Přejít na hlavní obsah
Missha Airy Fit Shea Butter plátýnková maska s vysoce hydratačním a vyživujícím účinkem

Recenze Missha Airy Fit Shea Butter

plátýnková maska s vysoce hydratačním a vyživujícím účinkem

Hydratovaná a svěží pleť jako mávnutím kouzelné hůlky! Plátýnková maska Missha Airy Fit Shea Butter s obsahem bambuckého másla má vysoce hydratační, rozjasňující a zklidňující účinek. Ultra tenké plátno dokonale přilne k pleti a umožní tak maximální proniknutí aktivních látek do pleti.

44s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Hydratovaná a svěží pleť jako mávnutím kouzelné hůlky! Plátýnková maska Missha Airy Fit Shea Butter s obsahem bambuckého másla má vysoce hydratační, rozjasňující a zklidňující účinek. Ultra tenké plátno dokonale přilne k pleti a umožní tak maximální proniknutí aktivních látek do pleti.

Koupit

Missha Airy Fit Shea Butter recenze20

4.8
22
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Super maska.. Hezky mě projasnila a hydratovala.
    Martina
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Citliva, sucha plet - za mna toto nie, maska ma stipala. Ale dobre sa nanasa a prijemne voni.
    Kopie recenze od Viera T. z notino.sk
    22. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Skvělá maska, která si poradí i s napnutou, vysušenou pletí. Plátýnko je kvalitní, dobře napuštěné. Podle mě je napuštěné krémem, sérum je takové hutné a bílé. Opravdu skvělá maska pro suchou pleť a na zimu.
    Anna H.
    25. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Velmi příjemná maska.Pleť je krásně heboučká. Hned si opět objednám😃
    Miluše S.
    29. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Kupujem dookola,dávam jej 10/10
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    22. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. ľahká, príjemná, rozžiari a hydratuje, pomer cena a kvalita skvelé
    Kopie recenze od Sabína B. z notino.sk
    15. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. špatně sedí na oblicej, úplně k ničemu
    Marie A.
    3. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Skvělý poměr cena/výkon
    Eva
    18. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Veľmi príjemná, kúpim určite znova.
    Kopie recenze od Zuzka z notino.sk
    21. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Výborná maska. Pleť je opravdu hydratovaná a vyživená.
    Vlasta K.
    30. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. pleť je rozjasněná a příjemná na dotek
    Jarmila S.
    10. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Úžasná maska, krásná vůně a pleť je krásně hebká. Doporučuji.
    Moni
    6. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Výborná
    Kopie recenze od Naty z notino.sk
    24. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Krásně hydratuje, pleť je pak jemná, vživená a taková šťavnatá. Na suchou pleť ideál.
    Katka
    14. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Dělo maska, poměr cena a kvalita skvělá, takže používám fakt často. Pleť je dokonalá, vyživená, hydratovaná.
    Alex
    10. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Kupuji pravidelně, používám už druhým rokem a neomrzela mě. Opravdu dobře vyživuje a hydratuje. Dávám na vyčištěnou pleť 1x týdně.. nejlépe i večer po práci, zároveň pleť osvěží. Mohu doporučit.
    Diana
    31. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Zatiaľ najlepšia maska akú som mala 👌
    Kopie recenze od Viktória Z. z notino.sk
    5. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Kupuji opakovaně. Krásně hydratuje.
    Petra T.
    21. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. uzasna maska !!!
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    17. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvelá maska. Veľmi príjemná, perfektne hydratuje, skvele pleť premastí, dobre sa vpíja a po použití je pokožka "napapaná". Zatiaľ najlepšia maska, akú som vyskúšala. Moja pleť je veľmi suchá a citlivá a táto maska je veľmi prospela
    Kopie recenze od Miroslava z notino.sk
    24. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?