Přejít na hlavní obsah
Narciso Rodriguez for her Musc Noir parfémovaná voda pro ženy

Recenze Narciso Rodriguez for her Musc Noir

parfémovaná voda pro ženy

Vaše vnitřní krása možná není očím viditelná, ale parfémovaná voda Narciso Rodriguez For Her Musc Noir ji dokáže zvýraznit a stane se tak na vás nepřehlédnutelnou. Odhalte svou přirozenou ženskou smyslnost s touto mimořádně návykovou vůní.

Koupit

Vaše vnitřní krása možná není očím viditelná, ale parfémovaná voda Narciso Rodriguez For Her Musc Noir ji dokáže zvýraznit a stane se tak na vás nepřehlédnutelnou. Odhalte svou přirozenou ženskou smyslnost s touto mimořádně návykovou vůní.

Koupit

Narciso Rodriguez for her Musc Noir recenze20

4.4
32
6
3
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Miluju švestkovou vůni , takže tento parfém byl nutnost . Skvěle voní dohromady se sprejem od Sol de Janeiro cislo 40 - to potom voníte jako švestková fantazie 😍😍Škoda jen , že parfém nemá moc dlouhou výdrž ale i tak ho zbožňuju😍
    Kačka
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Vůně má dominantní Švestku a semiš,ta dává krémovost a lehkou ostrost.Déle už je cítit pouze švestka s pižmem.Projekce je za mě minimální, vydrž 3-4 hodiny. Preferuji silnější parfémy.Toto je vůně do školy, kanceláře prostě tam, kde nechcete rušit.
    MK
    31. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. MILUJEM túto vôňu. Neľutujem kúpu produktu,nesmierne som spokojná a táto vôňa je pre mňa osviežujúca ale zároveň taká nežná,jemná a sexy NR má skvelé vôňe☺️
    Kopie recenze od Nikola z notino.sk
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Nevšední parfém. Můj osobní dojem byl.. Ne to citit nechci.. Spálené dřevo, těžký dřevěný pach.. Ale dávám mu šanci, znovu přivoním a už je tu známá vůně Narciso mošus.. Suchý a temný.. Umím si tuto vůni představit i na muži.. Posuzuji ze vzorku. Flakon se mi líbí vůně již méně..
    Andrea J.
    31. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. O vůni jsem neměla zájem, když jsem ji testovala v parfumerii. Z notina mi poslali vzorek v zásilce a když jsem ji ponosila, přišla mi velmi zajímavá. Jediná má vůně, která není sladká. Je semišová, intimní a provokativní. Pro chvíle ve dvou jako dělaná..
    Milena N.
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Tuto vuni jsem objevila nedavno diky vzorecku z Notina a zamilovala jsem se. Je hrejiva, sladka, ale ne prilis. Intenzita akorat a vydrz nadprumerna. Nicmene pocit z vune je zcela subjektivní a naslepo nedoporucuji koupit zadnou ani tuto.
    Martina K.
    17. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Vůně je super ale výdrž je hrůza, aby byla cítit alespoň hodinu, musím se v ní doslova vykoupat.
    Hana
    14. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Je to velmi silná, neobvyklá vůně, na začátku nejvíc cítím švestku. Přijde mi vhodná na podzim a zimu. Ta moje má neskutečnou výdrž, např. na šále je cítit řadu dní.
    Eva B.
    24. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Příjemná a nevšední vůně. Budu se k ní vracet. Jediná vada na kráse je malá výdrž vůně.
    Jit
    22. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Milujem ju. Krásna púdrová vôňa s nádychom sladkej slivky. Dokonalá....
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Perfektní parfém, okolí chválí.
    Martina F.
    5. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Vůně jemná, na denní nošení, ale výdrž katastrofa. Měla jsem vzorek a vydržel půl dne. Parfém nevydrží ani hodinu. Dle mého nekvalitní zboží. Opouštím tudíž mé oblíbené Notino a přecházím ke konkurenci. Nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat kevné věci.
    Jana M.
    27. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. hodnocen vzoreček, geniální vůně kůže v létě po koupeli a drahém krému, jemná švestka, krémová vůně v nejlepším smyslu, na léto určitě pořídím.
    Míša
    7. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. U mě naprostá spokojenost, flakonek pěkný, výdrž a intenzita přesně jak vyžaduji. Krásná letní vůně
    Lucie K.
    20. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Nádherná vůně, opakovaně kupují jako dárek pro dceru. Velká spokojenost.
    Marie
    1. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Dostala jsem vzorek tak jsem si hned musela objednat je to moc krásná vůně z notino.cz mám už hodně parfémů a nikdy jsem neměla problém z vydrží musím uznat že jsem si dříve objednávala z bývalého parfums a to byla katastrofa notino se hodně polepšilo
    Jana
    21. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Dostala jsem vzorek. Nádherná vůně, jsem byla unešená! Ale po hodině už jsem vůni na sobě necítila ani já, ani přítel. Na tak krásnou vůní výdrž žádná :( Velká škoda.
    Daria
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Při prvním navonění mně dostala, nemůžu se jí nasytit. Růžovočerná vůně, to sedí, ženská, ale nepřeslazená.
    Gabriela
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Som milovníčkou púdrových vôní a táto je pre mňa top.
    Kopie recenze od Dana z notino.sk
    7. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Z vône som nadšená, dostala som ju ako darček a stále ju nosím.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?