příjemná
    Andrea Ř.
    13. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Na odliceni vodeodolneho makeupu bohuzel neni. Spise na obyc makeup a docisteni. Neodstrani vodeodolnou rasenku od Esse*ce. Plet chvilinku stipe ale potom je plet prijemna na dotek i pocitove. Plet neni vypnuta a ani sucha a nepali
    Martina
    12. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Rýchlo vyčistí pleť, nezanecháva mastný film. Som spokojná.
    Kopie recenze od Milada Č. z notino.sk
    5. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Produkty od Nivei používám už několik let a neměnila bych. Micelárka mi nedráždí pokožku, nemám po ní mastnou pleť a hezky voní.
    Maria
    24. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. S micelárnou vodou som veľmi spokojná. Odlíči ako vodeodolný makeup, tak i rúže držiaky bez nejakého výrazného drhnutia. Nedráždi oči ani pleť a hlavne nezanecháva mastný film, ako väčšina micelárek.
    Kopie recenze od Malia z notino.sk
    9. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. S micelární vodou jsem moc spokojená. Odlíčí jak voděodolný makeup, tak i rtěnky držáky bez nějakého výrazného drhnutí. Nedráždí oči ani pleť a hlavně nezanechává mastný film, jako většina micelárek.
    Verča
    9. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Niveu používám už přes 10 let - hlavně krémy a odličovače. S micelární vodou jsem spokojená, asi jsem ani nic jiného neočekávala.
    Magda
    3. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. S micelarnimi vodami nejsem vetsinou kamaradka, ale tahle me prijemne prekvapila, takze ji zatim pouzivam bez potizi.
    Nela
    3. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Tahle micelarka od Nivei se povedla - odlici vsechno, nevysuje, prijemne voni.
    Bara
    3. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Tahle novinka od Nivei mě příjemně překvapila. Opravdu pleť dokonale vyčistí. Splnila mé očekávání a příště si ji koupím zase. Navíc za tu cenu je docela velké balení.
    Jana
    26. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Velké balení za super cenu. Já jsem s touto micelární vodou spokojená.
    Hana
    23. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Micelární vody používám jenom od značky Nivea, jsem s nimi naprosto spokojená a tato není výjimkou.
    Iva
    19. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Některé výrobky na odlíčení od Nivea mi na pleti vadí, hlavně v oblasti očí. Tato micelární voda mi vyhovuje, jenom trošku štípe v očích.
    Kristýna
    19. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Značku Nivea mám ráda, tahle micerálka mě příjemně překvapila - velké balení, výhodná cena a vlastnosti, které od ní očekávám :)
    Jana
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Super micelárka, příjemná na pleti, hydratuje, neoplachuju ji. Jediné co bych vytkla, trochu mě štípou oči když mám čočky.
    Isabella
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?