Přejít na hlavní obsah
MEDIBLANC Whitening Herbal bylinná zubní pasta s bělicím účinkem

Recenze MEDIBLANC Whitening Herbal

bylinná zubní pasta s bělicím účinkem

Pokud jde o ústní hygienu, nedělejte kompromisy. Bylinná zubní pasta s bělicím účinkem MEDIBLANC Whitening Herbal vám zajistí komplexní péči nejen o zuby, ale i dásně a dutinu úst. Kromě toho obnoví bělost vašeho úsměvu a váš dech zanechá mátově svěží.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Pokud jde o ústní hygienu, nedělejte kompromisy. Bylinná zubní pasta s bělicím účinkem MEDIBLANC Whitening Herbal vám zajistí komplexní péči nejen o zuby, ale i dásně a dutinu úst. Kromě toho obnoví bělost vašeho úsměvu a váš dech zanechá mátově svěží.

Koupit

MEDIBLANC Whitening Herbal recenze20

4.7
58
5
3
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. moc nepěni s zatím sem si nevšimla výrazného bělení ale mám bělené zuby. Příjemná chuť
    JJ
    3. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Skvělá zubní pasta, přijde mi že zuby jsou opravdu bělejší. Příjemně chutná, osvěžující, ale nepálí příliš. Pění jen velmi jemně, což beru jako pozitivní, nemám ráda hodně pěnící zubní pasty. Bílá barva, nedělá fleky na umyvadle.
    Monika
    4. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. zatiaľ najlepšia zubná pasta, používam ju už dlhšie, odporúčam
    Kopie recenze od Janka J. z notino.sk
    7. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Pasta nepění což mě vyhovuje, má příjemnou chuť ráda ji používám i s ústní vodou
    Simča
    25. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Příjemná jemná chuť.
    Věra
    25. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Super bělící pasta, moc hezky voní.
    Ilona
    25. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Mám citlivé zuby,z drogerie mít pastu nemůžu,tahle je výborná,je po bolesti
    Petra
    24. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Pasta krásně osvěží dech a dobře bělí.
    Lucie B.
    24. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Pasta krásně bělí a má přijemnou bylinkovou příchuť. Doporučuji,
    Nikola
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Super zubni pasta , používám i ústní vodu.
    Jaruš
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Super pasta na zuby! Krasne mi po case zuby vybelila a navic ma prijemnou chut a odstranuje pach z ust.
    veronika v.
    20. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Jsem spokojená, má super chuť. Používám i s jejich ústní vodou.
    Sabina H.
    20. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Příjemná chuť, super účinná, nedráždí.
    Eva
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Jemná svěží chuť,nepálí
    Luci
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Vyzkoušela jsem všechny pasty od Mediblanc, nyní používám tuto, je bez fluorni!!! doporucuji
    Korshunova O.
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Super zubní pasta. Použiva ji cela rodina včetně děti.
    Oli
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Po cervenej whitening som rada vyskusala Aj tuto variantu a je snad este lepsia. Ma prijemnu chut a super doplna ustnu vodu od Mediblancu
    Anna S.
    18. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Bylinkova chuť a účinek jsou super. Používám všechny druhy. Moc nepění.
    Lenka P.
    17. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Tahle pasta sice moc nepění ale po chuťové stránce a účinosti hodnotím velice kladně.
    Denisa K.
    17. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Vyzkoušela jsem všechny pasty od Mediblanc, nyní používám tuto a jsem spokojená. I když je pasta bělící, mohou ji používat lidé s citlivějšími zuby, což mám já a to oceňuji. Nepění tak výrazně a zaceluje zubní sklovinu.
    Monika S.
    14. června 2023
    Byla recenze užitečná?