Přejít na hlavní obsah
Natura Siberica Polar Night černá bělicí zubní pasta

Recenze Natura Siberica Polar Night

černá bělicí zubní pasta

Zubní pasta je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Zubní pasta je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem.

Koupit

Natura Siberica Polar Night recenze15

4.3
12
2
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Najlepšia zubná pasta akú som mal a to som ich už veľa skúsil ale táto mi vyhovuje, krásne birli zuby, mám rád prírodné produkty, určite odporúčam je super objednám si znova
    Kopie recenze od Miloš z notino.sk
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Spokojenost
    Věnceslava
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Viditelné bělící účinky.
    Pavlína O.
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Dobře chutná,ale chvíli po vyčištění mam pocit kyselosti v puse.
    Eliška H.
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Otřesná pasta, byla jsem neskutečně zklamaná. Předtím jsem měla Splat Blackwood, která bělila a ještě zanechávala po celý den pocit čistých zubů. Na základě recenzí, jsem následně vyzkoušela tuto Natura Siberica Polar Night a nikdy více! Po hodině od vyčištění pocity naprosto špinavých zubů a plaku na nich. Vracím se ke Splat Blackwood a už nikdy nechci jinou.
    Nicola
    29. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Žádná pasta mi takhle ještě nevybělila zuby, opravdu je vidět účinek.
    Natálie K.
    9. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Nejlepší :) opravdu beli zuby
    Anet
    27. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Tuto pastu používám již několik let jako pastu doplňkovou k mým běžným pastam. Jsem velmi spokojená. Zuby jsou viditelně světlejší a zářivější. Výsledek u mých zubů je lepší než při použití mnohem dražších past
    Aneta K.
    22. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Nejlepší pasta :) kupuji opakovaně, opravdu bělí
    Aneta T.
    3. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Odporúčam, nepení, dobrá chuť...
    Kopie recenze od Daniela z notino.sk
    10. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Fantázia.
    Kopie recenze od Lukáš Š. z notino.sk
    28. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Bělí neuvěřitelně!!!!
    Petra
    23. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Jedna z nejlepších past co jsem měla..s zuby jsou po ní opravdu bělejší..
    Štěpánka S.
    26. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Nic moc
    O.R.
    22. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. 🔝
    Kopie recenze od Timuš z notino.sk
    2. října 2019
    Byla recenze užitečná?