Přejít na hlavní obsah
Maybelline Green Edition tónující fluid pro přirozený vzhled

Recenze Maybelline Green Edition

tónující fluid pro přirozený vzhled

Stačí pouze 1 kapka a vaše pleť získá svěží, přirozený vzhled

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Stačí pouze 1 kapka a vaše pleť získá svěží, přirozený vzhled

Koupit

Maybelline Green Edition recenze20

4.4
45
19
12
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. vse super akorat mam atopicky ekzem na vickach a dela to tam supinky ale kdyz je plet hydratovana tak super makeup
    Eliška P.
    9. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Velmi dobrý make up, jemné krytí, nemaže oděvy.
    Monika Karvai U.
    31. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Obávala jsem se olejoveho základu, ale v tomto směru je produkt skvělý, nedělá mastný povlak, pleť je po něm opravdu hebká na dotek. Odstíny jsou v pořádku, na světlou pleť mám odstín 10 a sedí. Jediný problém mám s tím, že produkt se musí opravdu hodně protřepat, aby se spojil olej s barvou. Mám dojem, že tyto dvě složky se však dokonale nespojí nikdy a bohužel barva na pleti trochu "sedí". Musí se opravdu pečlivě a celkem zdlouhavě zapracovávat (používám houbičku a následně musím i prsty). Ale nakonec je efekt celkem hezký (ještě teda nutno dodat, že musíte mít opravdu pečlivě hydratovanou pleť, jinak se vytváří nehezké mapy). Celkově hodnotím kladně, ale nevím, zda koupím znovu. Tónovací sérum od L'Oréal se mi zda lepší.
    Ilona F.
    13. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. I když je venku velké horko, tak tím, že je produkt lehký, tak se neroztéká a nezatěžuje pleť. Skvěle sjednocuje a vydrží celý den. Kupodivu se mi líbí i aplikátor. Doporučuji.
    Kopie recenze od Zuzana B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. I když je venku velké horko, tak tím, že je produkt lehký, tak se neroztéká a nezatěžuje pleť. Skvěle sjednocuje a vydrží celý den. Kupodivu se mi líbí i aplikátor. Doporučuji.
    Zuzana B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Nemám ráda hutné make-upy, které zanechávají pocit masky. Tento make-up je krásně přirozený. Na mé mastné pleti drží dobře, nezanechává šupinky, nezhoršuje pleť.
    Kopie recenze od Martina Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Nemám ráda hutné make-upy, které zanechávají pocit masky. Tento make-up je krásně přirozený. Na mé mastné pleti drží dobře, nezanechává šupinky, nezhoršuje pleť.
    Martina Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Tinted oil je bomba! Nevěděla jsem co čekat, bála jsem se, že bude pleť mastná, ale krásně pleť kryje, sjednotí, nemastí, ale naopak zmatní a ještě k tomu se lehko aplikuje. TOP!!!
    Kopie recenze od Naďa K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tinted oil je bomba! Nevěděla jsem co čekat, bála jsem se, že bude pleť mastná, ale krásně pleť kryje, sjednotí, nemastí, ale naopak zmatní a ještě k tomu se lehko aplikuje. TOP!!!
    Naďa K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Odstín 40 byl na mě trochu moc tmavý, je spíš na opálenou pleť, ale má výborně účinky. Krásně hydratuje, sjednocuje a hlavně nevysušuje pleť. Jsem s ním moc spokojena, na to že jsem nevěděla, co od toho čekat. Velice jemně kryje. Super!
    Kopie recenze od Monik P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Odstín 40 byl na mě trochu moc tmavý, je spíš na opálenou pleť, ale má výborně účinky. Krásně hydratuje, sjednocuje a hlavně nevysušuje pleť. Jsem s ním moc spokojena, na to že jsem nevěděla, co od toho čekat. Velice jemně kryje. Super!
    Monik P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Na první pohled se zdálo, že produkt nebude pro mě a bude mít moc tmavý odstín. Po nanesení však příjemně překvapil a odstín byl téměř ideální. Barevné nesrovnalosti pak odstranil právě zaslaný pudr. Produkt se příjemně nanáší rukou, nezanechává po sobě nepříjemný pocit na obličeji. Odstín 40.
    Kopie recenze od Anna F. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Na první pohled se zdálo, že produkt nebude pro mě a bude mít moc tmavý odstín. Po nanesení však příjemně překvapil a odstín byl téměř ideální. Barevné nesrovnalosti pak odstranil právě zaslaný pudr. Produkt se příjemně nanáší rukou, nezanechává po sobě nepříjemný pocit na obličeji. Odstín 40.
    Anna F. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. kúpila som si ho kusok tmavší ako mám ja pleť ale musím povedať že ho používam aj tak . Krásne zvýrazní tvar . Nieje mastný . A vydrží dlho . A hlavne nezanechava žiadne stopy po sebe
    Kopie recenze od Viktoria V .. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. kúpila som si ho kusok tmavší ako mám ja pleť ale musím povedať že ho používam aj tak . Krásne zvýrazní tvar . Nieje mastný . A vydrží dlho . A hlavne nezanechava žiadne stopy po sebe
    Viktoria V .. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. tohle mi až tolik nesedí, protože nemám rada tmavě věci na mým obličeji, ale myslím si, že jinak to je super, skvěle to kryje a dá se s tím udelat krasny make-up, urcite doporučuji těm, který chtějí mít “tmavší” pleť
    Kopie recenze od Nelly M. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. tohle mi až tolik nesedí, protože nemám rada tmavě věci na mým obličeji, ale myslím si, že jinak to je super, skvěle to kryje a dá se s tím udelat krasny make-up, urcite doporučuji těm, který chtějí mít “tmavší” pleť
    Nelly M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Nejlepší produkt zeze všem, jednouduse jsem zamilovaná, nádherně sjednodnoti pleť, nezanachava žádné flíčky, opravdu kvalitni levný produkt, který si oblibite!!!!
    Kopie recenze od Veronika P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Nejlepší produkt zeze všem, jednouduse jsem zamilovaná, nádherně sjednodnoti pleť, nezanachava žádné flíčky, opravdu kvalitni levný produkt, který si oblibite!!!!
    Veronika P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Na tento tinted oil jsem se velmi tesila! A musim rict, ze me tez prekvapilo. Na tinted oil ma docela vysoke kryti, teda co se alespon me tyce. Vydrz mel taky dost slusnou.
    Kopie recenze od Barbora O. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek