Přejít na hlavní obsah
MIXA Baby sprchový gel a šampon 2 v 1 pro děti

Recenze MIXA Baby

sprchový gel a šampon 2 v 1 pro děti

Šetrně, a přitom důkladně umyje pokožku i vlásky vašeho děťátka sprchový gel a šampon MIXA Baby. Jeho šetrné složení s obsahem mandlového oleje se postará o hydrataci i výživu a vůbec přitom nebude pálit v očích.

Koupit

Šetrně, a přitom důkladně umyje pokožku i vlásky vašeho děťátka sprchový gel a šampon MIXA Baby. Jeho šetrné složení s obsahem mandlového oleje se postará o hydrataci i výživu a vůbec přitom nebude pálit v očích.

Koupit

MIXA Baby recenze20

4.9
20
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Nejlepší dětský mycí gel, je na tělo i na vlasy, krásná vůně. Kupuji opakovaně.
    Klára K.
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Vynikající šampon pro moje jemné a rychle se mastící vlasy. Nemastí kořínky, ale pomůže vyživit a zhydratovat suché konečky. Navíc vlasy nezatíží, opět se mi přirozeně vlní.
    Petra
    22. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. krásne vomia
    Kopie recenze od Mária B. z notino.sk
    2. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Kupuji opakovaně. Příjemně voní.
    Jana
    11. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Používám pro 7 letou dceru už od narození a jsme maximálně spokojeni. Na vlasy i na tělo.
    Iveta
    18. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Super
    Lucie
    7. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Používám pro syna od narození a to již 6 let! Vyborne mycí schopnosti, nedrazdi a skvělá vůně čistoty. Plus cena take super. Doporučuji!
    Lucie P.
    7. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. jemná vůně, vyhovuje mi gel s pumpičkou a že je na tělo i vlásky, neštípe, malá má citlivou pleť a po tomto gelu nemá vyrážku
    Jitka
    9. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Kupuji pravidelně od narození mého syna který má právě 11 měsíců. Plně doporučuji. Sprchový šampón krásně voní. V případě zasáhnutí očí nepálí a miminko je po vykoupání krásně heboučké a voňavé. Doporučuji i pro dospělé. Budu i nadále kupovat.
    Ilona H.
    18. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Od Mixy používám plno produktu a vzdy jsem spokojena.
    Markéta
    27. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. používáme celá rodina a moje dcerka od prvního týdne... pokožka je krásně jemná a vyživená, velmi decentní vůně
    Veni
    26. listopadu 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Pouzivam dlhodobo ja aj moja dcera a je super jemny vyzivny a super aj na vlasy nevysusuje s pridanym mandlovym olejom ale zaroven vlasy nemasti. Mala som problem so suchymi koncekami vlasov ale po tomto gele/sampone sa problem upravil. Mam citlivu pokozku celkovo rychlo zcervena svrbi sucha atd..ale po tomto ziadny problem :) odporucam
    Mia
    6. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. super gel pre mojho syna ..krasne vonia ...niekedy mu ho cmajznem aj ja :)
    Kopie recenze od katarina z notino.sk
    5. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. výborný gel aj pre dospelých, dokonca dobre funguje aj ako šampón na každý deň..príjemná vôňa
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    25. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Perfektní! Syn měl problémy s pokožkou, takže jsme hledali vyhovující sprchový gel, tento sedí a je i na vlasy. Moc krásně voní, i skvělá cena, můžu doporučit.
    Zákazník z notino.cz
    14. září 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Mám 2 a polročného syna a od jeho narodenia používam iba kozmetiku Mixa. Som s touto značkou veľmi spokojná a myslím, že aj on.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    24. února 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Spokojené dítě
    Zákazník z notino.cz
    25. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Velmi jednoduchá aplikace, neštípe do očí, neutrální vůně.
    Hana
    19. listopadu 2015
    Byla recenze užitečná?
  19. Žádné slzy,krásné vlásky i pokožka.Naše batole spokojeno.
    Zákazník z notino.cz
    20. července 2015
    Byla recenze užitečná?
  20. Kupila som si tento gel aj ked som dospela, pretoze ma trapi ekzem. Som velmi milo prekvapena, prijemne vonia, vdaka pumpicke sa lahko v sprche davkuje, ekzem nie je podrazdeny a vlasy maju lepsiu kvalitu ako po hociakom normalnom sampone - a to som vyskusala pol drogerie.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    23. února 2015
    Byla recenze užitečná?