Přejít na hlavní obsah
N-Medical NMN 30000 kapsle pro mladistvý vzhled

Recenze N-Medical NMN 30000 doplněk stravy

kapsle pro mladistvý vzhled
-15 %s kódem notino
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit
Koupit

N-Medical NMN 30000 recenze14

5.0
14
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Od užívania kapsúl sa cítim veľmi dobre psychicky aj fyzicky. Zlepšila sa mi pleť a cítim sa menej unavená. Odporúčam kombinovať s ykselinou hyaluronovou.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    23. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Přijde mi, že mám více energie a celkově se psychicky cítím lépe. Měla jsem i problémy s pletí, které se zlepšily od doby užívání tohoto doplňku, takže jsem spokojená.
    Jana
    23. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Po používaní tohto výrobku mám nielen oveľa viac energie a cítim sa lepšie, ale zlepšili sa mi aj nechty a pokožka
    Kopie recenze od Barbora z notino.sk
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Spočiatku som bol veľmi skeptická, ale pozitívne recenzie ma prinútili vyskúšať. Rozdiel je 100 a 1, ani si nepamätám, kedy som mala naposledy toľko energie. Rozdiel bol viditeľný možno už po dvoch týždňoch používania
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Užívám cca měsíc a už jde poznat rozdíl. Mám mnohem více energie, obecně se cítím o dost lépe a jako bonus mi přijde, že se mi zlepšila i pleť. Můžu jen doporučit.
    Helena
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Vybrala som si doplnok na základe pozitivných recenzií. Za seba môžem všetko len potvrdiť.
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    22. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Jelikož jsem v pokročilém věku a snažím se dbát na své zdraví, sahám pouze po kvalitnějších doplňcích stravy, což N-Medical rozhodně je. Fyzicky se cítím skvěle i po cvičení, přes den jsem méně unavená a nepociťuji na sobě tolik stresu z okolí. Žádné vedlejší účinky jsem nepocítila, takže doporučuji :)
    Alexandra
    22. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Na mě působil doplněk stravy téměř okamžitě. Po cca týdnu užívání jsem začal pociťovat menší únavu a stres, cítím se více energický a lépe se mi spí. Cena vyšší, ale jedná se o kvalitní produkt.
    Tomáš
    22. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Nejlepší komplexní doplněk stravy na trhu! Už po pár dnech se cítím skvěle! Mám hodně energie, jsem uvolněnější a vnímám pozitivní změny i na své pleti. Od N-Medical doporučuji vyzkoušet i jejch probiotický krém, je to učiněný zázrak!
    Eliška
    13. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Po covidu jsem měla hodně oslabenou imunitu a byla jsem velmi unavená. Hledala jsem tedy něco, co by mě naboostovalo a dodalo i potřebné vitamíny a došla jsem až k nikotinamidu, kterých na trhu moc není. Musím říct, že jsem opravdu velmi mile překvapena, už po první dávce jsem se cítila mnohem lépe a únava byla také menší. Budu určitě užívat i nadále, protože na mě funguje dobře :) navíc je pro mě značka N-Medical už ověřená, mám od nich kyselinu hyaluronovou kterou si nemůžu vynachválit.
    Markéta
    6. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Užívam pravidelne a moje telo sa cíti naozaj dobre. Menej ma bolí hlava, mám viac energie, nemám podráždené brucho... za mňa naozaj veľká spokojnosť. Všetkým, ktorí chcú dopriať svojmu telu extra výživu odporúčam zaobstarať a vyskúšať :)
    Kopie recenze od Radka z notino.sk
    24. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Wow, naprosto fantastický doplněk stravy! Jedná se pro mě o zatím velmi novou věc, užívám asi týden ale tolik energie jsem snad ještě neměla :D Určitě doporučuji všem, kdo jsou více nemocní nebo nemají moc energie do života.
    Hanka
    24. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Revoluční doplněk stravy, který byste měli vyzkoušet. :) Je to moje sázka na jistotu, pokud potřebuji doplnit energie a celkově se ve svém těle cítit lépe. Užívám již několik týdnů a mohu potvrdit, že moje energie během dne neklesá a cítím se pořád skvěle. :) NMN slibuje i zpomalení stárnutí, tak uvidíme.
    Šárka
    22. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Nikotinamid je pre mňa prevratným objavom. Už po prvých pár dňoch používania sa cítim plná energie a navyše sa mi zlepšil aj stav pleti, nechtov a vlasov. Mám v pláne užívať dlhodobejšie. :)
    Kopie recenze od Lýdia z notino.sk
    6. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek