Přejít na hlavní obsah
Mexx Black toaletní voda pro ženy

Recenze Mexx Black

toaletní voda pro ženy

Podtrhněte svoji jedinečnost. Toaletní voda pro ženy Mexx Black je nepostradatelným doplňkem každé moderní ženy, která dokáže být přirozeně tajemná a díky tomu neodolatelně svůdná. Upoutejte na sebe pozornost touto svěží a hravou vonnou kompozicí a vydejte se na cestu za novými zážitky.

Koupit

Podtrhněte svoji jedinečnost. Toaletní voda pro ženy Mexx Black je nepostradatelným doplňkem každé moderní ženy, která dokáže být přirozeně tajemná a díky tomu neodolatelně svůdná. Upoutejte na sebe pozornost touto svěží a hravou vonnou kompozicí a vydejte se na cestu za novými zážitky.

Koupit

Mexx Black recenze20

4.4
38
13
8
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Koupené pro maminku, je velmi spokojená a je to pěkná vůně
    Anna
    4. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Příjemná, jen ji na sobě moc necítím
    Kateřina K.
    19. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Lehká, příjemně cítit černý rybíz - je lehce nasládlá s kyselinkou, řekla bych spíš ovocná, ale decentní. Od většiny vůní se mi dělá špatně od žaludku, a tuhle snáším úplně v pohodě, vůbec neobtěžuje. Pro ty, kdo rád po sobě zanechává pachovou stopu, asi je slabá. Pro mě ale je super.
    neuvedeno
    24. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Voní pěkně, ale vydrží tak hodinu....
    Věřím v o.
    5. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Kupované naslepo ako darček ale oplatilo sa , vôňa pekná mierne sladko pudrová vhodná na zimu výdrž tiež ok za tú cenu sa oplatí odporúčam
    Kopie recenze od Miska z notino.sk
    31. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Pekná pudrova jemná vôňa skôr teraz na zimu odporúčam
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    19. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Super
    Kopie recenze od Rozalia B. z notino.sk
    7. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Nejlepší z nejlepších. Naprostá spokojenost. Jednou jsem jí dostala jako dárek a od té doby nesmí mezi vůněmi na poličce chybět😊
    Eliška
    6. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. velká spokojenost
    irena
    26. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Vůně je lehce nasládlá a není křiklavá. Flakon vypadá hezky, ale vzhledem k ceně, není moc kvalitní víčko - špatně se sundavá. Nebylo zabaleno v celofánu. Vůně vydrží jen pár hodin, rozhodně ne celý den.
    anonym
    6. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Vůně je to opravdu krásná, jemná. Kupovala jsem podle složení a recenzí.
    Lenka
    9. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Skvělá vůně, ale podle mě vydrží extrémně málo
    Eii
    9. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Super svieža vôňa.
    Kopie recenze od Rozália z notino.sk
    4. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Hezká, leč slabá vůně, jde cítit jen chvilku :(
    Katka
    22. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. S vůni jsem spokojena, je lehká a příjemná
    kopretina
    25. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. miluji tento parfém a jsem ráda že sem si ho po dlouhé době zase objednala ..
    Karásková
    19. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Byl to dárek na přání, který udělal velkou radost. Já nemohu hodnotit.
    Magdalena
    28. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. Velmi příjemně kořenovo květinová vůně, která není příliš silná. Voní celkem dlouho
    smoulinka.misa
    14. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Naprostá spokojenost
    Avolubec
    3. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Nádherná vůně,vydrží poměrně dost dlouho,jen škoda že není možnost koupit větší balení.
    Monča
    6. listopadu 2018
    Byla recenze užitečná?