Přejít na hlavní obsah
NANOO Toothbrush zubní kartáček

Recenze NANOO Toothbrush

zubní kartáček

Zubní kartáček NANOO Toothbrush udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu.

Koupit

Zubní kartáček NANOO Toothbrush udržuje zdraví a krásu vašich zubů. Efektivně odstraňuje zubní plak a pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu.

Koupit

NANOO Toothbrush recenze20

4.6
21
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejlepší kartáček. Za mě lepší a jemnější než Curaproxy. Opravdu úžasně si poradí s usedlým plakem, který se vytvořil při používání curaproxu. Celý den mám zuby hladké a netvoří se plak na zubech přes den. Jen si na něj musí člověk zvyknout.
    Kristýna
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Po užívání mi trochu natekla dáseň. Příjde mi příliš jemný. Je to jak mech. Skoro necítím, že si čistím zuby
    Jiří
    23. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Konečně zubní kartáček, který nedráždí dásně. Doporučuji!
    Katka
    11. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. skvelá zubná kefka, mäkké štetiny, vhodná aj pre citlivé zuby
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    9. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Pre citlivé zuby je táto zubná kefka skvelá, má veľmi mäkké štetiny
    Kopie recenze od Iva z notino.sk
    2. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Perfektní na čištění zubů i oblasti pod záchodovým prkénkem.
    Honza
    27. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. Super kefka, mäkkučká, dobre čistí. Páči sa mi tvar a dobre sa drží.
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    24. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Kartáček má velmi jemné štětiny, skvěle se s ním čistí, je šetrný k dásním. Mohu doporučit.
    Hanka
    22. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. štetiny sú naozaj veľmi tenké a podľa textu na krabičke ich kefka obsahuje 12 000! kefka čistí jemne a nedráždi ďasná, na tvar som si ale musel zvyknúť
    Kopie recenze od Richard z notino.sk
    19. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Perfektná zubná kefka, naozaj pekne čistí zuby, ale je trochu nezvyčajná v porovnaní s inými zubnými kefkami.. je to všetko o zvyku :)
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    16. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. kefka má naozaj mäkké štetiny, ideálne pre moje citlivé zuby a ďasná :)
    Kopie recenze od Sima z notino.sk
    16. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Skvelá zubná kefka, je príjemná, nedráždi ďasná a má krásny dizajn.
    Kopie recenze od Lucia H. z notino.sk
    13. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Velmi příjemný, jemně a šetrně čistí. Spokojenost.
    Lucie F.
    4. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Veľmi dobrá kefka, vhodné aj pre citlivé zuby, štetinky sú naozaj veľmi jemné.
    Kopie recenze od Sofia z notino.sk
    1. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Mám hodně citlivé zuby a tento kartáček je extrémně jemný! Doporučuji!
    Denisa
    1. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. miluju tenhle kartacek, stetinky jsou naprosto uzasny, je mekky a skvele se drzi v ruce. pouzivame cela rodina
    Veronika
    1. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Nejlepší kartáček! Jeho štětiny jsou opravdu bezkonkurenční. Jemné, ale přitom vyčistí i těžko dostupná místa
    Leona
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Super kartáček. Štětiny jsou hrozně fluffy a jemné. Celý kartáček je z umělé hmoty, ale působí hodně kvalitně provedený - dobře se drží.
    Tomáš
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Kartáček má opravdu velmi jemné štětinky, nedráždí dásně a nepoškozuje sklovinu. Zuby se s ním čistí hezky.
    Jana
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Neskutečně dobrý zubní kartáček. Zoubky se s ním čistí jednoduše a jsou zářivý a čistý.
    Vendula
    26. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek