Přejít na hlavní obsah
NARS MINI Blush tvářenka mini

Recenze NARS Mini Blush

tvářenka mini

Kultovní tvářenka pro zdravý a svěží vzhled vašich tváří

Koupit

Kultovní tvářenka pro zdravý a svěží vzhled vašich tváří

Koupit

NARS Mini Blush recenze19

5.0
20
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Tvářenka je pro mě fantastický objev, slyšela a četla jsem hodně chvály a je opravdu zasloužená. Orgasm je nádherná barva a sluší bez ohledu na věk a ještě hravě zastane i oční stíny. Jemně odráží světlo, snadno se nanáší, nepráší, vydrží na očích i tvářích hodiny a hlavně dodá obličeji zdravý a svěží nádech.
    Věra P.
    16. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Mám odtieň Orgasm a bála som sa, že na mojej bielej pleti nevznikne ale zbytočne. Perfektná líčenia asi pre každého. Mini balenie za mňa stačí pokiaľ ste ten typ, že líceniek máte doma viac.
    Kopie recenze od Martina Y. z notino.sk
    24. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Nejlepší odstín. Určitě ještě koupím.
    Kateřina F.
    24. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Cely den drží, krásný odstín.
    Anna V.
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Mini verze naprosto stačí! Univerzální odstín. Jen počítejte s tím, že jsou v něm třpytky, poměrně viditelné. :-) To obvykle nemam ráda, ale tady to vypadá super.
    Pavlína Š.
    8. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. najlepsie licka ake som kedy mala. Prirodzene, aj ked trblietkave
    Kopie recenze od Eva Z. z notino.sk
    17. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Krasna, prirozena barva. Jen opatrne pri vrstveni, pridava spise ten shimmer nez barvu. Pudrova verze mi vyhovuje vice nez tekuta a i mini baleni urcite dlouho vydrzi.
    Jana
    9. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Tvářenka je luxusní. Barva je příjemná a hodí se na každý barevný typ pleti. Chápu, že je tak oblíbená.
    Dagmar
    14. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Nejlepší tvářenka! I když bych v líčení neudělala nic a dala jen tuto barvu na tváře a oči tak udělá mnoho. Rozhodně stoji za to ji mít!
    Andie
    9. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Perfektní tvářenka s krásným efektem. Hezky se nanáší, je velice pigmentovaná a má v sobě jemný třpyt, který na obličeji vypadá velice hezky. Mám odstín Orgasm a nemám co vytknout. Tvářenka je sice dražší, ale vyplatí se za ni připlatit. Doporučuji.
    Marie F.
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Toto je najkrajší odtieň, aký som kedy použila. super hladko sa rozotiera a na lícach má pekný lesk. Je to perfektná farba pre všetky tóny pleti a na celý rok. Je dosť malá, ale nepoužívam veľa rúžu, takže mi vydrží dosť dlho! Podľa mňa stojí za to.
    Kopie recenze od Zlatka z notino.sk
    30. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Myslím, že moje zkušenost s touto tvářenkou je stejná jako u ostatních. Barva je nádherná, možná ale trochu příliš třpytivá na každodenní nošení. Přesto je to vysoce kvalitní produkt a chápu, proč je tak oblíbený. Na večer prostě naprosto skvělá.
    Alena
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Výrobok je malý, ale veľmi pohodlný. Milujem túto rúž, nechcela som sa zaviazať k plnej veľkosti výrobku, pretože som si nebola istá, či sa mi bude páčiť, ale som posadnutá! Taká krásna broskyňová farba s jemným leskom. Keď skončím, určite si kúpim plnú veľkosť!
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Milujem túto farbu a to, ako prirodzene vyzerá na mojej pleti. Má malý lesk a pôsobí sviežo. Na pleti tiež pekne a ľahko mizne. Táto rúž je základom a je úžasná. Stačí si ju kúpiť.
    Kopie recenze od Natka z notino.sk
    27. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Jedna z mých oblíbených tvářenek od Nars, má super lichotivý narůžovělý odstín s krásným zlatavým povrchem. Je tak snadno použitelná, vysoce pigmentovaná a dlouho vydrží (cca 7 hodin). Čím více roztíráte, tím více skutečně funguje.
    Magda
    27. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Tohle je moje vůbec nejoblíbenější tvářenka. Mám zlatohnědý tón pleti a tato barva je na mě vlastně velmi přirozená. Často dostávám komplimenty, že mi tváře září. A samozřejmě, tvářenky Nars vydrží FOREVER, takže cena je pro mě irelevantní. :) MUSÍTE KOUPIT!
    Karin
    26. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Takovy odstin jsem dlouho hledara. Je bozi. Mini varianta mi vyhovuje a vydrzi opravdu dlouho.staci pouzit male mnozstvi
    Kristy
    9. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Vsechny produkty znacky Nars, ktere jsem zatim pouzila jsou naprosto Top. Tvarenka je super, krasna barva
    Viky
    9. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Perfektni vydrz, vysoka pigmentace, tvarenka je "nekonecna".
    Ivon
    29. května 2023
    Byla recenze užitečná?