Přejít na hlavní obsah
Naif Baby & Kids Milky Bath Oil mléčný koupelový olej pro děti od narození

Recenze Naif Baby & Kids Milky Bath Oil

mléčný koupelový olej pro děti od narození

Přípravek jemně pečuje o dětskou pokožku při koupeli.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Přípravek jemně pečuje o dětskou pokožku při koupeli.

Koupit

Naif Baby & Kids Milky Bath Oil recenze14

5.0
14
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Naif produkty sú jednoducho najlepšie! Olej je príjemný, jemný a skutočne hydratačný, detská pokožka je po použití úžasná
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Olej má príjemnú, veľmi jemnú a čistú vôňu. Pokožka dieťaťa je po použití hydratovaná. Páči sa mi prírodné zloženie, jednoducho to najlepšie pre bábätko :-)
    Kopie recenze od Martina K. z notino.sk
    22. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Dôverujem značke Naif a mám rada ich kozmetiku, je naozaj vhodná pre malé deti. Aj tento olej je veľmi príjemný, je jemný, hydratačný a stačí dať len pár kvapiek.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    21. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Je to kvalitní olej do koupele od značky Naif. Jedno balení vystačí asi na deset koupelí. Moc se mi líbí jeho vůně a příjemný pocit na pokožce po koupeli.
    Michaela
    11. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Tento olej přidávám do každé koupele, pokožka dítěte je krásně hydratovaná a pak už nepoužívám žádné krémy. Vůně je jemná a příjemná. Oceňuji také bavlníkový olej ve složení.
    Katka
    9. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tento olej je naozaj výborný. Pokožka mojich detí je po použití hydratovaná a po kúpeli sú oddýchnuté a pripravené na spánok.
    Kopie recenze od Žofka z notino.sk
    6. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Používame už niekoľko mesiacov a som naozaj spokojná. Pokožka mojej dcérky je veľmi príjemne hydratovaná a vôbec nie je podráždená, s čím som sa stretla u podobných výrobkov iných značiek.
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    5. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Používáme ho celá rodina. Stačí opravdu pár kapek do celé vany. Hydratuje a zjemňuje pokožku, že už pak není potřeba používat hydratační krém na tělo.
    Alena
    4. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. môj obľúbený olejček do kúpeľa pre najmenších. Príjemne vonia a nedráždi oči ani pokožku. Som veľmi spokojná
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    3. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. olej je super pre detičky, minimalné parfem=ovaný, neštípe, krásne sa s ním počas kúpania pracuje a zanechá pekne hebkú pokožku. Naozaj odporúčam stojí za to.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    3. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Olejíček je skvelý používala som dlho iné od dermo značiek ale myslím, že tento je kvalitou podobný. Pokožka ostáva krásne hebká a navyše sa s ním počas kúpania skvelo pracuje.
    Kopie recenze od Deniska z notino.sk
    27. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Pár kapek olejíčku přidávám do každé koupele, aby mělo naše miminko krásně hydratovanou pokožku. Musím říct, že nám zatím velmi vyhovuje.
    Kristýna
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. skvelý olejček do kúpeľa! Je vhodný pre citlivú detskú pokožku, neštípe v očiach, ani nedráždi. Detská pokožka je po kúpeli jemná a hydratovaná, som úplne spokojná
    Kopie recenze od Linda z notino.sk
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Po koupeli je pokožka mimča fakt vláčnejsi. Lahvicka je malá, takze celkem rychle mizi. Vybrala jsem kvuli prirodnimu slozeni
    Kateřina
    18. března 2022
    Byla recenze užitečná?