Přejít na hlavní obsah
Neutrogena Retinol Boost intenzivní noční sérum

Recenze Neutrogena Retinol Boost

intenzivní noční sérum

Vyhlazené vrásky a pevnější pleť již za 8 týdnů

433s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Vyhlazené vrásky a pevnější pleť již za 8 týdnů

Koupit

Neutrogena Retinol Boost recenze20

4.7
45
11
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Používám cca 2 měsíce na noc. Efekt nevidím žádný. Ráno je pleť nepříjemně mastná. Konzistence hodně řídkého olejíčku mi nevyjovuje. Znovu už nekoupím.
    Nikol
    4. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Prípravok sa dobre nanáša aj aplikácia je super , príjemná vôňa , ľahko sa rozotiera aj vstrebáva , pleť je jemnesia ,hebkejsia aj vrásky jemnejšie , pleť pevnejšia , doporučujem vyskúšať
    Kopie recenze od Svetlana K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Nocne sérum má zaujímavú aplikáciu prostredníctvom oleju ktorý ale nezanechala Olesz mastnou. Plet je zdravo vyzerajúca a vyzivena. Vôňa je minimálna co mi vyhovuje. Stačí pár stlačení oleju do prstov a naniesť na plet. Na Retinol v produkte reaguje moja plet perfektne bez akýchkoľvek problémom a začervenani.
    Kopie recenze od Michaela T. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Pleťové sérum proti vráskam Retinol Boost od Neutrogeny je perfektné sérum potrebné na udržanie sviežeho a mladistvého vzhľadu. Je to nočné sérum, ktoré som začala používať každý druhý deň, kvôli zložke retinol, ktoré sa musí užívať pozvoľnejsie. Po pár týždňoch užívania viem jednoznacne odporučiť a zaviesť ho do mojej nočnej rutiny. Perfektne sa dopĺňa s denným krémom, ktoré obsahuje rovnaké účinné zložky. Bála som sa užívať produkty s rerinolom, ale nočné sérum od Neutrogeny ma ubezpečilo v tom, že keď sa táto zložka užíva podľa návodu, je veľmi účinná.
    Kopie recenze od Lucia Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Pleť po použití produktu mám na dotyk jemnejšiu. Pleť vyzerá zdravšie a je žiarivá. Vrásky sú minimalizované. S produktom som mimoriadne spokojná a odporúčam všetkým ženám
    Kopie recenze od Mária D. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Retinol Boost+ Sérum vyzerá ako vodička. Po rozotretí zanecháva jemný olejový film, ktorý sa postupne vstrebe. Vôňa je jemná, príjemná, zdá sa mi o niečo jemnejšia ako pri kréme. Balenie sa mi veľmi páči, najmä pumpička. Hlavičku vrchnáka zatlačíte, naberiete produkt a pootočením otvoríte. Pleť krásne hydratuje, premastí, vypne, rozjasní (ráno sa zobudíte s krásnou tváričkou), zjemňuje hlboké vrásky. Má veľkú výhodu. Keďže ide o nočné sérum ochranný faktor nepotrebujete . Sérum testujem denne 3 týždne a vidím na tvári už od začiatku naozaj rozdiel. Po prvom použití vypnutá tvár, rozjasnená. Po dlhšom používaní sú vrásky oveľa jemnejšie, menej viditeľné, pleť je vypnutá, napumpovaná, jemná, žiarivejšia, pigmentové škvrny nevidím. Sérum som si aplikovala max 5 kvapiek a vmasírovala do pokožky. Som veľmi spokojná a výzorovo mladšia minimálne o 10 rokov ak nie viac. Combo krém a sérum odporúčam všetkými desiatimi.
    Kopie recenze od Lucia S. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Neutrogena nočné intenzívne serum Retinol Boost+ mi veľmi vyhovuje. Textúra séra je jemná, rýchlo sa vstrebáva do pokožky a veľmi oceňujem spôsob aplikácie pomocou skvelého aplikátora s pipetkou, čo je veľmi praktické a zároveň hygienické. Po aplikácii nočného séra som nemala žiadne negatívne reakcie na pleti, vyhovuje mi svojim zložením a intenzitou. Pleť je po noci pekná, zjemnená, hydratovaná, vrásky sú vyplnené a je pripravená na ďalšie kroky skincare. Po celkovom dlhšom používaní hodnotím produkt výborne, je skvelý, vyhovuje mi a taktiež mi pomáha redukovať pigmentové škvrny na pleti pri dlhšom používaní. Určite budem aj ďalej pokračovať s tymto sérom v mojej večernej skincare rutine.
    Kopie recenze od Viktória V. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Čo sa týka séra Neutrogena Retinol Boost, musím povedať, že opäť ma nadchlo na prvý pohľad balenie, z ktorého som bola nadšená. Aplikátor je s kapatkom, čo je za mňa super praktické. Konzistencia bola jemná, bez parfumu a trochu olejová, čo má najskôr trochu vydesilo, ale po aplikácii opäť super. Rychlo sa vstrebal a na moje prekvapenie ani sérum nezanechalo mastný film. Pokožka bola jemná a žiarivá. Po opakovanom používaní musím povedať, že pleť je určite napnutejšia, tak ako pri kréme. Takže toto kombo spolu môžem len odporučiť, pretože urobilo presne to čo malo. Produkt určite dopoužívam a zakúpim si aj ďalšie balenie. Na moje odporúčanie si jedno už zakúpila aj moja mama a tiež bola veľmi spokojná, takže myslím že viac k tomu netreba nič písať.
    Kopie recenze od Michaela B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Serum som pouzivala na vecer. Je vodovejsej konzistencie, ale na pleti posobi akoby na baze oleja.Ocenujem pumpicku na aplikaciu produktu. Na pleti neposobi rusivo, necitila sm ziadnu reakciu a mohla ho pouzivat denne. Po dlhsom uzivani bolo vidiet viditelne vysledky napnutej az glass skin pleti. Velmi mi pomohol produkt na akne, viditelne redukoval skvrny po akne a zrychlil proces hojenia. vrasky sa zjemnili a plet sa vyhladila. uvedeny produkt je podla mna efektivnejsi aj s pletovym kremom, ale odporucam ich aplikovat skor na vecer.
    Kopie recenze od Katarína G. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Sérum na tvár som si naozaj veľmi obľúbila. Vyhovuje mi dávkovanie pomocou pipetky. Sérum má zvláštnu vôňu, čo na pleti , ale neni cítiť. Pripomína mi skôr suchý olej , tým ako rýchlo vsiakne do pleti a zanechá ju zhydratovanú , vypnutú, žiarivejšiu a krajšiu. Moja pleť toto sérum krásne prijala a nevyskytli sa žiadne reakcie , ktoré sa pri retinole môžu. Sérum používam už každý druhý večer a moja pleť je oveľa pevnejšia, mladšia, hydratovanejšia a žiarivejšia. Toto sérum je úplne super a určite si ho kúpim ak sa mi minie. Samozrejme používam každé ráno spf na tvár čo je pri retinole nutnosť.
    Kopie recenze od Zuzana D. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Čo sa týka séra vyhovuje mi ako keby trocha olejovejšia konzistencia príjemne sa rozotiera . Určite budem pokračovať s používaním a uvidíme či za dlhšiu dobu uvidím väčší rozdiel v pokožke.
    Kopie recenze od Lujza S. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Sérum znášam celkom dobre, aj keď po jeho aplikovaní mi mierne sčernevá pleť, čo ale za pár minút samo zmizne. Kombinujem ho aj s krémom. Pleť pekne vyhladí, napne a rozžiari, dobre sa aplikuje, konzistenciou je skôr riedke ako voda ale dá sa pekne zapracovať do pleti. Osobne sa stalo súčasťou mojej večernej rutiny a som veľmi spokojná s jeho účinkami.
    Kopie recenze od Lenka V. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Asi najlepšie retinol serum aké som kedy mala. Treba ísť samozrejme na to opatrne a nezabúdať ráno na spf. Nepoužívam ho každý večer ale výsledky je vidieť. Hlavne pleť nevysusuje a mne ju ani nepodrazdilo čo mi iné retinol produkty robia.
    Kopie recenze od Veronika D. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Moja pleť sa nadchla pre tento produkt. Som viac než spokojná a neviem ho vynachváliť. Konzistencia štruktúra vstrebateľnosť produktu. Proste bomba. Ak vaša pleť trpí dehydratáciou pleti a milujete retinol na pleti ako ja je to produkt pre Vás. Produkt tolerujem veľmi dobre dávam si po ňom ešte nočný krém
    Kopie recenze od Bianka K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Moja pleť vyzerá svieža a pružná Produkt odporúča. Všetkým ženám ktoré chcú mať sviežu pleť a pekne napnuté Na mojej pleti som to zacala vnímať hneď Žiadne iné reakcie nenastali :)
    Kopie recenze od Andrea V. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Sérum je tekutejšie, ale nakoľko je olejové, veľmi dobre a rýchlo sa vstrebáva. Tak isto mi trošku vadila jeho vona ale po chvíli som nič necítila. Pleť je po ňom úžasne jemná na dotyk. Po dlhodobejšom používaní môžem povedať že vrásky sú menej viditeľné a pleť pôsobí sviežo. Používala som ho spolu s krémom a po tretej aplikácií mi tvár ostala trošku červená a na druhý deň sa šupala. Nasadila som výrobky na každý druhý deň a tieto príznaky zmizli. S výrobkom som spokojná, výsledky sú viditeľné , pleť je rozžiarená. Odporúčam každej žene, ktorá má už aj minimálne vrásky.
    Kopie recenze od Monika C. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Intenzívne nočné sérum s retinolom - sérum som do svojej starostlivosti zavádzala opatrnejšie, prvý týždeň som si ho dávala každý druhý večer na odlíčenú a umytú pleť aby pekne pôsobilo v noci.... - mám rada séra tekutej /vodičkovej/ konzistencie, presne také je aj toto, moja pleť ho hneď priam vcucne, dávam si ho aj na krk, aby som aj tam predchádzala vráskam...ráno sa zobudím so sviežou, vypnutou a oddýchnutou pleťou, som s ním veľmi spokojná a tiež ho odporúčam všetkým ženám 35+ aby ho zaradili do starostlivosti o svoju pleť.... Ďakujem za možnosť ho vyskúšať
    Kopie recenze od Lucia H. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Veľmi oceňujem jednoduchosť používania produktu a ze nezanecháva žiadne reakcie na pleti ako som bola zvyknutá pri inej značke, vôňa je takisto super a co sa týka výsledku je perfektný a splnil všetky moje očakávania
    Kopie recenze od Nikoleta B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Na aplikaciu mi vyhovoval viac krem ,ale v spojeni so sérom bol vysledok efektivnejsi,ziadne podrazdenie,plet po pouzivani jemna a fresh,vyborny produkt.Odporucam pouzivat krem a sérum spolu na vyraznejsi efekt.
    Kopie recenze od Lucia V. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Je pravda, že po nanesení séra mám suchú pleť, ale to je dôsledok toho, že vďaka retinolu sa moja pleť mení. Aj si ho musím naniesť viac, ako je uvedené. Skvelé je nanášanie pipetkou, sérum je tak chránené voči vonkajším vplyvom. Konzistencia séra je výborná, veľmi príjemná po nanesení. Pokiaľ ide o účinnosť, už teraz môžem povedať, že je moja pleť vypnutejšia (a teda menej unavená), má zdravší vzhľad a pigmentové škvrny sú preč. Sérum navyše pôsobí luxusne.
    Kopie recenze od Andrea T. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek