Přejít na hlavní obsah
Maybelline Green Edition tónovací hydratační balzám na rty

Recenze Maybelline Green Edition

tónovací hydratační balzám na rty

Rtěnka nebo balzám? Něco mezi. Tónovací hydratační balzám na rty Maybelline Green Edition dodává rtům výživu, intenzivně je hydratuje a zanechává je dokonale jemné a hebké. Zároveň jim dodává barevný nádech, zkrášluje jejich vzhled a skvěle se hodí ve dny, kdy chcete něco více, než bezbarvý balzám, ale méně, než sytou matnou rtěnku.

Koupit

Rtěnka nebo balzám? Něco mezi. Tónovací hydratační balzám na rty Maybelline Green Edition dodává rtům výživu, intenzivně je hydratuje a zanechává je dokonale jemné a hebké. Zároveň jim dodává barevný nádech, zkrášluje jejich vzhled a skvěle se hodí ve dny, kdy chcete něco více, než bezbarvý balzám, ale méně, než sytou matnou rtěnku.

Koupit

Maybelline Green Edition recenze20

4.5
54
15
8
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. výborná vecička príjemná na perách a sfarbenie je krásne sýte
    Kopie recenze od Branislava S. z notino.sk
    15. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Chválím příjemnou texturu i vůni. Pravda, není intenzivně hydratační jako jelení lůj, spíš pocitově něco mezi balzámem a matnou rtěnkou. Pigmentace je dle očekávání lehká a decentní, bohužel nemá moc výdrž. Odstíny jsou krásné a poměrně univerzální
    Deni
    24. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Moc hezká barva a velmi příjemná textura na rtech, skoro až gelová. Hydratační efekt je velmi malý, za mně je to tedy spíše taková méně pigmentovaná, lehce pečující rtěnka.
    Karolína
    4. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Vonia ako detskú žuvačka a to je skutočne náročné, odtieň pekný, drží presne tak dlho ako by človek čakal od farebného balzámu, takže skoro vôbec. Lehce vysušuje rty.
    Marta M.
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Nejsem nadsena. Odstin Dusk mi sice sedl, ale balzam mi prisel moc suchy a matny. Mam mnohem hezci jemne rtenky od Catrice. Za me nic moc.
    Jana
    7. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Balzám je naprosto úžasný. Odstín je skvělý, rty jsou hydratované, výdrž skvělá. Za sebe jednoznačně vím, že jinou rtěnku/balzám už nikdy nechci. Doporučuji dále ostatním.
    Kopie recenze od Zuzana B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Balzám je naprosto úžasný. Odstín je skvělý, rty jsou hydratované, výdrž skvělá. Za sebe jednoznačně vím, že jinou rtěnku/balzám už nikdy nechci. Doporučuji dále ostatním.
    Zuzana B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Tento balzám se mi moc líbil. Rty zanechává hezky hydratované, zároveň i dobře drží. Barva je taky skvělá, měla jsem odstín 010 Sandalwood. Balení je praktické.
    Kopie recenze od Martina Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tento balzám se mi moc líbil. Rty zanechává hezky hydratované, zároveň i dobře drží. Barva je taky skvělá, měla jsem odstín 010 Sandalwood. Balení je praktické.
    Martina Ž. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvělý balzám na rty. Miluji jeho vůni, odstín 01, který dal rtům mírně načervenalou barvu, rty vyživí a hydratuje. Za mě skvělý pomocník do kabelky, když potřebuji oživit look.
    Kopie recenze od Naďa K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Skvělý balzám na rty. Miluji jeho vůni, odstín 01, který dal rtům mírně načervenalou barvu, rty vyživí a hydratuje. Za mě skvělý pomocník do kabelky, když potřebuji oživit look.
    Naďa K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Testuji balzám odstín 010 Sandalwood a jsem velice spokojena. Rty jsou krásně hydratované a jemné. I odstín mi sedl, ale třeba mojí mamce ne, záleží na typu pleti. balzám je malý a úzký, tak se krásně vejde do kabelky.
    Kopie recenze od Monik P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Testuji balzám odstín 010 Sandalwood a jsem velice spokojena. Rty jsou krásně hydratované a jemné. I odstín mi sedl, ale třeba mojí mamce ne, záleží na typu pleti. balzám je malý a úzký, tak se krásně vejde do kabelky.
    Monik P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Krásně voní, jednoduše se nanáší. Odstín balzámu však není pro mě. Když se dá málo produktu tak, aby tam byl pouze nádech červené, tak je velmi hezký. Zkoušela jsem produkt využít i jako tvářenku a tam byl naprosto dokonalý. Testovaný odstin byl 10 sandalwood
    Kopie recenze od Anna F. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Krásně voní, jednoduše se nanáší. Odstín balzámu však není pro mě. Když se dá málo produktu tak, aby tam byl pouze nádech červené, tak je velmi hezký. Zkoušela jsem produkt využít i jako tvářenku a tam byl naprosto dokonalý. Testovaný odstin byl 10 sandalwood
    Anna F. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Krásne to zvýrazní pery . Ľahko sa nanáša na pery . A to iste ide to aj veľmi ľahko odstrániť . vydrží dlho a ani nevysusuje pery . Je dokonalý úplne hocikde či už idete von alebo niekde na party nemusim sa báť že sa mi rozmaze alebo dačo .
    Kopie recenze od Viktoria V .. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Krásne to zvýrazní pery . Ľahko sa nanáša na pery . A to iste ide to aj veľmi ľahko odstrániť . vydrží dlho a ani nevysusuje pery . Je dokonalý úplne hocikde či už idete von alebo niekde na party nemusim sa báť že sa mi rozmaze alebo dačo .
    Viktoria V .. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. bohužel tohle je nejhorší, je to skvělá rtěnka a skvěle se nanáší, ale vůbec mi neseděl odstín a vůbec se mi to na mě nelíbí, jinak super rtěnka, vymyslíte s ní krásný make-up
    Kopie recenze od Nelly M. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. bohužel tohle je nejhorší, je to skvělá rtěnka a skvěle se nanáší, ale vůbec mi neseděl odstín a vůbec se mi to na mě nelíbí, jinak super rtěnka, vymyslíte s ní krásný make-up
    Nelly M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Rty po požití vypadají krásně dehydrotaně a jemně, krásný odstin barvy! Krásně se všude vejde, takže malá kabelka není žádný problém, opravdu skvěle!!!!!!!!!!
    Kopie recenze od Veronika P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek