Přejít na hlavní obsah
MIXA Atopiance zklidňující čisticí olej na vlasy a pokožku se sklonem k atopii

Recenze MIXA Atopiance

zklidňující čisticí olej na vlasy a pokožku se sklonem k atopii

Pokud se vaše pokožka projevuje jako atopická, pak jí bude maximálně vyhovovat zklidňující čisticí olej MIXA Atopiance. Můžete jej použít na tělo, vlasy, ale i citlivou dětskou pokožku. Nepříjemné pocity, jako je svědění a nepohodlí – typické pro atopickou pokožku – se vám vyhnou a už vám nebudou znepříjemňovat každodenní život.

-30 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Pokud se vaše pokožka projevuje jako atopická, pak jí bude maximálně vyhovovat zklidňující čisticí olej MIXA Atopiance. Můžete jej použít na tělo, vlasy, ale i citlivou dětskou pokožku. Nepříjemné pocity, jako je svědění a nepohodlí – typické pro atopickou pokožku – se vám vyhnou a už vám nebudou znepříjemňovat každodenní život.

Koupit

MIXA Atopiance recenze20

4.9
112
8
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Koupeno jako dárek pro dceru 🥰… jediná kosmetika, která jednak zlepšuje stav ekzému a druhak jediná, po které kůže ani vlásky nesvědí 🤩🤩🙏😍🤗… bez zbytečné parfemace a dráždivých látek 🤩, tedy maximální spokojenost ❤️
    Vlaďka G.
    17. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Dárek
    Hana
    17. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Používám na odlíčení obličeje včetně očí. Je to spíše tekutější gel, než olej. Atopií netrpím, chtěla jsem jen něco více šetrného. Mému smíšenému typu pleti vyhovuje.
    Broňa
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Kupuju opakovaně, skvělá konzistence, jemný, nedráždivý… střídání s oranžovým sprchovým olejem taktéž od Mixy, oba jsou fajn.
    Zdeňka
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Odporúčam pre každého kto má suchú pokožku. Dá sa použiť ako šampón a tiež ako sprchový gél.
    Kopie recenze od Marek K. z notino.sk
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Vynikajúci multifunkčný olej. Výborne odlíči, nezanecháva mastný film, pleť je po ňom upokojená a čistá. Nie je parfumovaný, takže vhodný aj pre citlivejšiu pleť. Prekoná aj drahšie odličovacie produkty.
    Kopie recenze od Mária P. z notino.sk
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Není to doslova čistící olej, ale velmi hutný olejový gel, který pak pění. Využití určitě bude mít. Je velmi příjemný a pleť je po něm hezky vláčná, nemastná, ale chtěla jsem olej-olej, proto hvězda dolů.
    Soňa
    13. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Top, kupuji opakovaně, jak pro mě, tak pro malou.
    K
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Je úžasný. Bála jsem se ho použít na pleť s rosaceou, ale jiný už nechci!
    Renata S.
    30. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Dokonalý produkt, používám na tělo i vlasy a kupuji opakovaně.
    Stanislava R.
    22. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Dětem vyhovuje .Spokojeny
    Vladimíra P.
    25. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. S tímto produktem jsem velmi spokojená. Za skvělou cenu splňuje naše požadavky. Pro citlivou až atopickou kůži kupuji dceři od malinka. Vyrovná se drahým značkám za zlomek ceny. Je příjemný na kůži a nevysušuje jako klasický sprchový gel.
    Veri
    20. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Zatím nejlepší kosmetický produkt od Mixy,nemohu si ho vynachválit, má pro mě příjemnou nevtíravou vůni a používám ho již delší dobu jako tekuté mýdlo, protože vím, že toto mi na 100% nevysuší a nezničí pokožku na rukách.
    Kopie recenze od Jaroslava P. z notino.sk
    21. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Zatím nejlepší kosmetický produkt od Mixy,nemohu si ho vynachválit, má pro mě příjemnou nevtíravou vůni a používám ho již delší dobu jako tekuté mýdlo, protože vím, že toto mi na 100% nevysuší a nezničí pokožku na rukách.
    Jaroslava P.
    19. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Tento olejček je veľmi dobrý na moju suchú pokožku a ešte suchšiu pokožku hlavy. Nemám atopický ekzém, ale veľmi mi to pomohlo. Čo mám rada ešte , že je aj šampòn aj mycí gél na teľo. Dobre hydratuje, po ňom nemusím používať telové mlieko.
    Kopie recenze od Adriana Z. z notino.sk
    11. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Tento olejček je veľmi dobrý na moju suchú pokožku a ešte suchšiu pokožku hlavy. Nemám atopický ekzém, ale veľmi mi to pomohlo. Čo mám rada ešte , že je aj šampòn aj mycí gél na teľo. Dobre hydratuje, po ňom nemusím používať telové mlieko.
    Kopie recenze od Adriana Z. z notino.sk
    11. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. tuto kosmetickou značku používám nějaký rok a maximální spokojenost.
    marta
    27. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. MIXA Atopiance upokojujúci čistiaci olej je určený pre deti aj dospelých, ktorých pokožka má sklon k atopii. Je univerzálny, nakoľko sa dá použiť na telo aj vlasy. Ja sama atopiou netrpím, ale v poslednom období som trávila čas v prašnejšom prostredí a vyžiadalo si to daň v podobe veľmi suchej pokožky. Na vlasy ho nepoužívam, no na telo je to malý zázrak. Má skvelé balenie s pumpičkou, ľahko sa aplikuje, jednoducho roztiera a na vlhkej pokožke jemne napení. Pokiaľ ide o výrobky do sprchy, tak som veľkým milovníkom voňavých kúskov, no pri tomto produkte mi vôbec nevadí, že takmer nevonia. Príjemne ma prekvapilo, že nie je extrémne mastný, no pritom je krásne vyživujúci, šetrný a pre pokožku ukľudňujúci. Pokožka je po sprchovaní krásne vyživená, jemná a dostatočne hydratovaná natoľko, že už nemám potrebu siahnuť po telovom kréme. Pre mňa osobne je tento produkt príjemným prekvapením a rozhodne si ho budem do budúcna opakovane kupovať.
    Kopie recenze od miskasiska z notino.sk
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. MIXA Atopiance upokojujúci čistiaci olej je určený pre deti aj dospelých, ktorých pokožka má sklon k atopii. Je univerzálny, nakoľko sa dá použiť na telo aj vlasy. Ja sama atopiou netrpím, ale v poslednom období som trávila čas v prašnejšom prostredí a vyžiadalo si to daň v podobe veľmi suchej pokožky. Na vlasy ho nepoužívam, no na telo je to malý zázrak. Má skvelé balenie s pumpičkou, ľahko sa aplikuje, jednoducho roztiera a na vlhkej pokožke jemne napení. Pokiaľ ide o výrobky do sprchy, tak som veľkým milovníkom voňavých kúskov, no pri tomto produkte mi vôbec nevadí, že takmer nevonia. Príjemne ma prekvapilo, že nie je extrémne mastný, no pritom je krásne vyživujúci, šetrný a pre pokožku ukľudňujúci. Pokožka je po sprchovaní krásne vyživená, jemná a dostatočne hydratovaná natoľko, že už nemám potrebu siahnuť po telovom kréme. Pre mňa osobne je tento produkt príjemným prekvapením a rozhodne si ho budem do budúcna opakovane kupovať.
    miskasiska
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Mixa Atopiance - upokojujúci čistiaci olej na vlasy a telo so sklonom k atopickým ochoreniam. Tento olej je presne pre mňa. Sama trpím na atopický ekzém. Vďaka tomuto oleju niesom po sprchovaní vysušená a nesvrbí ma pokožka. Ekzém je aj svetlejší, pôsobí ukľudneno. Odporúčam
    Kopie recenze od Ivana K., B. z notino.sk
    18. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?