Přejít na hlavní obsah
NIVEA Cellular Hyaluron profesionální sérum

Recenze NIVEA Cellular Hyaluron

profesionální sérum

Nezáleží na tom, kolik vám je let. Dobře hydratovaná pleť je vždy klíčová, pokud chcete, aby vypadala svěže. Profesionální sérum Nivea Cellular Hyaluron vám s tím pomůže. S ním zůstane pleť stále plná hydratace, a to díky obsažené kyselině hyaluronové.

Koupit

Nezáleží na tom, kolik vám je let. Dobře hydratovaná pleť je vždy klíčová, pokud chcete, aby vypadala svěže. Profesionální sérum Nivea Cellular Hyaluron vám s tím pomůže. S ním zůstane pleť stále plná hydratace, a to díky obsažené kyselině hyaluronové.

Koupit

NIVEA Cellular Hyaluron recenze20

5.0
23
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Začínám zkoušet, sama jsem zvědavá na výsledek. S kvalitou sera jsem spokojená, přijde mi, že se hezky vstřebává.
    Dana
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. nejlepší co jsem kdy měla... pleť je po použití krásně hladká a hydratovaná... používám ráno i večer
    Alena
    10. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Nádherná vôňa, jemná štruktúra...výsledky zatiaľ nemôžem hodnotiť, používam ho 2 dni, ale na tvári nelepí, čo je pre mňa veľmi podstatný fakt, ľahko sa rozotiera a mám po aplikácii veľmi príjemný pocit na tvári.
    Kopie recenze od Michaela S. z notino.sk
    20. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Vyhovuje mi více než druhé sérum s retinolem, obecně mám kyselinu hyaluronovou v produktech nejraději.
    Lenka
    1. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Koupila jsem si obě séra a jsem opravdu spokojená, pleť je hebká, vyplněná a není tak "zašedlá".
    Nina
    16. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Vhodný na redukci vrásek a navrácení pružnosti pleti. Velmi dobře se vstřebává a příjemně voní.
    Marie
    1. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Moc příjemné sérum. Má krémovou texturu, která se rychle vstřebá do pleti a zanechá ji hydratovanou a vyživenou.
    Lucka
    18. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Vyhovuje mi úplně jednoduché balení s pumpičkou. Sérum je velmi příjemné, používám tak třikrát do týdne pod krém a pleť pak vydrží krásně hydratovaná a svěží, úplný must have v kosmetické taštičce.
    Laura
    16. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Nivea znamená sneh a toto sérum je skutočne ako zamatový čerstvo napadnutý sneh pretkaný slnečnými lúčmi. Zanecháva pocity osvieženia, ale aj hrejivého a mazlivého komfortu.
    Kopie recenze od Anežka z notino.sk
    4. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Sérum působí lehce a hned po prvním nanesení osvěžuje. Má příjemnou jemnou vůni, typickou pro značku Nivea. Myslím, že se bude hodit i jako dárek pro maminku. Velikostně sedí akorát do dlaně a hodí se i jako komfortní péče o citlivou pokožku.
    Stela
    4. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Príjemne ľahké ale intenzívne hydratačné sérum, vhodné aj pre mastnú pleť. Som spokojná
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    4. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Sérum krásně hydratuje, nedráždí a nelepí, což je opravdu velké plus.
    Stela
    4. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. až ma prekvapilo ako super sérum je. pleť po ňom nelepí a je pekne naboostovaná.
    Kopie recenze od Greta z notino.sk
    3. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Lehké, super hydratační sérum. Pleť je po něm napumpovaná a hezky vyhlazená.
    Vera
    3. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Sérum mi veľmi vyhovuje, používam ho každý večer. Pekne sa vstrebe, nie je potrebné veľké množstvo a nechá pleť hydratovanú a jemnú na dotyk.
    Kopie recenze od Julia z notino.sk
    2. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Sérum mi velmi vyhovuje, používám ho každý večer. Hezky se vstřebá, není potřeba velké množství a nechá pleť hydratovanou a jemnou na dotek.
    Sabča
    2. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Sérum mi vyhovuje, když jsem ho poprvé použila, přišlo mi spíš jako lehounký krém. Používám pravidelně každý večer, moje pleť to oceňuje :)
    Zuzana
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Sérum je poněkud hustší, což mi vyhovuje. Dobře se aplikuje a vstřebává. Jen je třeba aplikovat malé množství, jinak mám pocit, že mi pleť vysušuje.
    Marta
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Kvalitné sérum za výbornú cenu. Som s ním maximálne spokojná, pleť je po nanesení hydratovaná a po pár použitiach som si všimla výrazne zlepšenie celkového vzhľadu pleti ako aj jej pružnosti a pevnosti.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Sérum, po kterém jsem viděla výsledky už po týdny. Skvělá vůně, pleť je hydratovaná a výrazně pružnější, jemné vrásky se mi stáhly. Taky oceňuji pumpičku :)
    Gabča
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?