Přejít na hlavní obsah
Maybelline Hyper Precise oční linky v peru

Recenze Maybelline Hyper Precise

oční linky v peru

Snadné a precizní nanášení, dlouhá výdrž a žádné rozmazávání – vše co od svého uhrančivého pohledu očekáváte vám splní oční linky v peru Maybelline Hyper Precise. Díky ultra tenké špičce zvládnete vytvořit jak dokonale tenkou linku, tak i silnou. Díky voděodolnému složení linky odolají i náročným podmínkám a vy si tak můžete být jistá svým dokonalým líčením očí za všech okolností. Vítěz soutěže Allure Best of Beauty Award z roku 2013 přesvědčí i vás.

Koupit

Snadné a precizní nanášení, dlouhá výdrž a žádné rozmazávání – vše co od svého uhrančivého pohledu očekáváte vám splní oční linky v peru Maybelline Hyper Precise. Díky ultra tenké špičce zvládnete vytvořit jak dokonale tenkou linku, tak i silnou. Díky voděodolnému složení linky odolají i náročným podmínkám a vy si tak můžete být jistá svým dokonalým líčením očí za všech okolností. Vítěz soutěže Allure Best of Beauty Award z roku 2013 přesvědčí i vás.

Koupit

Maybelline Hyper Precise recenze20

4.2
56
7
3
2
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Rozmazavá se i po utření se znovu rozmaže.
    Adéla
    24. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Top, jednoduchá aplikace, dobrý pigment dlouho drží, kupují po několikáté
    Maria
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. A legjobb tus amit eddig használtam. Ebben a hőségben sem maszatolódik el ès este is ugyan olyan mint amikor felkentem . The best ✨✨✨
    Kopie recenze od Reka z notino.sk
    13. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. V žádném případě, nikdy více! Mám celé červené oční okolí! OBSAHUJE BHT! Celkově složení hrůza! Ani ZADARMO!
    Lucie K.
    30. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Nerozumiem negativnym recenziam pretoze tuto linku pouzivam roky a je to najlepsia linka aku som mala. Neotlaca sa, nerozmazava, silna pigmentacia, lahka aplikacia, spokojnost uplna.
    Kopie recenze od Ivona G. z notino.sk
    17. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Rychlá a snadná aplikace. Po přepudrovaní očními stíny vydrží celý den bez rozmazání. Používám 14dní a stále píší pěkně.
    Dagmar H.
    11. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Bohužel.. Hůř se upravuje/odličuje, než třeba L'Oreal.
    Alfia
    10. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Nakupuji opakovaně, linka drží a je fakt super černá.
    Anna Ž.
    11. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Proti ciernej linke nemam ziadne vyhrady. Drzi, neotlaca sa, len na konci oka sa obcas strati. Odlicovanie jednoduche, znesie aj pot a teplo. Hneda linka, na ktoru som sa tesila, je vsak okamzite po kupe v podstate vyschnuta, nefarbi, este ani raz sa nestalo, zeby to tak nebolo a to som tomu dala viac pokusov. Skoda.
    Kopie recenze od Karolína z notino.sk
    27. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Produkt je kvalitní, ale dost špatně se dělá linka
    Helena
    19. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Opakovaný nákup. Skvělá.
    mílla
    14. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Rozhodně neplatí, že by se nerozmazávali. Mám citlivé oči, které slzí jakmile zafouká vítr apod. a linky jsou buď rozmatlaný nebo hned pryč...
    Kristy
    31. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. nerozmazává se, drží cca 10 hodin, skvělá aplikace 😉 celkově spokojenost
    Barbora
    14. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Velmi oblíbená. Taky vydrží dlouho než vyschne.
    Deny
    28. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Nejlepsi tekute linky na trhu, kupuji jiz opakovane. Vyzkousela jsem nekolik jinych vc levnejsich typu Essence a drazsich Loreal. Tyto maji opravdu precizni hrot, cerna je opravdu cerna, vydrz celodenni.
    Jana
    14. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Linky si maluju už dobrých pár let a tohle je bezmála jedna z nejlepších, moc příjemná aplikace
    Terka S.
    18. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. vyschla snad za týden
    viki
    18. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Tato linka je úžasná! Intenzivní, černá barva, jednoduchá aplikace a hlavně po celodenním nošení respirátoru se mi absolutně nerozmazala, nikam nezmizela a celý den mi krásně vydržela na víčku.
    Anastasia
    20. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Za mě super! Mohu jen doporučit!:)
    Gabriela S.
    26. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Mám velmi citlivé oči a tato linka mi vůbec nevyhovuje, oči mě po ní pálí a slzí. Za chvíli mi z pod oka zmizí.
    Kristy
    4. září 2020
    Byla recenze užitečná?