Přejít na hlavní obsah
NatureVia Omega 3 One a Day kapsle pro zdravé srdce a cévy

Recenze NatureVia Omega 3 One a Day doplněk stravy

kapsle pro zdravé srdce a cévy

Jelikož je naše středoevropská dieta chudá na ryby, doporučuje se doplňovat důležitý rybí tuk z jiných zdrojů. Kapsle NatureVia Omega 3 One a Day obsahují vysokou dávku omega-3 nenasycených mastných kyselin EPA a DHA, takže si tělo vystačí s jedinou kapslí denně. Zajistíte si tak zdravé srdce, mozek, cévy a zrak. Zvýšenou potřebu mají těhotné a kojící ženy, neboť DHA přispívá ke správnému vývoji mozku a očí plodu i kojeného dítěte.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Jelikož je naše středoevropská dieta chudá na ryby, doporučuje se doplňovat důležitý rybí tuk z jiných zdrojů. Kapsle NatureVia Omega 3 One a Day obsahují vysokou dávku omega-3 nenasycených mastných kyselin EPA a DHA, takže si tělo vystačí s jedinou kapslí denně. Zajistíte si tak zdravé srdce, mozek, cévy a zrak. Zvýšenou potřebu mají těhotné a kojící ženy, neboť DHA přispívá ke správnému vývoji mozku a očí plodu i kojeného dítěte.

Koupit

NatureVia Omega 3 One a Day recenze16

5.0
16
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Omega 3 beriem pravidelne, tieto kapsule nezapáchajú a nemám problém ich prehltnúť
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    10. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Páči sa mi, že stačí brať jednu kapsulu denne. Nemajú žiadnu pachuť
    Kopie recenze od Denis z notino.sk
    20. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Rybí tuk užívam už dlhší čas a od tejto značky mi naozaj vyhovuje.
    Kopie recenze od Lucie z notino.sk
    12. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Super doplnok stravy. Som s tabletkami spokojná.
    Lucie
    11. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Jsem vegetarián a tyto doplňky mi doplní, vše co potřebuji, doplní mi energii, i potřebné živiny.
    Iveta
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Používám dlouhodobě, za mě doporučuji, tato značka celkově vyrábí jedny z pro mě nejlepších doplňků stravy, poměr cena výkon je super.
    Kája
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. jsem vegetarián a tento doplněk hodnotím super, nejím maso ani ryby no vitamíny je třeba doplnit. oceňuji že kapsle opravdu nesmrdí ani nechutnají jako rybina.
    Soňa
    30. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Tento doplněk stravy velice doporučuji. Je bez zápachu a polykám ho každý večer po večeři
    Tomáš M.
    29. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Pokud nejíte ryby, zobejte toto
    Vendelín
    29. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. dobré kapsle na doplnění energie, užívám po jídle
    klára f.
    29. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Rybí tuk užívame celá rodina. Kapsuly sa ľahko prehĺtajú a navyše nie sú cítiť po rybách. Odporúčam.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    24. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Rybí olej užívám pravidelne. Pri tomto sa mi páči, že je v kapsuliach. Navyše naozaj nemajú žiadnu pachuť, takže to je pre mňa skvelé.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    23. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Užíváme každý den celá rodina. Jsme moc spokojení, i děti, jelikož opravdu nechutnají po rybě.
    Iveta
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Kvalitní rybí olej obsažený v kapslích. Opravdu nemají žádnou pachuť. takže za mě spokojenost.
    Magdalena
    2. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Mala som aj iné doplnky od tejto značky a myslím, že sú kvalitné, takže ich odporúčam
    Kopie recenze od Zdena z notino.sk
    2. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Omega 3 je základ, páči sa mi, že stačí jeden denne, aspoň vydrží dlhšie:)
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    27. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek