Přejít na hlavní obsah
NIVEA SUN Protect & Bronze olej na opalování podporující zhnědnutí SPF 30

Recenze NIVEA SUN Protect & Bronze

olej na opalování podporující zhnědnutí SPF 30

Užívejte si pocit dokonale opálené, do bronzova zbarvené pokožky. Suchý olej na opalování SPF 30 Nivea Sun Protect & Bronze vám ihned po nanesení zajistí spolehlivou ochranu před UVA a UVB zářením. Navíc obsahuje výtažky, které podporují tvorbu melaninu a při pravidelném používání napomáhají přirozenému opálení.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Užívejte si pocit dokonale opálené, do bronzova zbarvené pokožky. Suchý olej na opalování SPF 30 Nivea Sun Protect & Bronze vám ihned po nanesení zajistí spolehlivou ochranu před UVA a UVB zářením. Navíc obsahuje výtažky, které podporují tvorbu melaninu a při pravidelném používání napomáhají přirozenému opálení.

Koupit

NIVEA SUN Protect & Bronze recenze17

4.9
16
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Velmi dobrý olej opálení je krásně hnědě. Rychle se vstřebává a má i krásnou vůni.
    Veronika
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. úžasný olej na opalování. Krásně voní a rychle se vstřebává.
    Karolína
    28. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Super přípravek na opalování! Zůstává opálená, ale ne spálená pokožka, pecka :)
    Klaudie
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Olej je opravdu dokonalý, rychle se vstřebává a napomáhá k nádhernému opálení.
    Julie
    12. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. bezkonkurenční opalovací mléko, ráda používám
    Dana
    12. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Od značky Nivea jsem zkoušela více přípravků na opalování, všechny byly super, stejně tak i tento. Úplně jsem si zamilovala efekt zhnědnutí pokožky po opalování, takže mám hezkou barvu získanou zdravým způsobem.
    Klára
    9. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Velmi dobrá konzistence, olej nádherně podporuje opálení. Jsem velmi spokojená
    Vanessa
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Olej na opalování zkouším poprvé a nemůžu si ho vynachválit, fakt paráda
    Romana
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Tento olej kupuji jak sobě tak i manželovi a oba jsme vždy spokojení. Rychle zasychá, nemá nepříjemnou parfemaci a na rychlé přetření po krému je to ideální, používám i na obličej a urychluje i opálení.
    Karla
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Skvělý produkt, ochrání a rychle zasychá.
    Sára
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Moc hezky voní a nedělá na kůži mastné skvrny či pocit mastnoty, což moc oceňuji.
    Lucie M.
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Lehká olejová konzistence a zajímavě voňavý. Za mě fajn a doporučuji.
    Sofie
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Podporuje tvorbu pigmentu a tým zhnednitie pokozku. urcite oceni ten kto chce byť pekne opaleny.
    Nikola
    1. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Rychlé dodání Dobrá cena oproti konkurenci
    Hana P.
    9. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Jsem velmi spokojená Mám poměrně velkou spotřebu, docela by mi vyhovovala i nižší cena .
    Dana
    10. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Jeden z nejlepších výrobků na opalování, co jsem vyzkoušela. Není mastný, ale kůže je po něm krásně hydratovaná a zářivá, okamžitě se vstřebává.
    Zákazník z notino.cz
    31. července 2017
    Byla recenze užitečná?
  17. s výrobkom som veľmi spokojná
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    12. července 2017
    Byla recenze užitečná?