Přejít na hlavní obsah
Movit Energy Mořský kolagen Beauty Plus s kyselinou hyaluronovou tablety pro vlasy, nehty a pokožku

Recenze Movit Energy Mořský kolagen Beauty Plus s kyselinou hyaluronovou doplněk stravy

tablety pro vlasy, nehty a pokožku

Přispějte správnou výživou k mladistvějšímu vzhledu. Doplněk stravy Movit Energy Mořský kolagen Beauty Plus obsahuje unikátní složení pro vlasy, nehty a pokožku. Složky přirozeně se vyskytující v lidském těle se postarají o vaši krásu a zdraví. 

Koupit

Přispějte správnou výživou k mladistvějšímu vzhledu. Doplněk stravy Movit Energy Mořský kolagen Beauty Plus obsahuje unikátní složení pro vlasy, nehty a pokožku. Složky přirozeně se vyskytující v lidském těle se postarají o vaši krásu a zdraví. 

Koupit

Movit Energy Mořský kolagen Beauty Plus s kyselinou hyaluronovou recenze20

4.6
16
5
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Opravdu funguje, vlasy rostou rychleji, nehty jsou pevnější a plet hydratovana. Kupuji opakovane.
    barbota
    1. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Vidím zlepšenie po týchto vitaminach.
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    19. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Po užití prvního balení výsledky na nehtech a vlasech, objednáno další. Příjemné užívání v tabletách. Vřele doporučuji
    tamik
    30. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. S produktom som maximálne spokojná... Po dlhodobom užívaní sa mi velmi zlepšila kvalita nechtov. Určite budem v užívaní kolagénu pokračovať.
    Kopie recenze od Anna R. z notino.sk
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. příznivá cena..
    Petra Ž.
    5. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Kolagénové tablety sa mi páčia viac ako nápoje, pretože nápoje mi zvyčajne nechutili. Zistila som, že po niekoľkých týždňoch sú moje nechty silnejšie.
    Kopie recenze od Nika z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Tablety sa ľahko prehĺtajú a chutia ako vanilka, ale nezapáchajú. Mám už druhé balenie a som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Štefi z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Kolagén mi pomáha s mojimi lámavými nechtami. S týmto produktom som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tablety sú na mňa pomerne veľké, ale nemajú nepríjemnú chuť ani zápach. Pleť je pružnejšia a pevnejšia.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Musím uznať, že mám oveľa pevnejšie nechty a zároveň nepociťujem vypadávanie vlasov ako predtým. Paráda!
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Po pravidelnom používaní vidím zlepšenie! Super produkt!
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. mám už odskúšané - funguje, len treba naozaj užívať dlhodobo
    Kopie recenze od Maru z notino.sk
    15. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Po mesiaci užívania vnímam mierne zlepšenie kvality hlavne nechtov
    Kopie recenze od Kristi z notino.sk
    13. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Jsem moc spokojená, pleť i nehty se viditelně zlepšili!
    Simona
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Zatím pozoruji mírné zlepšení kvality vlasů a nehtů, budu pokračovat dál v užívání.
    Leona
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Zatím nepozoruji výrazné výsledky na nehteh, ale vlasy jsou pevnější.
    Tereza
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Produkt mě mile překvapil. Sleduji změny v kvalitě vlasů i pleti.
    Monika
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Dobírám druhé balení a výsledky jsou znát. Přijde mi, že vlasy rostou rychleji a sleduji i lepší kvalitu nehtů.
    Adéla
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Jsem spokojená, objednám asi znovu
    Marcela
    30. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvělý produkt
    Vladimíra
    5. března 2022
    Byla recenze užitečná?