Přejít na hlavní obsah
MIXA Baby pěnivý olej do sprchy i do koupele

Recenze MIXA Baby

pěnivý olej do sprchy i do koupele

Šetrné umytí citlivé dětské pokožky a zároveň i posílení ochranné kožní bariéry zajistí pěnivý olej do sprchy i do koupele MIXA Baby. Je bohatý na vyživující oleje a glycerin, pokožku jemně zbaví nečistot a zároveň bude předcházet jejímu vysoušení i nepříjemnému svědění. Jeho šetrné složení kromě dokonalé čistoty a zvlhčení zaručí i minimální riziko podráždění či alergických reakcí.

Koupit

Šetrné umytí citlivé dětské pokožky a zároveň i posílení ochranné kožní bariéry zajistí pěnivý olej do sprchy i do koupele MIXA Baby. Je bohatý na vyživující oleje a glycerin, pokožku jemně zbaví nečistot a zároveň bude předcházet jejímu vysoušení i nepříjemnému svědění. Jeho šetrné složení kromě dokonalé čistoty a zvlhčení zaručí i minimální riziko podráždění či alergických reakcí.

Koupit

MIXA Baby recenze20

4.7
22
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Výborný, na odlíčení, mytí, hezky pění, nevysušuje. S akcí skvělá cena. :)
    Tereza
    26. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Příjemný gel, synovi krásně voní pokožka.
    Sabina Š.
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Vyborny sprchovy gelik. Nevysusuje detsku pokozku a krasne vonia. Urcite kupim opakovane.
    Kopie recenze od Martina B. z notino.sk
    8. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Krásně jemně voní i na pokožce jde krásně cítit nevysušuje, super
    Lucie W.
    10. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Syn trpí na exemy, tento mycí olej používáme a problémy nejsou, naopak je pokožka miminka jemná.
    Dana
    26. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Celkově kosmetika Mixa je super, vyhovuje nám, nic jiného už nebereme.
    Klára
    2. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Používáme na mytí prcka od mala, jsme s ním spokojeni
    Erika
    1. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Olejíček je jemný není extra mastný, myju se s ním i já.
    Denisa
    28. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. My sme stavili na olejovy sprchac hneď od začiatku čo sme prišli z pôrodnice..mala už má rok, rok čo máme svoj každodenný režim, svoj ritual..každý deň sa okupeme a malinka má krasnu hebku, hydratovanu a voňavu pokožku.. absolutne nás táto značka nesklamala! Neľutujem svoje rozhodnutie pri výbere tej spravnej detskej kozmetiky..a rozhodne ju budeme používať aj naďalej a hadam aj pri druhom 😍🍀
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    18. dubna 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. Kúpila som ho babke, pretože cítila po každom sprchovaní podráždenú pokožku. Nevie si ho vynachváliť! Takže ho odporúčam aj pre staršiu suchšiu pokožku.
    Zákazník z notino.cz
    13. února 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Výborný dětský olejíček do koupele, krásně voní, je šetrný k pokožce, naprostá spokojenost! Už několik měsíců nepoužíváme nic jiného ;).
    Zákazník z notino.cz
    27. července 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. tento gel je prezentovany ako penivy ale o pene sa neda hovorit...velka bieda. vona mi je pri kupani maleho vadi, nepaci sa mi ale ked ho okupem a vlasy mu vyschnu vonia velmi pekne. no vratim sa k tomu klasickemu mixa gelu na telo a vlasy pre babetka ten je lepsi.
    Kopie recenze od katarina z notino.sk
    5. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Zaujímavý produkt..opäť nie len pre deti..pení pomerne málo, zato je to skvelý produkt na holenie
    Kopie recenze od Sisa z notino.sk
    25. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. Som spokojná
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    29. července 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Vyborny vyrobek rada se k nemu vracim, urcite dobra a levnejsi varianta biodermy kterou jsem 4 roky malemu kupovala
    Verča
    15. července 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Opět se potvrzuje, že baby produkt nemusí být dítětem dobře snášen. Malá se mi po něm osypala. Přitom mám produkty zn. Mixa moc ráda a mě vyhovují. Krásně voní. Super konzistence.
    Martina
    30. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Opravdu skvělý výrobek, naprosto šetrný k pokožce...spokojenost.
    Zákazník z notino.cz
    26. srpna 2015
    Byla recenze užitečná?
  18. Velká spokojenost, opravdu nedráždí.
    Zákazník z notino.cz
    24. července 2015
    Byla recenze užitečná?
  19. Používám na mytí rukou, protože klasická mýdla mi velmi vysušovala kůži na rukách. Velmi příjemné, nemusím tak často používat krémy na ruce.
    Zákazník z notino.cz
    10. července 2015
    Byla recenze užitečná?
  20. Celková spokojnosť, ideálny na každodenné sprchovanie pri suchej pokožke.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    5. června 2015
    Byla recenze užitečná?