Přejít na hlavní obsah
Natura Siberica For Men Only osvěžující sprchový gel pro muže

Recenze Natura Siberica For Men Only

osvěžující sprchový gel pro muže

Chcete proměnit obyčejné sprchování v nevšední zážitek prodchnutý příjemnou vůní? Sprchový gel Natura Siberica For Men Only vám s tím pomůže. Zatímco vaše smysly bude hýčkat jeho neodolatelná vůně, jeho pěnivá textura účinně zbaví pokožku veškerých nečistot, aniž by ji zbytečně vysušila. Ze sprchy či koupele tak budete vycházet s dokonale čistou, ale i sametově hebkou a krásně provoněnou pokožkou. I proto se tento sprchový gel stane nezbytnou součástí vaší každodenní hygieny a povýší ji na příjemný rituál, na který se budete těšit.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Chcete proměnit obyčejné sprchování v nevšední zážitek prodchnutý příjemnou vůní? Sprchový gel Natura Siberica For Men Only vám s tím pomůže. Zatímco vaše smysly bude hýčkat jeho neodolatelná vůně, jeho pěnivá textura účinně zbaví pokožku veškerých nečistot, aniž by ji zbytečně vysušila. Ze sprchy či koupele tak budete vycházet s dokonale čistou, ale i sametově hebkou a krásně provoněnou pokožkou. I proto se tento sprchový gel stane nezbytnou součástí vaší každodenní hygieny a povýší ji na příjemný rituál, na který se budete těšit.

Koupit

Natura Siberica For Men Only recenze20

4.7
17
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. pěkně voní
    Lukáš
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Použivám kosmetiku této značky a jsem velmi spokojený, nádherně voní
    Jindřich Z.
    30. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Manželovi vyhovuje.
    Eva K.
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Opakovaný nákup.
    Šikovi
    25. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. příjemná vůně
    Barbora K.
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Chlapi jsou spokojení, pěkně voní
    Šárka W.
    13. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Koupila jsem jako dárek pro přítele a byl nadšený, takže pro mě taky úspěch.
    E.
    19. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Kupila som snubencovi a ked sprchac dopouzival sam mi povedal , ze by ho este urcite chcel. On nechvali ziadnu kozmetiku takze dost uspech.
    Miriam
    22. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Doporučuji. Krásně voní a a má příjemnou texturu.
    Vojta
    21. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Hezká vůně a dlouho vydrží 🤙
    Robin
    20. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Kupuji ho pro přítele a ten je s ním velmi spokojený.
    Kristina
    1. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Koupil jsem docela nic moc hodne nepeni vube neni moc prijemna
    Antoan
    16. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Koupeno muži k Vánocům, je spokojený a krásně voní... Já oceňuji přírodní složení.
    Kristina Z.
    22. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Dávám 100%. Příjemně voní, krásný design, ideální jako originální dárek pro muže. Navíc za super cenu.
    Karolina
    28. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Dobrý
    Martina B.
    22. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. vyskusala som uz niekolko produktov tejto znacky, tento som kupila pre priatela a je vyborny vyborne zlozenie produktu, prijemna vona, vysoka kvalita
    Kopie recenze od dominika z notino.sk
    16. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Pořizovala jsem pro syna k Vánocům. Je z něj nadšený, takže super a ráda se vrátím pro další.
    Jana
    25. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Od té doby co jej používám, nemám zájem používat jiný.
    Lukáš
    17. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Asi najlepšie vyhotovenie balenia sprchového gélu, čo som videl. Vôňa je jemná, prírodná a gél nevysúša. No aj tak mi príde, že niečo tomu chýba.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    14. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. kúpila som ako darček priateľovi a určite po ňom siahnem opäť, naozaj krásne osviežujúco vonia, ale hlavne je to prírodné a nevyhádže sa ako z väčšiny drogérkových gélov ---
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    21. července 2017
    Byla recenze užitečná?