Přejít na hlavní obsah
Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum parfémovaná voda pro muže

Recenze Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum

parfémovaná voda pro muže

Potrpíte si na luxus, oceníte rafinovanost a máte svůj styl? Parfémovaná voda Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum je stylovým doplňkem moderního muže, který chce nechat vyniknout své charisma.

Koupit

Potrpíte si na luxus, oceníte rafinovanost a máte svůj styl? Parfémovaná voda Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum je stylovým doplňkem moderního muže, který chce nechat vyniknout své charisma.

Koupit

Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum recenze12

4.0
9
1
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Vyzkoušel jsem a to stači
    Rudolf
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Dokonalý parfém. Úžasná dlouhá výdrž a za tu cenu opravdu bezkonkurenční. Doporučuji těm co mají rádi sladší kožené vůně.
    Filip
    17. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Kúpila som ju priateľovi nevedela som vtedy ako voni išla som na istotu a jednoznačne je top pochvaľoval si ju od prvého momentu ako sa s ňou navoňal …
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    23. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Docela velká hrůza, spíš dámský než pánský. Výdrž tragická.
    Rob
    17. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Kozeno - drevita uhladena panska vona. Fantasticky namiesana, solidna vydrz aj originalita. Mna velmi prekvapila. Tuto kupu urcite nelutujem.
    Kopie recenze od Jano L. z notino.sk
    29. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. nula bodov
    Kopie recenze od Štefan z notino.sk
    16. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. Krásna silná vôňa odporúčam
    Kopie recenze od Bosáková z notino.sk
    22. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Velmi kvalitní , dlouhá výdrž, malá spotřeba,tak si představuji vůní pro muže
    Mládek
    4. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. spokojenost
    Jan
    13. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Kupuji u Vás snad všechny druhy MB vůní. Tahle patří mezi ty nejhorší. Vůně nemá intesitu a je to takové,,nemastné, neslané"
    Vojtěch Němec, MBA, B.
    9. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Klasický Mercedes-Benz byl super. Chtěl jsem se k němu vrátit a opět zakoupit, ale zvědavost mi nedala a vyzkoušel jsem vzorek Mercedes-Benz Le Parfum. Je skvělý a dost lepší. Jasná volba.
    KUBA L.
    30. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. super
    Zákazník z notino.cz
    27. června 2016
    Byla recenze užitečná?