Přejít na hlavní obsah
NIVEA MEN Deep antiperspirant ve spreji pro muže

Recenze NIVEA MEN Deep

antiperspirant ve spreji pro muže

Dejte sbohem nepříjemnému pocení a zůstaňte v suchu po celý den. Antiperspirant Nivea Men Deep chrání proti tělesnému zápachu a vlhkosti v podpaží. Složení obohacené o aktivní uhlí zanechává pocit čistoty a svěžesti. Vůně espressa potěší smysly. 

-30 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Dejte sbohem nepříjemnému pocení a zůstaňte v suchu po celý den. Antiperspirant Nivea Men Deep chrání proti tělesnému zápachu a vlhkosti v podpaží. Složení obohacené o aktivní uhlí zanechává pocit čistoty a svěžesti. Vůně espressa potěší smysly. 

Koupit

NIVEA MEN Deep recenze20

4.8
22
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Po použití nemám podrážděnou pokožku. Brání nadměrnému pocení i při sportu.
    Erik
    20. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Hezky voní a zároveň zabraňuje efektivně potu.
    Bárt
    16. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Příjemný deodorant, vydrží i při sportu.
    David
    3. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Snadna aplikace a typicka vune spreje espresso krasne nabudi.
    Pavel
    12. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Ikdyž jde o "obyčejný" antiperspirant a obecně nemám NIVEA produkty v přílišné oblibě, je vůně velmi zajímavá a klidně bych používal i takový parfém. Efekt proti pocení perfektní, doporučuji určitě vyzkoušet!
    Tom P.
    7. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Funguje skvěle, jsem s ním spokojený.
    Filip
    4. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Mohu doporučit - příjemná vůně a hlavně funkčnost
    Martin
    4. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Jsem spokojen - na Nivea je spoleh a tato varianta voní opravdu příjemně.
    Bernie
    3. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásně voní a skvěle funguje i horkém dni.Jsem spokojený.
    KarelK
    28. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Méně intenzivní vůně, nutno použít alespoň 2x za den, ale výhodou je pěkná vůně což mě vyhovuje.
    Kopie recenze od Adam z notino.sk
    26. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Super antiperspirant. Není drahý a fakt funguje. Navíc přítelkyni hrozně voní.
    Petr
    25. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Deodorant jako čerstvě uvařená káva nevoní, ale parfemace je jemná, nepřebije parfém a podle všeho funguje. Příteli nesmrdí, takže jsem s nákupem spokojená 😊
    Zuzka
    21. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Dobrý antiperspirant za dobrou cenu. Vůně je jemná, příjemná a vydrží při průměrné aktivitě celý den.
    Petr
    19. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Ve vůni deodorantu sice úplně espresso necítím, přesto je to však příjemná nevtíravá vůně, která se dá alespoň dobře kombinovat s parfémem.
    Lukáš
    19. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. S antiperspirantem jsem velice spokojený. Vydrží celý den, zabraňuje pocení a zápachu. I přes název Espresso je vůně jemná, příjemná a vhodná k parfémům. Velmi praktický uzávěr.
    Petr
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Příjemný deodorant, který jsem koupila partnerovi mě mile překvapit svou vůní a celkově svou výdrží. On je spokojený a já taky :D
    Kateřina
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Tento produkt používá manžel a je spokojen. Dobrá kvalita za výbornou cenu.
    Eva
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Doporučuji. Vydrzi cely den, vune neznatelna, takze se neprebiji s parfemem
    Petr
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Doporučuji - splní co slibuje a má moc příjemnou vůni.
    Rosťa
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Antiperspirant super vonia, čo ocenila najmä manželka. Okrem toho nedráždi aj čerstvo po oholení a ochráni naozaj spoľahlivo.
    Kopie recenze od D. z notino.sk
    16. června 2019
    Byla recenze užitečná?