Přejít na hlavní obsah
mixsoon Bean hydratační a posilující pleťový krém s fermentovanými složkami

Recenze mixsoon Bean

hydratační a posilující pleťový krém s fermentovanými složkami

Rozzářená a jemná pleť díky benefitům fermentace

Koupit

Rozzářená a jemná pleť díky benefitům fermentace

Koupit

mixsoon Bean recenze20

4.9
38
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Asi super na normální pleť, ale na moji aknózní pleť to vůbec dobré není. Naskákalo mi znovu tolik bílých pupínků.
    Marie B.
    21. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Tak krásnou pleť jsem nikdy neměla. Za mě super!
    Kateřina C.
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Perfektní krém za příznivou cenu. Značku Mixsoon můžu doporučit :).
    Elis
    12. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Krém jsem dostala a jsem velice spokojená. Pěkně se vstřebává, pleť hydratuje. Pro moji citlivou pleť ideální.
    Káťa
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Skvělý krém, objevuji kouzlo fermentovaných ingredencí. Výborně se vstřebává, sjednocuje pleť, je moc příjemný a skvěle vyživuje,. Korejská přírodní kosmetika je teď pro mě nově objevený zázrak.
    Verča K.
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Koupila jsem krém pro maminku a je úplně nadšená. Má suchou a velmi citlivou zralou pleť a tento krém ji moc vyhovoval. Dobře promastil, přitom však není pokožka přemaštěná, krásně se vstřebá a pleť je jemná. Objednala jsem jí ho znovu na Vánoce.
    Dáša
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Mixsoon znám už nějakou dobu, ale nedávno jsem začala používat tento krém a jsem s ním velmi spokojená, je šetrný k pleti, krásně hydratuje a nezpůsobuje mi žádné zarudnutí :)
    Kačka
    17. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. je super, když mám pocit, že mám takovou suchou pleť, nádherně ji zjemní a zvláční, dá se použít kdykoliv během dne, večer před spaním, ráno i během dne, příjemně hydratuje a zanechá takový jemný film
    M
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Příjemný a hlavně velmi šetrný hydratační krém - používám ho ráno, protože je dostatečně lehký a zvlášť po aplikaci na vlhkou pleť se zcela vstřebá...nemám z něho pocit mastné pleti. Oceňuju taky že je bez parfemace a velmi šetrný - klidně můžu nanést i kolem očí.
    Marťa
    6. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Používám jako denní krém vždy ráno. Úplně nejvíc se mi osvědčil na vlhkou pleť - to se pak nádherně vstřebá a pleť je po něm krásně hydratovaná a přitom bez mastného filmu.
    Káťa
    3. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Skvěle se vstřebává, výborně hydratuje. Pleť vydrží dlouho matná.
    Nela
    2. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Zjistila jsem, že fermentované věci dělají s mou pletí naprosté zázraky. Mám pleť hodně suchou, citlivou, trpím na začervenání a šupinky. Tento krém nádherně hydratuje, uzamkne v pleti vše, co je potřeba a pleť je tak celý den chráněná.
    Klára
    2. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Tento krém je jako obláček, nádhěrně krémový, vydatně hydratuje a vyživuje, zároveň se během chvilky vstřebá a pleť je krásně napapaná.
    Jindra
    30. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Krásně hustý krém, který se rychle vstřebá a pleť je po něm krásně hydratovaná.
    Monika
    26. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Pleť je po krému krásně jemná a hydratovaná. Krémová konzistence se hezky vsákne do pleti a navíc není krém nijak parfemovaný, takže nedráždí.
    Anna
    20. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Pro mě osobně je tento krém příliš hustý a mastný, takže ho používám na noc, ale je skvělý a plný super složek, což oceňuji. Neměla jsem na něj žádnou reakci, což je další velké plus :)
    Alex
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. určitě doporučuji. produkt s dobrou kvalitou a skutečně funguje
    Lenka
    12. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Příjemný a ideální krém teď na léto. Vyživuje pleť a přijde mi, že má i zklidňující účinky.
    Karol
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Za mě fajn krém. Ráda experimentuji s korejskou kosmetikou a tento krém mě překvapil. Pleť hezky vyživí, jen se nevstřebá úplně na 100%.
    Nika
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Pro mne to je krém, s kterým vím že neudělám chybu. Nemám po něm vysušenou plet, nenaskákalo mi akné, ani mě nijak neštípe nebo něco podobného. Jistota v mé večerní rutině.
    Lucie
    5. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek