Přejít na hlavní obsah
Nesti Dante Il Frutteto Citron and Bergamot přírodní mýdlo

Recenze Nesti Dante Il Frutteto Citron and Bergamot

přírodní mýdlo

Ozvláštněte svůj ranní rituál a osvěžte svou mysl povzbudivou silou citrusů. Přírodní mýdlo Nesti Dante Il Frutteto Citron and Bergamot rozjasní vaši pleť i pokožku těla a jeho okouzlující vůně citrusů vypěstovaných na slunci vzácného florentského sadu vás příjemně naladí. 

Koupit

Ozvláštněte svůj ranní rituál a osvěžte svou mysl povzbudivou silou citrusů. Přírodní mýdlo Nesti Dante Il Frutteto Citron and Bergamot rozjasní vaši pleť i pokožku těla a jeho okouzlující vůně citrusů vypěstovaných na slunci vzácného florentského sadu vás příjemně naladí. 

Koupit

Nesti Dante Il Frutteto Citron and Bergamot recenze10

4.5
7
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vůně není tak výrazná jako u ostatních druhů
    Jiřina
    11. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Moc velké a hranaté do ruky i do mýdlenky, jinak super, dlouhodobá vůně, příjemné, hodně pění...
    JK
    25. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Mýdlo je příjemné a kvalitní, ale vůni jsem podle recenzí čekala o dost intenzivnější, pro mě je vůně opravdu hodně slabá
    MK
    1. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Vůně citrusově svěží až průrazná - i unaveného ospalce musí nakopnout energií. Mýdlo krásně pění a přesto nevysušuje, jako bonus nemá na rozdíl od levných mýdel ve zvyku záludně se rozpouštět v mýdlence, když je chvíli ponecháno samo sobě.
    Lucie H.
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Mýdlo moc hezky voní, je příjemné a překvapilo mě svou velikostí.
    Markéta H.
    30. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Perfektní mýdla, na pleti se nesráží, nerozpouští se, krásně voní a navíc jsou čistě rostlinná. Kupujeme pravidelně různé vůně a ještě se nestalo, že bychom nebyli spokojení.
    Eva
    24. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Luxusní mýdlo, stávám se na něm závislá, vůně jemně příjemná, čistá.
    Yvona
    13. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. kvalitne prirodne mydlo so sviezou vonou, sprchac davno nepouzivam
    Kopie recenze od lilly z notino.sk
    3. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásně voní, dlouho vydrží
    Jana
    9. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. Mydlo je pomerne veľké a vôňa je skôr drevitá, nie je to úplne klasický citrón. Pokožku necháva jemnú a mierne prevoňanú (nie je to vôňa, ktorá by otravovala ešte pol dňa).
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    23. února 2018
    Byla recenze užitečná?