Přejít na hlavní obsah
mixsoon Centella zklidňující plátýnková maska pro obnovu kožní bariéry

Recenze mixsoon Centella

zklidňující plátýnková maska pro obnovu kožní bariéry

Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska mixsoon Centella skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu.

Koupit

Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska mixsoon Centella skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu.

Koupit

mixsoon Centella recenze20

4.9
21
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Masky su na pleti príjemné, neschádzajú dole, tkaže možem s nimi chodit aj po byte. Plet mám po nich napitú a sviežu.
    Laura
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Krásné minimalistické balení. Maska samotná se těžko nasazuje na obličej (jsem nemehlo :D). Nechávám ji působit 20 minut, potom vmasíruju ještě nevstřebané sérum a jde vidět, že pleť je zklidněná a přijemná na dotek.
    Olivie
    1. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Platýnkové masky obsahují opravdu hodně séra :D, ale jsou super! Po 20 minutách mám úplně krásně zklidněnou pleť!
    Sabča
    31. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Maska krásně hydratuje a zanechává příjemný pocit na pokožce.
    Elena
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Uspokojuje mě minimalistické balení i složení. Pleť výborně hydratuje, zbytek séra z pytlíku si pravidelně mažu na dekolt a ruce a všude se krásně vsákne a rozjasní. Je super, že se prodává v krabičce po 5ks, ráda mám doma zásobu pro případy, že potřebuju pleti dodat extra hydrataci. Nemůžu nic než doporučit
    Olivie
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. maska má fajn efekt na pleti, ale v okolí očí trochu dráždila, tak je třeba ji dobře aplikovat a možná nebude nejvhodnější pro velmi citlivou pleť
    Denisa
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. masky mi vyhovují, při pravidelné aplikaci je pleť rozzářenější a zhydratovaná, celkově značka mixsoon je moje oblíbená
    Simona
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Super maska. Mám velmi citlivou pleť a tato ji vůbec nepodráždila.
    Terezie
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Mám problémovou pleť s akné, masku používám pro hydrataci a pleť mám po ní pěkně svěží. Je hustější, ale pěkně se vstřebá a hlavně mě nedráždí.
    Lucie
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Skvělá maska, používám jednou týdně - intenzivně hydratuje a pleť pěkně sjednocuje. Pro mě teď na chladnější období ideální věc.
    Natka
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Na mou zarudlou pleť nedám jen tak něco, protože bývá hodně citlivá. Tahle maska dělá zázraky, moje pleť je lesklá, zdravě vypadající a vyplá.
    Aneta
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Plátýnkové masky ráda používám a tahle je super. Hezky hydratuje a pleť působí po sundání masky velmi svěže, leskle a zdravě.
    Ester
    12. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Maska je velmi príjemná na pleti. Vobec neštípe a plet mám po nej krásne sviežu, hydratovanú.
    Simona
    8. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Skvělé, že se dá koupit v praktickém balení po 5ks! Dala jsem si terapii, každý týden v neděli tuto masku. Pleť mám mizernou, akné, teď v zimě suchou a citlivou. Po rutině s maskou si pleť jakoby ulevila, byla lesklá, zdravě vypadající a zarudnutí opadlo. Subjektivně se mi zdá, že opravdu pomáhá s nápravou kožní bariéry. Doporučuju všema deseti!
    Ingrid
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Maska je velmi příjemná, na pleti pěkně sedí, hydratuje, vyživuje, zmírňuje otoky a zarudnutí pleti. Má velmi lehkou vůni, je dostatečně vlhká, zbytek séra si nanáším na krk a dekolt.
    Katka
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Zklidní pleť, jsou velmi příjemné, radost používat. Je to dobré zpestření skincare :)
    Monika
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Velká spokojenost s touhle maskou, je super že jich je rovnou více v balení :) Použila jsem zatím 2x a pleť hydratuje neskutečně, teď na zimu perfektní.
    Anetka
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Velmi prijmena maska, ktera plet hezky zklidni a hydratuje, za mne super.
    Petra
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. skvělý produkt, jsem naprosto spokojená...mám často podrážděnou pleť a tyhle plátynkové masky pleť zklidní, nejsem tak zarudlá, navíc jsem hezky hydratovaná
    Jarmila
    3. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Pleť je hezky hydratovaná, ale velmi citlivou pleť může i tam iritovat.
    Natálie
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?