Přejít na hlavní obsah
MUA Makeup Academy Lash & Brow transparentní řasenka na řasy a obočí

Recenze MUA Makeup Academy Lash & Brow

transparentní řasenka na řasy a obočí

Jeden beauty produkt a dva účinky. Transparentní řasenka na řasy a obočí MUA Makeup Academy Lash & Brow se vám v kosmetické taštičce rozhodně neztratí. Kdykoli budete chtít zafixovat obočí nebo budete chtít řasy jen lehce zvýraznit, tato řasenka perfektně zvládne oboje.

Koupit

Jeden beauty produkt a dva účinky. Transparentní řasenka na řasy a obočí MUA Makeup Academy Lash & Brow se vám v kosmetické taštičce rozhodně neztratí. Kdykoli budete chtít zafixovat obočí nebo budete chtít řasy jen lehce zvýraznit, tato řasenka perfektně zvládne oboje.

Koupit

MUA Makeup Academy Lash & Brow recenze18

4.0
15
1
3
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Spokojnosť, dobrý produkt
    Kopie recenze od Tetiana z notino.sk
    16. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Bohužel efekt nula, vůbec nic, nefunguje...
    Lucie
    24. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Jak už tu někdo psal, kartáček je příliš velký, takže po vytažení z obalu na něm nezůstane žádný produkt. Musím tedy používat jiný, což je nepraktické. Fixace obočí slabší průměr.
    Michaela P.
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Je třeba toho dat menší množství, které dávám jen špičkou kartáčku a obočí to drží cely den. Za mě super.
    Barča
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Good
    Arina K.
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. První balení byla totální bomba, byla jsem nadšená, a i když je kartáček opravdu o trošku větší a manipulace obtížnější, tak mi nikdy žádný gel nezafixoval obočí tak dobře. Každopádně se u druhého balení vyskytl menší zádrhel - při zavírání mi vyteče dost velké množství gelu ven a to mě štve🤦🏻‍♀️
    Kateřina
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Strašné, nič nerobí.
    Kopie recenze od Simona Z. z notino.sk
    1. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Má příliš velký a tvrdý kartáček na kterém se uchytí minimum gelu.
    Petra
    12. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. na hustém obočí vůbec nedrží, na kartáčku se zachytí minimální množství produktu
    Sabina K.
    24. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. som veľmi spokojná s výsledkom, je takmer neviditeľný, nešupinkuje a drží celý deň. Jedné mínus je za mňa dosť veľká kefka, ale dá sa na ňu zvyknúť. Na riasy som neskúšala, ale tam by bola veľkosť kefky asi výhodou.
    Radka S.
    27. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. za mňa perfektne drží, ale treba aplikovať aspoň dvakrát po sebe, znovu vyčesať obočie než "zaschne" a príde mi že potom vydrží v pohode celý deň
    Edit
    24. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Nic nerobi, ale ze absolutne nic...
    Kopie recenze od Marcela z notino.sk
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Přes den moc nevydrží, nefixuje obočí tak jak jsem si představovala
    Marketa
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Řasenka je fajn, používám na obočí i řasy - obojí "srovná" aniž by barvila, což mi kvůli přirozeně dlouhým řasám vyhovuje - nesnáším uklízení barevné řasenky z víček a pod očí, což s touhle nehrozí.
    Simona
    4. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Kupene namiesto klasickej ciernej riasenky, kedze mam dost huste a akurat dlhe mihalnice. Jednoducho na dodanie farby a lesku - TOP!
    Kopie recenze od Patricia z notino.sk
    10. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Spokojenost. Používám na obočí, fixuje dobře.
    Petra S.
    31. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Skvelý produkt, určite odporúčam
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    14. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Dobrá řasenka. Používám na fixaci obočí. Dobrý štěteček a snadná aplikace. Příznivá cena. Jsem spokojena. Za mne doporučení.
    DV
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze