Přejít na hlavní obsah
Naif Baby & Kids Soothing Baby Oil zklidňující olej pro děti

Recenze Naif Baby & Kids Soothing Baby Oil

zklidňující olej pro děti

Po koupání, při masáži nebo péči o suchou pokožku – zklidňující olej pro děti Naif Baby & Kids Soothing Baby Oil najde své uplatnění kdykoliv. Jeho přírodní složení vyživuje a hydratuje citlivou dětskou pokožku a zanechává ji hebkou a příjemně provoněnou. Navíc se rychle vstřebává a nelepí. Vaše péče o miminko se tak promění v příjemný rituál pro oba.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Po koupání, při masáži nebo péči o suchou pokožku – zklidňující olej pro děti Naif Baby & Kids Soothing Baby Oil najde své uplatnění kdykoliv. Jeho přírodní složení vyživuje a hydratuje citlivou dětskou pokožku a zanechává ji hebkou a příjemně provoněnou. Navíc se rychle vstřebává a nelepí. Vaše péče o miminko se tak promění v příjemný rituál pro oba.

Koupit

Naif Baby & Kids Soothing Baby Oil recenze20

5.0
20
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Naif je výborná značka pre deti ale tento olejíček používam aj ja a je dokonalý. Krásne zhydratuje pokožku.
    Kopie recenze od Iveta z notino.sk
    2. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Túto značku mám veľmi rada. Na prvý pohľad má krásne a jemné obaly. Olejček je kvalitný, dobre sa vstrebáva a pekne hydratuje. Páči sa mi aj zloženie. Nemám čo vytknúť.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    31. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Olejček je naozaj jemný, nádherne sa vstrebáva a musím sa priznať, že olejček používam aj ja na veľmi suché miesta na tele.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    30. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Olej sa veľmi dobre roztiera a vstrebáva, nenecháva mastný film a nešpiní pyžamko ani periny. Pokožka je po uplne hebká na dotyk.
    Kopie recenze od Sofia z notino.sk
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. další super produkt od Naifu, olejíček používáme celá rodina a má příjemnou jemnou vůni
    Dana
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tuto značku používáme už něco přes rok a nedáme na ni dopustit. S olejíčkem jsem velmi spokojená, je velmi příjemný, rychle se vstřebává a má moc příjemnou vůni.
    Silvie
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. S olejom sme veľmi spokojní, ľahko sa vstrebáva a dobre hydratuje detskú pokožku. Používame ho po každom kúpaní. Okrem toho príjemne vonia.
    Kopie recenze od Júlia z notino.sk
    23. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Tento detský olej je naozaj kvalitný. Rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu.
    Kopie recenze od Maria z notino.sk
    23. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Olejíček krásně voní a moc nám vyhovuje. Dobře se vstřebává, takže není pak mastné pyžámko. Občas používám nejen na syna, ale i na sebe.
    Eliška
    17. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Naif je pre nás už taká istota, čo sa týka kvalitnej detskej kozmetiky. Rovnako tento olejík bol skvelý. Nedráždi pokožku, vyživuje.
    Kopie recenze od Lucka z notino.sk
    14. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Tělový olejíček, který se velmi dobře vstřebává. Pokožka je po něm hebká a zklidněná.
    Monika
    13. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Olejíček má nádhernou vůni a dobře se vstřebává. Na pokožce nezanechává mastný film a dobře se roztírá.
    Kristýna
    12. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. S olejíčkem jsem velmi spokojená, pěkně se vstřebá, krásně voní a hydratuje.
    Ema
    12. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tuto značku naprosto zbožňuji. Vyzkoušela jsem už více produktů a se všemi jsem byla velmi spokojená. Tento olejíček máme už asi měsíc a je velmi příjemný a pokožku zklidňuje.
    Sabina
    10. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Velmi příjemný olejíček, snadno se vsakuje a dobře hydratuje dětskou pokožku. Používáme po každém koupání, někdy dávám i par kapek přímo do vaničky.
    Michaela
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Olejíček krásně voní a hezky se vstřebá. Mívala jsem problém s jinými olejíčky pro děti, že jsem měla ruce hodně mastné, ale u tohohle se mi to ještě nestalo :) Moc doporučuji!!
    Klára
    6. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Produkt má síce trochu vyššiu cenu, ale za tú kvalitu naozaj stojí. Olej sa veľmi jednoducho rozotiera a hydratuje a vyživý naozaj celú pokožku. U nás používame po každom umývaní a som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Erika z notino.sk
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Tento olejček je neskutočný. Krásne vonia a pokožku príjemne premastí, používam nie len po kúpaní na dcérke, ale rada ho používam aj ja.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Nádherně voní. Jen vyšší cena a rychle mizí.
    Barbora
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Výborný olej pokožka nie je vôbec mastná,príjemná vôňa.
    Kopie recenze od Gabriela z notino.sk
    21. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?