Přejít na hlavní obsah
Nivea Cellular Luminous 630 noční krém proti pigmentovým skvrnám

Recenze Nivea Cellular Luminous 630

noční krém proti pigmentovým skvrnám

V noci přirozeně dochází k regeneraci naší pleti. Využijte tento čas a aplikujte každý večer noční krém proti pigmentovým skvrnám Nivea Cellular Luminous 630. Pokud bojujete proti pigmentovým skvrnám a současně se chcete zbavit vrásek, tento krém se postará o oboje. Skvrny na obličeji, krku i dekoltu budou čím dál méně viditelné a pleť bude posílená a vyhlazená.

Koupit

V noci přirozeně dochází k regeneraci naší pleti. Využijte tento čas a aplikujte každý večer noční krém proti pigmentovým skvrnám Nivea Cellular Luminous 630. Pokud bojujete proti pigmentovým skvrnám a současně se chcete zbavit vrásek, tento krém se postará o oboje. Skvrny na obličeji, krku i dekoltu budou čím dál méně viditelné a pleť bude posílená a vyhlazená.

Koupit

Nivea Cellular Luminous 630 recenze20

4.8
18
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. funguje
    Věra M.
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nemastná konzistence, krásně se vstřebá a přitom pleť bezvadně vyživí. Mám už druhé balení a pigmentové skvrny opravdu blednou a pleť je sjednocenější.
    Michaela
    13. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Používám celou rutinu již dva měsíce a mám méně viditelné velké pigmentové skvrny na čele.
    Pavla
    1. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Zatím používám jen chvíli, ale jsem spokojená.
    Helena
    16. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Úžasný krém nemohu si ho vynachválit. Přijde mi, že eliminuje, jak viditelné pigmentové skvrny, tak jemné vrásky.
    Adina
    1. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Noční krém používám zatím nejkratší dobu, ale ostatní produkty z této řady mi moc vyhovují (denní krém a sérum), takže věřím, že i tento krém mi bude dobře fungovat.
    Kristýna
    24. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. dokonalé!!! Tenhle krém od Nivea je prostě zázrak. Pleť mám už po pár použitích jako novou.
    Pavla
    21. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Po večernej aplikácii krému, mám pleť ráno krásne hydratovanú. Dobre sa rozotiera a vstrebáva.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    3. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. S krémem jsem moc spokojená, dobře se vstřebává a pleť zanechává hydratovanou.
    Gabriela
    3. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Celá táto rada sa hrozne podarila, naozaj viditeľne pomáha s pigmentovými škvrnami. Konzistencia krému je hrozne príjemná. Doporučujem rozhodne aj denný krém. :)
    Luci
    3. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Krém nie je mastný ale zároveň krásne hydratuje a dobre sa rozotiera. Ráno je pleť upokojená a rozžiarená. Jediné mínus je, že obsahuje parfém, ale inak som z neho nadšená! :)
    Kopie recenze od Kika z notino.sk
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Tento nočný krém má najlepšiu konzistenciu, akú som doteraz pri krémoch vyskúšala! Má sviežu vôňu a rýchlo sa vstrebe. Trošku mi chýba špachtľa na hygienickejšie nanášanie.
    Leona
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Krémik som kúpila mamine, ona iné krémy ako Nivea používať nechce. Takže všetky novinky musí mať :) Zatiaľ veľká spokojnosť, používa aj denný krém.
    Kopie recenze od Iva z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Niveu používám roky a každou novinku musím mít :) Krém je příjemný, pleť je pěkně rozjasněná a hydratovaná. Třeba používat pravidelně, kombinuji ještě s vit. C :)
    Markéta
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Som veľmi spokojná so smotanou. Príjemná hustá konzistencia, krásne vonia a hydratuje pokožku. Zatiaľ nevidím veľký vplyv na pigmentové škvrny, pretože ho používam len týždeň. Ale zatiaľ som veľmi šťastný.
    Kopie recenze od Táňa z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. S krémem jsem nadmíru spokojená. Příjemná hutná konzistence, krásně voní a pleť hydratuje. Efekt na pigmentové skvrny zatím moc nevidím, protože ho používám teprve týden. Ale zatím jsem moc spokojená.
    Kristýna
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Zatiaľ používam krátko, takže účinok na pigmentové škvrny zatiaľ nedokážem posúdiť. Avšak s krémom ako takým som veľmi spokojná. Skvele hydratuje a upokojuje citlivú pleť.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    26. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Zatím používám krátce, takže účinek na pigmentové skvrny zatím nedokážu posoudit. Nicméně s krémem jako takovým jsem velmi spokojená. Skvěle hydratuje a zjemňuje pleť a nenechává ji mastnou.
    Nikol
    26. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Krém se dobře nanáší, hezky vstřebává a má dokonce i příjemnou vůni. Používám už druhý týden a musím uznat, že jsou pigmentové skvrny o něco světlejší :)
    Marta
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Pleť je po tomto krému krásně vyživená, dobře pleť sjednotí. Super cena
    Adéla
    21. února 2022
    Byla recenze užitečná?