Přejít na hlavní obsah
Nivea Urban Skin Detox 10minutová textilní maska

Recenze Nivea Urban Skin Detox

10minutová textilní maska

Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska NIVEA Urban Skin Detox skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu.

52s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska NIVEA Urban Skin Detox skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu.

Koupit

Nivea Urban Skin Detox recenze13

4.6
8
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Super maska za super cenu :)
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    1. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  2. Skvelá maska, mam po nej jemnú a príjemnú pleť
    Kopie recenze od Lucka z notino.sk
    1. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  3. Maska jako taková je fajn, pleť byla po použití hladká a póry stažené. Ale stejně dávám přednost klasické masce před plátýnkovými.
    Klára
    31. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  4. Maska je ok. Je skvělé, že jsou textilní masky k dostání už i u nás. Podobnou masku ale kupuji podstatně levněji od Victoria Beauty, u Nivei se platí za reklamu.
    Johana Z.
    22. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. Řada Urban Skin Detox je moje nejoblíbenější od Nivey a tato maska je taky super. můžu doporučit.
    Kika
    15. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Tuto detoxikační masku od Nivei jsem vyzkoušela poprvé a s výsledkem jsem docela spokojená. Pleť je dobře vyčištěná a matnější.
    Iva
    11. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Čisticí detoxikační maska od Nivey mě nadchla. Pleť perfektně dočistí, rozjasní a zmatní. Příjemně voní. Snadno se aplikuje.
    Lenka T.
    8. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Plátýnková maska Nivea Urban Skin Detox mě příjemně překvapila. Hezky voní, snadno se aplikuje. Nevysušuje pleť, po aplikaci je hebčí a projasněnější. Cena super.
    Ivana
    8. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Super plátýnková maska. Hezky voní a vyčistí pleť. Obličej jsem neměla po ní stáhlý jako z jiných masek. Parádní relax :)
    Krista
    7. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Dobrá maska, příjemně voní, hezky vyčistila a zjemnila pleť. Přišla mi i trochu chladivá, což je v létě super. Trochu hůř se mi aplikovala, díry na oči byly moc blízko u sebe a nad horním rtem sjížděla. Za 10 minut ale super výsledek.
    Jarka
    7. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Používám plátýnkové masky často, od jakékoliv značky, ale tahle mě zaujala asi nejvíce, velmi dobře čistí pleť, nevadí mi na obličeji a nemám po ní pocit stažené kůže až za uši :D
    Denisa
    1. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Z masky jsem nadšená. Niveu mám ráda a jejich řada urban skin je, co se mě týče, skvělá . Maska je velice příjemná, nedráždí pokožku a pěkně voní. Po použití byla pleť pevná, vyhlazená, stažená a neleskla se. Návod na použití je intuitivní.
    Denisa
    19. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. S maskou jsem spokojená, jestli detoxikuje nepoznám, ale po použití mám příjemnou pleť.
    Marcela F.
    18. září 2019
    Byla recenze užitečná?