Přejít na hlavní obsah
Michael Kors Gorgeous! parfémovaná voda pro ženy

Recenze Michael Kors Gorgeous!

parfémovaná voda pro ženy

Michael Kors Gorgeous! – ženskost, sebevědomí a něžnost v jednom.

Koupit

Michael Kors Gorgeous! – ženskost, sebevědomí a něžnost v jednom.

Koupit

Michael Kors Gorgeous! recenze20

4.1
22
3
5
1
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Bože NOTINO vy a Vaše ‘akcie’,30ml teraz 54€ 😀😀😀2 dni dozadu bez alcie 38€😀😀😀😀
    Kopie recenze od BB z notino.sk
    11. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Po léta moje oblíbená vůně
    Eva H.
    5. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Vůně mě moc překvapila, je nějak jiná než ostatní, zkrátka je krásná. Výdrž velmi dobrá. Mohu jen doporučit, už se těším, až se s ní zítra navoním .Je to pro mě líbivá vůně. Manžel mě moc pochválil. Takže mohu doporučit.
    Daniela K.
    8. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Kupuji opakovaně. Krásně voní.
    Hana Č.
    8. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Hnusná vůně
    Nata
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Celkem těžká vůně (až moc vanilková), spíš pro zralejší nebo silnější ženu. Vůně to není úplně špatná, ale mně nesedla. Původně jsem ji chtěla vrátit, ale nakonec se zalíbila tchýni. Kladně hodnotím to, že vůně voní totožně sama o sobě i na kůži. Nicméně přijde mi cenově poněkud nadsazená.
    Andrea
    22. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Pekna, jemna, kvetinovo orientalni vune s nadechem semise, sladko svezi.
    Silvie
    15. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Je to kombinace Aliena a Olympey. Alien mi nevoní proto dávám jen tři hvězdičky. Výdrž je dobrá.
    Miroslava Z.
    28. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Úžasná vôňa ❤️🙂 odporúčam 😉
    Kopie recenze od Renáta S. z notino.sk
    13. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. veľmi ťažká vôňa, s dlhou, pre mňa nepríjemnou vydrzou
    Kopie recenze od Alka z notino.sk
    29. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Vôňa je veľmi identická Paco Rabanne Olimpia pre mňa je veľmi ťažká a vydrží veľmi dlho aj po umytí stále vôní na zápästie som si dala jeden strek a umyla som si jarou dva krát ruku a stále intenzívne voňí
    Kopie recenze od Paríšková z notino.sk
    19. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Veľká spokojnosť.
    Kopie recenze od Nada z notino.sk
    16. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Vôňa príjemná a jemná. Kvalita materiálu pri výrobe kabelky sklamala od značky Michael Kors som čakala viac ako obyčajnú tenkú koženku aspoň tak na pohľad pôsobí. Veľkosť kabelky je cca 19x12x5 cm.
    Kopie recenze od Juliána z notino.sk
    14. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Koupeno podle recenzí a spokojenost,příjemná vůně.
    RADKA
    20. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Miluji sladší květinové vůně a tahle kombinace se dřevem a tabákem mě úplně dostala! Velmi originální, hřejivá a příjemná vůně. Naprostá spokojenost :).
    Nikola
    17. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. spokojenost
    Radim
    28. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Laciný a smrdí? Uživatelka je totálně mimo, co se týká vůní, jinak by toto nenapsala. Tato vůně je moderní aldehyd s jasně květinovým kontextem. Je v ní mnoho ingrediencí, ale tvoří dokonalý nebijící se celek. Šíří se příjemně do prostoru a zanechává za majitelkou krásnou voňavou stopu. Moderní, veselá, přesto netuctová. Doporučuji ženám, které se nebojí vyniknout, a přitom nechtějí vonět davově.
    ema
    23. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  18. Dokonalost !!!!
    Evka
    20. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Parfém mě přijde strašně laciny smrdí mi ...
    Veronika
    7. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. První dojem - nic moc, nicméně po rozložení krásná, originální
    Světlana V.
    5. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?