Příjemná, výrazná a nakyslá chuť dělá z plodů mochyně peruánské vynikající dobrotu. Znát ji můžete pod názvy Physalis Peruviana či rozinky Inků. Jde o exotickou keřovitou rostlinu hojně užívanou již před tisíci lety. Mochyně peruánská svou sladkokyselou chutí dokáže vyladit nejen jídla ale i nápoje. Vyzkoušejte předem namočené plody goldenberries rozmixovat s vodou a dle libosti oslaďte medem nebo kokosovým cukrem. Získáte tak výživný, lahodný nápoj. Sušené plody mochyně můžete konzumovat i samotné nebo v kombinaci s müsli nebo ovesnou kaší.
Příjemná, výrazná a nakyslá chuť dělá z plodů mochyně peruánské vynikající dobrotu. Znát ji můžete pod názvy Physalis Peruviana či rozinky Inků. Jde o exotickou keřovitou rostlinu hojně užívanou již před tisíci lety. Mochyně peruánská svou sladkokyselou chutí dokáže vyladit nejen jídla ale i nápoje. Vyzkoušejte předem namočené plody goldenberries rozmixovat s vodou a dle libosti oslaďte medem nebo kokosovým cukrem. Získáte tak výživný, lahodný nápoj. Sušené plody mochyně můžete konzumovat i samotné nebo v kombinaci s müsli nebo ovesnou kaší.
Koupit