Přejít na hlavní obsah
Montblanc Legend toaletní voda pro muže

Recenze Montblanc Legend

toaletní voda pro muže

Montblanc Legend – jméno, které prozrazuje vše. Pánská toaletní voda Montblanc Legend je tím pravým pro sebevědomého, nepříliš komunikativního, lehce zdrženlivého muže. Nemusí ani promluvit, a přesto z něj cítíte odhodlání, jeho autentičnost i lásku k vášni a veškerému potěšení.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Montblanc Legend – jméno, které prozrazuje vše. Pánská toaletní voda Montblanc Legend je tím pravým pro sebevědomého, nepříliš komunikativního, lehce zdrženlivého muže. Nemusí ani promluvit, a přesto z něj cítíte odhodlání, jeho autentičnost i lásku k vášni a veškerému potěšení.

Koupit

Montblanc Legend recenze20

4.6
77
15
2
3
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Již dříve zakoupená voda po holení má mnohem intenzivnější a trvanlivější vůni, než toaletní voda! Porovnal jsem vůni v kamenném obchodě a jsem přesvědčený, že se jedná o podvod.
    Jarda
    14. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Dlouhodobě nejoblíbenější vůně.
    Rímoraj
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Hezká vůne, myslím že voní líp v chladnějších dnech, ve velkým horku bych spíš doporučil něco jiného. Výdrž na toaletku lepší průmer.
    Pavel
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Příjemná fougère vůne, hodně připomíná Fierce od Abercrombie & Fitch. Vhodná na každodenní nošení např. do kanclu, výdrž průměrná, lidem se to většinou líbí, takže aj nákup naslepo by měl být v pořádku.
    Jiří
    30. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Se značkou mám zatím jenom dobrou zkušenost, kromě parfemu Explorer se ke mně dostala taky toaletka Legend, sladce-svěží začátek, pak květinově-dřevitá vůně, skutečně příjemná se solidní výdrží (4-5 hod).
    Filip
    17. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Vôňa ničím nevyniká. Vonia ako tuctová toaletná voda z bežnej drogérie a ničím si ma nezískala. Je v nej niečo čo mi vyslovene vadí a príde mi ako voňavka skôr pre staršie ročníky.
    Kopie recenze od Tomáš z notino.sk
    22. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Pre mňa po rokoch, keď som si ju znovu objednal, veľké sklamanie. Úplne sa vytratila jej sila, mužnosť aj výdrž. Ako by to bol iný parfém a nie ten, na ktorý si spomínam z minulosti. Už si ho nekúpim.
    Kopie recenze od Miroslav N. z notino.sk
    17. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Je to moja najobľúbenejšia vôňa. Žiadna ma tak neočarila.
    Kopie recenze od Majo z notino.sk
    1. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Z řady Montblanc jedna z nejoblíbenějších. Zkusil jsem ještě Individuel (ten mi teda nevoní vůbec) a Explorer (DNA Aventusu). Za ty peníze udělá celkem parádu.
    Robin H.
    8. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Pěkná vůně za fajn cenu.
    hytom
    23. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Má oblíbená vůně v maxi balení za extrémně výhodnou cenu
    Hans
    2. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Skvelá vôňa
    Kopie recenze od Matúš z notino.sk
    15. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. krásná vůně, která dlouho vydrží Kupuji manželovi opakovaně
    Soňa J.
    2. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. príjemná pánska vôňa
    Kopie recenze od Katarína T. z notino.sk
    29. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Výborná toaletní voda, používám léta, hodně se mým známým líbí.
    Jaromír
    30. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Pekná mužská vôňa, určite kúpime znova.
    Kopie recenze od X z notino.sk
    9. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Príjemná vôňa, dobrá výdrž
    Kopie recenze od Roman z notino.sk
    26. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Kúpil som na základe recenzie https://parfumclub.eu/najlepsie-panske-vone-roku-2018 a musím povedať je to super takže odporúčam a aj vydrží takmer tak isto ako z drahšej konkurencie ( marionnaud )
    Kopie recenze od Kokso11 z notino.sk
    18. září 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. příjemná vůně
    Zákazník z notino.cz
    30. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvělá nevtíravá vůně, vydrží dlouho a má kladnou odezvu od okolí ;-)
    Michal
    22. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?