Přejít na hlavní obsah
Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power zpevňující oční krém proti vráskám, otokům a tmavým kruhům

Recenze Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power

zpevňující oční krém proti vráskám, otokům a tmavým kruhům

Získejte rozzářený pohled a mladistvější vzhled. Zpevňující oční krém proti vráskám, otokům a tmavým kruhům Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power byl vyvinut speciálně pro jemnou pleť okolo očí, která vyžaduje intenzivní péči. Dodává jí potřebnou hydrataci, redukuje vrásky a navrací pleti pružnost i pevnost.

484s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Získejte rozzářený pohled a mladistvější vzhled. Zpevňující oční krém proti vráskám, otokům a tmavým kruhům Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power byl vyvinut speciálně pro jemnou pleť okolo očí, která vyžaduje intenzivní péči. Dodává jí potřebnou hydrataci, redukuje vrásky a navrací pleti pružnost i pevnost.

Koupit

Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power recenze20

4.3
24
4
2
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Absolútne neúčinny, nikdy viac.
    Kopie recenze od Henrieta z notino.sk
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Perfektny krem, dobre hydratuje ocne okolie, som velmi spokojna, toto je moje piate balenie.
    Kopie recenze od Bambi z notino.sk
    22. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. mala som aj ten slimaci ale tento je lepsie, a konzistencia uzasna
    Kopie recenze od Eva S. z notino.sk
    16. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Krem ma gelovu texturu a je bez parfumacie. Objednala som si ho na zakllade pozitivnych recenzii, avsak mam silnu alergiu - oci aj pokozka sa hned cervenaju.
    Kopie recenze od Nana z notino.sk
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Lehký gel, rychle se vsakuje.
    Martina A.
    9. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Veľmi príjemný a veru, aj účinný očný krém.
    Kopie recenze od Alzbeta z notino.sk
    18. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Krém používam dva týždne a vidieť prvé výsledky. Dlho som bojovala s opuchnutými očami a nijaké krémy mi nepomáhali až na tento. Opuchy zmizli a moje očné okolie vyzerá rozžiarenejšie. Určite odporúčam zainvestovať do tohto krému ak bojujete s tmavými opuchmi pod očami.
    Kopie recenze od Františka M. z notino.sk
    17. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. S krémikom som spokojná, je to taká konzistencia medzi krémom a gelom. Očné okolie ostane sametové a hladké, odporúčam kúpu a bonus je veľkosť balenia 25ml..za prijateľnú cenu.
    Kopie recenze od Zora H. z notino.sk
    31. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. pre mňa najlepši krém na kruhy TOP 1
    Kopie recenze od Peťka z notino.sk
    26. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Super funguje, efekt sa vsak nedostavi hned po prvom pouziti. Kupu nelutujem a mozem len odporucit.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    26. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Ešte nemôžem hodnotiť, používam krátko.Objednala som si ho kvôli zloženiu,aj popisu tu.Dnes som sa dočítala,ze je pre vek 25+,tu doporucuju pre aj zrelú pleť,dufam,ze nebudem sklamana.Popis je dobrý však,aj zloženie.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    20. října 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. Krém, ktorý som si spočiatku objednávala z Ázie. Zistila som, že sa dá kúpiť aj tu, hoci tu je podstatne drahší. Je úplne fantastický. Ak máte problém s opuchnutými očami, neváhajte a vyskúšajte ho. Nedráždi ani citlivé oči, krásne rozjasní ich okolie a navyše - výrazne pomáha odstraňovať opuchy. Za mňa - jeden z najlepších očných krémov.
    Kopie recenze od Tamara z notino.sk
    2. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Výborný krém, maximálna spokojnosť
    Kopie recenze od Gabriela z notino.sk
    24. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Výborný kremik,moja pokožka okolo očí je celý den hydratovaná a jemná a hlavne bez opuchov.Krému stačí naniesť málo.Určite objednám aj nabudúce
    Kopie recenze od Gabi z notino.sk
    16. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Vynikajúci krém aj pre veľmi citlivé oči.Vyskúšala som krémy od Eucerin,La roche,Vichy...tento krém pleť zvláčni s neštípe.
    Kopie recenze od Zuzana H. z notino.sk
    17. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Kúpila som si na skúšku 10ml balenie, krémik ma príjemnú gelovú konzistenciu, ale do budúcna určite kúpim to väčšie balenie, lebo dávkovanie z tej tubičky je hrozné. Vždy sa mi vytlačí zbytočne veľa a je to potom iba plytvanie produktom.
    Kopie recenze od Simona J. z notino.sk
    4. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Lehký gelový krém. Vstřebá se dokonale a příjemně chladí. Mám velmi citlivou pleť se sklony k alergickým reakcím a tento gel-krém je naprosto perfektní. Ideální na léto. Používám v kombinaci s arganovým olejem a výsledky jsou patrné.
    Pet
    27. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. s gelovym kremikom na ocne okolie som od prveho pouzitia velmi spokojna, vobec nedrazdi citlivu kozu okolo oci (po vacsine predchadzajucich kremov na ocne okolie ma koza okolo oci stipala, bola podrazdena a vytvarali sa na nej az cervene fliaciky), pekne hydratuje, pokozka je po nom na dotyk hebkejsia a pruznejsia. Mozem odporucit.
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    12. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. bohužel pro mě zklamání,po třech týdnech používání vůbec žádný výsledek u vrásek kolem očí,pálí po něm oči,i když dávám opravdu malinkaté množství,nechává mastný film,nevsákne se úplně,jedině dávat na noc
    Veronika C.
    25. listopadu 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. tento kremik je jemny, hydratuje po cely den a plusom je aj to, ze je to 25 ml, kedze bezne byvaju ocne kremy len 15 ml :)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    15. května 2018
    Byla recenze užitečná?