Přejít na hlavní obsah
MIXA Urea Cica Repair+ regenerační tělový krém pro velmi suchou pokožku

Recenze MIXA Urea Cica Repair+

regenerační tělový krém pro velmi suchou pokožku

Cítíte, že vaše pokožka potřebuje trochu intenzivnější péči než tu poskytnou tělovým mlékem? Postará se o ni tělový krém MIXA Urea Cica Repair+, který vyniká hutnou konzistencí a schopností dlouhodobě hydratovat i vyživovat. Pokožce celého těla dodá potřebnou jemnost a výživu, bude ji hýčkat svou krémovou texturou a zanechá ji chráněnou před nežádoucím vysušováním.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Cítíte, že vaše pokožka potřebuje trochu intenzivnější péči než tu poskytnou tělovým mlékem? Postará se o ni tělový krém MIXA Urea Cica Repair+, který vyniká hutnou konzistencí a schopností dlouhodobě hydratovat i vyživovat. Pokožce celého těla dodá potřebnou jemnost a výživu, bude ji hýčkat svou krémovou texturou a zanechá ji chráněnou před nežádoucím vysušováním.

Koupit

MIXA Urea Cica Repair+ recenze20

4.4
18
6
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Velmi silná parfemace. Preferuji Mixu Comfort
    Kateřina
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Silná parfemace, na pokožce štípe.
    An.
    6. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Produkt mne oslovil zejména jeho hydratačními schopnostmi, s výsledky jsme já i maminka, která testovala se mnou, spokojené. Krém se jednoduše vstřebává, příjemně voní, i když by mi nevadilo, kdyby byl neparfemovaný. Na produkt jsme nezaznamenaly žádnou alergickou kožní reakci. Suchá místa zvláčnil. Pro starší osobu je možná jednodušší aplikovat z kelímku, ale já osobně vidím v obalu trochu slabinu - to sahání do velkého množství hmoty se mi moc nelíbí. Navíc v kombinaci s tím, že výrobce deklaruje trvanlivost 12 měsíců od otevření. Trochu mi u obalu chybí i nějaká vrstva, která mi při nákupu zaručuje, že do obalu přede mnou nikdo nesahal (jedná se o kelímek bez mezivíčka). Produkt splnil očekávání ohledně hydratace a to je jeho největší plus, cena na trhu je příznivá, určitě bych se ho nebála doporučit.
    Kopie recenze od Bohumila H. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Takže tento krém je za mě úplně skvělý. Většinou jsem ho používala na obličej a je opravdu velmi vyživující a nádherně voní. Jen při nanesení větší vrstvy se začne po oschmutí krém z obličeje drolit.
    Kopie recenze od Valentýna M. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Tento krém je hutnejší zložením, preto som ho používala večer po sprche. Pokožku okamžite hydratuje a ráno je na pocit hladká a vôbec nie drsná. Neprekáža mi ani jeho jemná parfumácia.
    Kopie recenze od Daniela K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Skvelá jemná vôňa, ktorá mi vôbec nevadila. Krém je hutnejsi ale za to sa rýchlo vstrebe a pokožku necháva jemnu, hydratovanu a pružnú. Výhodné veľké balenie. Po aplikácii krému večer som na druhý deň stále cítila pokožku hydratovanu.
    Kopie recenze od Diana M. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Úžasný multifunkčný krém. Oceňujem že mixa ponúka krém s Ureou. Neskutočne rada ho používam po sprchovaní ale aj po odlíčení ako pleťový krém. Odporúčam všetkými 10.
    Kopie recenze od Petra G. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Trpim na velmi suchou a hrubou pokožku, hlavně v zimě, kdy moje pokožka je opravdu velmi nepříjemná, drsná na dotek, často se loupe. Tato regenerační telova pece moji pokozku zachranila. Má pokožka byla již po prvním použití jako vyměněna. Má pokožka byla viditelné hezčí, jemnější, zbavila jsem se loupani kuze, pokožka již nebyla drsná a naopak byla příjemná na dotek. Moje pokožka byla po prvním použití viditelné hydratovana, vyzivena, zbavila jsem se suchosti pokožky a supinateni.
    Kopie recenze od Michaela Č. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tělový krém je vhodný pro opravdu suchou pokožku, kterou následně po aplikaci dokonale hydratuje. Používám ho i na suché paty a má chodidla jsou jemná. Doporučuji tento kvalitní produkt. Super produkt
    Kopie recenze od Kristýna P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Tento telový krém je najlepši aký som doteraz vyskúšala. Veľmi jemná textúra, jemná vôňa ale neskutočne dlho vydrži. Rýchlo sa vstrebe a pokožka nie je mastná. Ja som našla svoju novú stálicu.
    Kopie recenze od Miroslava G. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Takhle příjemný krém jsem v životě neměla. Naprosto úžasná textura, připomíná mi jak když si šáhnete na kašmír. Opravdu neskutečně příjemný, stačí ho málo, samozřejmě velmi příjemná vůně.
    Kopie recenze od Eliška H. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Krém byl fajn, po nějaké době ale se objevila na obličeji vyrážka, tudíž jsem osobně krém prestala používat - naopak mamce vyhovoval, takže zalezi na vyzkoušení.
    Kopie recenze od Klára B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Mixa Urea Cica Repair regenerační tělová péče pro velmi suchou hrubou pokožku je skvělá na popraskanou pokožku. Mám velmi vysušenou pokožku nohou, kdy mi třeba paty až praskají. Po použítí Mixa Urea Cica Repair regenerační tělová péče pro velmi suchou hrubou pokožku pociťuji výrazné zlepšení a okamžitě je pokožka více zjemněná.
    Kopie recenze od Věra T. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Nejde říct nic jiného než MILUJU! mám suchou pokožku a sklony k ekzémům a tohle je zázrak, samozřejmě ekzém nevyléčí, ale pomáhá mu předcházet. Navíc má skvělou vůni.
    Kopie recenze od Nina Z. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Účinek tohoto produktu je super. Velmi dobře se nanáší. Používala jsem na celé tělo. Nemá nepříjemnou parfemaci. Jediné mínus vidím v tom, že občas na nohou jsem cítila, že po zaschnutí krému se produkt zcela nevstřebával a vytvořily se mi "zmolky" na nohou.
    Kopie recenze od Lenka N. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Produkt mne oslovil zejména jeho hydratačními schopnostmi, s výsledky jsme já i maminka, která testovala se mnou, spokojené. Krém se jednoduše vstřebává, příjemně voní, i když by mi nevadilo, kdyby byl neparfemovaný. Na produkt jsme nezaznamenaly žádnou alergickou kožní reakci. Suchá místa zvláčnil. Pro starší osobu je možná jednodušší aplikovat z kelímku, ale já osobně vidím v obalu trochu slabinu - to sahání do velkého množství hmoty se mi moc nelíbí. Navíc v kombinaci s tím, že výrobce deklaruje trvanlivost 12 měsíců od otevření. Trochu mi u obalu chybí i nějaká vrstva, která mi při nákupu zaručuje, že do obalu přede mnou nikdo nesahal (jedná se o kelímek bez mezivíčka). Produkt splnil očekávání ohledně hydratace a to je jeho největší plus, cena na trhu je příznivá, určitě bych se ho nebála doporučit.
    Bohumila H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Takže tento krém je za mě úplně skvělý. Většinou jsem ho používala na obličej a je opravdu velmi vyživující a nádherně voní. Jen při nanesení větší vrstvy se začne po oschmutí krém z obličeje drolit.
    Valentýna M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Tento krém je hutnejší zložením, preto som ho používala večer po sprche. Pokožku okamžite hydratuje a ráno je na pocit hladká a vôbec nie drsná. Neprekáža mi ani jeho jemná parfumácia.
    Daniela K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Skvelá jemná vôňa, ktorá mi vôbec nevadila. Krém je hutnejsi ale za to sa rýchlo vstrebe a pokožku necháva jemnu, hydratovanu a pružnú. Výhodné veľké balenie. Po aplikácii krému večer som na druhý deň stále cítila pokožku hydratovanu.
    Diana M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Úžasný multifunkčný krém. Oceňujem že mixa ponúka krém s Ureou. Neskutočne rada ho používam po sprchovaní ale aj po odlíčení ako pleťový krém. Odporúčam všetkými 10.
    Petra G. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek