Přejít na hlavní obsah
MIXA Anti-Dryness tělový balzám pro extra suchou pokožku

Recenze MIXA Anti-Dryness

tělový balzám pro extra suchou pokožku

Máte pocit napnuté a stažené pokožky těla? Tělový balzám MIXA Anti-Dryness přináší okamžitou úlevu pro extrémně vysušenou pokožku těla.

176s kódem 15combi
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Máte pocit napnuté a stažené pokožky těla? Tělový balzám MIXA Anti-Dryness přináší okamžitou úlevu pro extrémně vysušenou pokožku těla.

Koupit

MIXA Anti-Dryness recenze14

4.9
14
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Jediný krém ktorý mi pomohol na extrémne suchú pokožku
    Kopie recenze od Šarlot z notino.sk
    7. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Na mou hodně suchou kůži je to poklad. Krásně se roztírá, dobře vstřebává a kůže je dlouho výživená a sametově hladká.
    K.
    19. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Spokojnosť, odporúčam
    Kopie recenze od Iva z notino.sk
    4. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Perfektne, konecne mlieko, po ktorom nemam suchu pokozku uz po par hodinach! Prijemne vonia, dobre sa nanasa a nezanechava mastny film. Zanecha len hladku jemnu pokozku, som velmi milo prekvapena a ine mlieka uz skusat ani nebudem.
    Kopie recenze od Baška z notino.sk
    20. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Výborný!!Dnes som si kúpila a okamžitá hebká,jemná pleť.Všetkým len doporučujem. Priam ideálny na suchú pleť.
    Kopie recenze od Eli S. z notino.sk
    31. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  6. Vynikajuci krem. Mam citlivu a suchu pokozku a tento krem ju dokaze krasne hydratovat a upokojit. Odporucam.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    30. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  7. Dle mého názoru je tento balzám průměrný.Mažu vždy večer po sprše,pokožku sice ihned hydratuje,ale za pár hodin už o ničem nevím.Balení s pumpičkou a cena super,ovšem žádná extra vůně.
    Zákazník z notino.cz
    20. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvělý krém za super cenu. Pokožka je po něm vyživená a velmi hladká na dotek (a to dělá velmi málo krémů). V tomto ohledu se kvalitou blíží krému Ricardy M (ty jsou však bohužel v ČR nedostupné). Výsledek po natření vydrží velmi dlouho.
    Natalie
    3. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  9. Veľmi dobré telové mlieko na suchú kožu. Zvláčňuje a výborne sa aplikuje.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    13. listopadu 2015
    Byla recenze užitečná?
  10. Je to úplne perfektný krém, naozajstný pocit úľavy. Mala som problém s veľmi hrubou kožou na pätách - máme to rodové. Po častom brúsení alebo akomkoľvek odstránení zhrubnutej kože sa mi zdalo, že koža je čoraz hrubšia - päty som mala ako ,,šmirgľový papier,, už po prvom-druhom použití tohto krému som badala zmeny. Krémik používam cca 1mesiac a konečne keď si chcem obuť žabky nemusím sa hanbiť za svoje chodidlá alebo deň vopred rozmýšľať či si tie žabky zajtra obujem. Je úplne super, je so mnou všade.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    20. června 2015
    Byla recenze užitečná?
  11. super
    Zákazník z notino.cz
    1. června 2015
    Byla recenze užitečná?
  12. Idealny na suchu pokozku, po pouziti okamzity pocit ulavy. Prijemne vonia, dobre sa nanasa, som spokojna.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    15. dubna 2015
    Byla recenze užitečná?
  13. Výborný
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    4. března 2015
    Byla recenze užitečná?
  14. Jsem atopik, ekzém mám už od dětství a ne každá kosmetika mi vyhovuje. Vyzkoušela jsem spoustu přípravků (aderma, eucerin, basic, bioderma....), cena některých výrobků je děsivá a ne všechny jsem mohla používat dlouhodobě. Jakmile jsem měla nějaké místo trošku rozdrbané a namazala se např. Eucerinem, Basic začalo mě to příšerně svědit nebo pálit. Musela jsem se jít znovu umýt a namazat se promašťovadlem z lékárny a všechno se na mě nalepilo :-(. Pak jsem v televizi viděla reklamu na MIXA Anti- Dryness, věděla jsem, že oves je pro atopiky jedna z přísad, které pokožku opravdu zklidní a vyzkoušela ji- bála jsem se, že mě bude zase svědit celé tělo a nic. Jsem z ní nadšená! Po každém sprchování si večer namažu celé tělo a v klidu můžu spát. Balzám se krásně vstřebá a mám pocit úlevy, nic mě nesvědí ani nepálí. Navíc balzám i příjemně voní a cena je velmi příznivá. Začala jsem používat dokonce i šampon od MIXA pro děti a jsem naprosto spokojená a mohu OPRAVDU JEN DOPORUČIT pokud patříte do skupiny atopiků nebo máte přecitlivělou pleť.
    Zákazník z notino.cz
    25. prosince 2013
    Byla recenze užitečná?