Přejít na hlavní obsah
Nivea Hydra Skin Effect noční hydratační gel

Recenze Nivea Hydra Skin Effect

noční hydratační gel

Odpočatá, zářivá a krásně hebká může být vaše pleť každé ráno. O tyto výsledky se postará noční gelový krém Nivea Hydra Skin Effect. Až na 72 hodin pleť hloubkově hydratuje a nechá ji během noci regenerovat. Dobijte baterky své pleti, zatímco se budete oddávat snění.

251s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Odpočatá, zářivá a krásně hebká může být vaše pleť každé ráno. O tyto výsledky se postará noční gelový krém Nivea Hydra Skin Effect. Až na 72 hodin pleť hloubkově hydratuje a nechá ji během noci regenerovat. Dobijte baterky své pleti, zatímco se budete oddávat snění.

Koupit

Nivea Hydra Skin Effect recenze20

4.9
23
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Niveu nemám příliš v oblibě, ale tady jsem mile překvapená. Skvělý krém. Lehký, dobře se nanáší, nezanechává mastný film a nádherně voní. Pro někoho může být parfémovaný až moc, ale mě naprosto vyhovuje.
    Denisa P.
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nejlepší !
    Lucka17
    31. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tohle je naprosto boží přípravek. Spolu s denní péčí jsem jej vyhrála. A nemůžu si oba krémy vynachválit. Má velice citlivá a na některých místech vysušená pleť, si vysloveně užívá péči. Krému stačí jen trošičku a celou noc mě nic nesvědí, nepálí, ráno je pleť opravdu odpočinutá, krásně jemná a hladká. Luxus, fakt že jo :-).
    Lenka
    30. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Úžasný noční krém, je velice příjemný a pleť není vysušená po dlouhé noci.
    Jitka
    2. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. super
    Hana K.
    3. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Moc příjemný noční krém, který vyhovuje i mé citlivé pokožce. Má lehkou texturu, která se rychle vstřebává. Pokožka je po něm dlouhodobě hydratovaná a svěží. Líbí se mi i jeho jemná vůně.
    Pavla
    19. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. koupila jsem si celou řadu a jsem s ní moc spokojená. Specificky, tento noční krém je opravdu moc příjemý, ráno se vzbudím s krásně odpočatou a hydratovanou pletí :) za mě opravdu doporučuji
    Peťa
    17. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Dlho hľadám krém, ktorý by mi sadol, a vyzerá, že som konečne našla. :)
    Kopie recenze od Jul z notino.sk
    11. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Nivea je moje oblíbená značka, proto jsem musela zkusit i tuto novou řadu. Perfektní jako vždy.
    Barča
    11. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvělý výživný krém. Krém je napnutá a velmi hydratovaná. Moc doporučuju.
    Ka
    10. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Na noční krém je překvapivě lehký, ale účinky jsou super, pleť mi přijde hydratovaná a svěží.
    Milada
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Krém je veľmi príjemný, všeobecne mám produtky Nivea veľmi rada. Dokúpila som si aj denný krém a je to super kombo, pleť je hydratovaná, vyzerá dobre. Dokonca ho používa aj mamina a tiež jej vyhovuje
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Super gélový krémik, pokožka na pocit pevnejšia a hydratovaná, pekná vôňa
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    3. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Krém je velmi příjemný a na obličeji velice lehký!
    Týna
    3. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Krém nanáším na noc a ráno je pleť viditelně hydratovanější a vyživená. Spokojenost.
    Anna
    3. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Krém sa Perfektné vstrebáva! Mám veľmi rada gélovej konzistencie, pretože sú príjemné a vhodné pre mastnú plet.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    29. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Krém se perfetkně vstřebává! Mám moc ráda gelové konzistence, protože jsou příjemné a vhodné pro mastnou plet.
    Verča
    29. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Supr noční krém. Moc ráda si mažu po večerní sprše, když mám vysušenou pleť, během cesty z koupelny do pokoje je už vstřebaný a já mám pleť hydratovanou jako dítě. :)
    Mirka
    29. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Krém má lehce gelovou konzistenci, ale výborně hydratuje a vstřebává se, nelepí.
    Zorka
    29. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Krém se velmi rychle vstřebává, Není hutný a přitom skvěle hydratuje, oceňuji, že nemám pleť po aplikaci mastnou. Určitě pořídím znovu a mohu všem doporučit.
    Irena
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?