Přejít na hlavní obsah
MUA Makeup Academy Matte transparentní sypký pudr pro matný vzhled

Recenze MUA Makeup Academy Matte

transparentní sypký pudr pro matný vzhled

Transparentní sypký pudr pro matný vzhled

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Transparentní sypký pudr pro matný vzhled

Koupit

MUA Makeup Academy Matte recenze19

4.8
19
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pouzivam jako zesvetleni misto korektoru🫶🏻
    Týna
    8. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. S tímto pudrem jsem velmi spokojená, krásné zafixuje makeup, který mi pak vydrží celý den. Úžasný je jeho transparentní odstín, jen si musím k nanášení pořídit labutěnku, štětec není vhodný.
    Veronika T.
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Púder make-up zafixuje, ale už po 2 h žiadny zmatňujúci efekt, na mastnú pleť neodporúčam.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Jeden z mojich najobľúbenejších práškov! Na pleti pôsobí naozaj príjemne - vyzerá, akoby ste boli vyžehlená. Je však dôležité nastaviť ho pomocou nastavovacieho spreja, inak zanecháva akýsi biely povlak...
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Jeden z nejoblíbenějších pudrů co používám! Uděla fakt hezký efekt na pleti - vypadáte pak jak vyžehlená. Ale je důležité ho zafixovat setting sprejem, jinak nechává takový bilý povlak...
    Barbora
    30. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Super pudr když je vedro a nechcete se lesknout jako čuník. Skvělý i na party, dobře fixuje a hezky sjednocuje pleť :)
    Mia
    27. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Nejlepší zmatňující pudr, jaký jsem kdy měla. Mám smíšenou pleť, která se více mastí v T-zóně. Tento pudr mi však krásně fixuje make-up, zmatňuje a efekt vydrží téměř celý den.
    Denisa
    26. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Tento púder je super, dobre sa nanáša, dobre drží a pleť je pekne matná a neleskne sa.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Po použití nezůstávají na obličeji mapy, pleť je sjednocená a v průběhu dne nemusím opravovat.
    Magda
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Ideálny transparentný púder, ktorý zjednocuje pleť a dobre fixuje make-up.
    Kopie recenze od Ilona z notino.sk
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Skvělý transparentní pudr, který dobře sjednotí pleť a zafixuje make-up.
    Markéta
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Skvělý pudr, krásně sjednotí pleť, nevysušuje, pleť vydrží krásná celý den.
    Kristy
    18. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Pudr je super, především skvěle sjednocuje pleť.
    Lucka
    16. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Můj první sypký pudr co jsem vyzkoušela a je podle mě super! Vhodný na zvýraznění ostrosti konturování.
    Veronika
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Ideální transparentní pudr k zafixování make-upu a k podpoře zvýraznění kontur.
    Marcela
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Transparentní pudry jsou mé oblíbené a ty sypké ještě víc. Tenhle navíc hezky vydrží.
    Monika
    8. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. tento fixačný púder od MUA Makeup Academy som si veľmi obľúbila. Skvele zafixuje makeup a drží. :) Odporúčam všetkým, čo majú mastnejšiu pleť
    Kopie recenze od Luisa z notino.sk
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. skvělý sypký transparentní pudr na fixaci makeupu. Zmatňuje a dlouho drží na pleti i bez použití fixačního spreje :)
    Linda
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Tenhle pudr je moc dobrý za moc dobrou cenu. Neodráží se, takže na fotkách nebudete mít bílé pruhy. Moc ráda ho využívám i na baking pod očima a také okolo kontur.
    Klára
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek