Přejít na hlavní obsah
NIVEA MEN Deep antiperspirant ve spreji pro muže

Recenze NIVEA MEN Deep

antiperspirant ve spreji pro muže

Ať už je program vašeho dne jakýkoli, starosti s propoceným oblečením můžete hodit za hlavu. Antiperspirant NIVEA MEN Deep zabrání nepříjemnému faux pas, kterým jsou skvrny v podpaží. Díky antiperspiračním složkám bude aktivně předcházet samotné tvorbě potu a pomůže tak udržet pokožku v suchu. Zajistí vám dlouhodobou ochranu před tělesným zápachem i nežádoucí vlhkostí potu, takže si budete moct užívat pocit svěžesti a čistoty po celý den.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Ať už je program vašeho dne jakýkoli, starosti s propoceným oblečením můžete hodit za hlavu. Antiperspirant NIVEA MEN Deep zabrání nepříjemnému faux pas, kterým jsou skvrny v podpaží. Díky antiperspiračním složkám bude aktivně předcházet samotné tvorbě potu a pomůže tak udržet pokožku v suchu. Zajistí vám dlouhodobou ochranu před tělesným zápachem i nežádoucí vlhkostí potu, takže si budete moct užívat pocit svěžesti a čistoty po celý den.

Koupit

NIVEA MEN Deep recenze20

4.8
28
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Kupuji muži opakovaně. Krásně voní, vydrží i při sportu.
    Vendula S.
    7. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. nefunguje jak ma velice nespokojen nedoporucuji
    jarda
    23. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Po sportovní námaze poslouží výborně, výdrž je dobrá. Můžu doporučit.
    Aleš
    24. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  4. Pekna nedrazdiva vona, opakovane ho kupujem priatelovi lebo mi na om krasne vonia :)
    Kopie recenze od Lujzi z notino.sk
    23. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. Pravidelne kupujem priatelovi lebo mi na nom krasne vonia a on je tiez spokojny
    Lujzi
    23. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Mam rad svezi vune antiperspirantu Nivea. Ke vsemu skvele pracuji a eliminuji zapach potu.
    Adam
    23. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Top produkt, přítel používá pořád
    Tereza
    28. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. příjemná vůně, dlouhá výdrž
    Michaela
    28. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Niveu používám už dlouho a tenhle antiperspirant nezklamal. Vůně je osvěžující a líbí se i přítelkyni.
    Luky
    28. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Voní pěkně a nezanechává stopy na oblečení, takže jsem spokojený.
    Libor
    27. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Méně intenzivní vůně, nutno použít alespoň 2x za den, ale výhodou je pěkná vůně což mě vyhovuje.
    Adam
    26. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Klasický antiperspirant, hezky voní a cena je supr!
    Lukáš
    26. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Skvělý antiperspirant, brání pocení během dne a voní příjemně
    Vít
    25. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Je to v pohodě, nikdo mi neřekl že smrdím a nešpiní mi triko. Za mě dobrý, můžu doporučit.
    Ondra
    25. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Supr deodorant, výdrž je dlouhá a vůně hezká. Určitě zakoupím znova.
    Pepa
    24. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Krásna svieža voňa. Nivea deodoranty a antiperspiranty mám najradšej. Určite zakúpim znova.
    Kopie recenze od Julia z notino.sk
    24. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Antiperspirant jsem aplikoval ráno, nevydržel úplně do večera, ale to asi bylo dáno tím, že byl opravdu hodně horký den a já jsem lítal od rána až do večera. Jinak příjemně voní a má praktické balení.
    Lukáš
    23. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Vyzkoušená kvalita od Nivea, nešpiní, vydrží, svěží vůně - pro mě každodenní klasika
    Ondra
    21. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. S Niveou jsem spokojený, vydrží celý den. Další výhodou je to, že nezanechává fleky na oblečení a příjemně voní.
    Pavel
    21. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Tento deodorant mi vyhovuje a m á příjemnou vůni. Především dlouho vydrží, což je velké plus.
    Daniel
    21. června 2019
    Byla recenze užitečná?