Přejít na hlavní obsah
Meridol Complete Care zubní pasta pro citlivé zuby

Recenze Meridol Complete Care

zubní pasta pro citlivé zuby

Zubní pasta Meridol Complete Care zajišťuje kompletní péči o vaše zuby i dásně. Čistí zuby od zubního plaku i zbytků jídel a současně pečuje o dásně a sliznici dutiny ústní.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Zubní pasta Meridol Complete Care zajišťuje kompletní péči o vaše zuby i dásně. Čistí zuby od zubního plaku i zbytků jídel a současně pečuje o dásně a sliznici dutiny ústní.

Koupit

Meridol Complete Care recenze20

4.8
17
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Dobrá pasta na citlivé zuby, mám už několikáté balení.
    Lenka
    18. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Jsem s touto pastou moc spokojená.
    Kamila
    16. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Příjemná změna. Příjemná zubní pasta, příjemná chut a pocit v ústech. Jsem velice spokojená.
    Hana
    6. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Tuto pastu mi doporučila i zubařka a je vážně skvělá!
    Veronika K.
    5. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Jemná zubní pasta s jemnou příchutí. Šetrná k dásním. Doporučuji
    Monika
    4. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Chutovo prijemna, neabrazivna zubna pasta.
    Mariarina
    3. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Péče o zuby a dásně na jedničku, a po vyčištění dlouhotrvající pocit čistých zubů a dechu.
    Yauheniya K.
    28. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Táto pasta mi bola odporučená moju dentálnu hygieničku kvôli mojim citlivým zubom a ďasnám. Musím potvrdiť, že pasta je naozaj veľmi dobrá a moje problémy s ďasnami sa po jej užívaní veľmi zlepšili a pasta má aj príjemnú chuť. Určite odporúčam.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    26. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Meridol Complete Care používam, pretože hlavne preto, že je účinná proti zápalom ďasien. A oproti Paradnotaxu má veľmi príjemnú chuť.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    24. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Pasta je k zubom šetrná a nekrvácajú pri nej dasná
    Kopie recenze od Sára z notino.sk
    21. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Pasta je šetrná k zubom a nekrvacaju po nej dasná.
    Sára
    21. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. příjemná chuť, super zubní pasta, vhodná i pro citlivé zuby
    Michaela U.
    21. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Zubnú pastu od Meridol som vyskúšala prvýkrát a pre citlivé zuby je úplne skvelá.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    21. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Skvělá pasta, mám citlivé zuby a pomáhá
    Katka
    20. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Značku Meridol používam na odporučenie môjho zubára. Používam spoločne s ústnou vodou a zatiaľ som spokojná. Nie je ochuzená, ale hlavne je, že moje citlivé zuby sú za nej vďačné.
    Kopie recenze od Betka z notino.sk
    20. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. S pastou som spokojná. Príde mi, že po nej nemám toľko citlivé zuby ako predtým. Čistí aj chutí dobre.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    20. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Tato pasta mi byla doporučená na zlepšení zubní skloviny, zatím musím říct že dobré.
    Jindřiška F.
    19. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Super zubní pasta na citlivé zuby. Jinou už nepoužívám.
    Veronika
    13. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Perfektní pasta pro citlivé zuby.
    Klára
    11. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Naozaj výborná zubná pasta! Pre citlivé zuby ideálna kombinácia s ústnou vodou z rovnakej kolekcie.
    Kopie recenze od Pavlína z notino.sk
    7. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?